LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ufff, la ora asta m-a apucat si pe mine uploadat-ul pozelor si pic de somn

Am uitat sa spun ca am vazut si petrecerea frumuselei Daria Maria ce frumos se joaca mai multi copilasi! Doamne ce-mi place! Maine seara suntem invitati la o familie cu un baietel mai mic decat Thea cu 1,5 luni si mai vin alti copilasi micuti...abia astept

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Da, gata! Am si eu pozici noi aici:

http://good-times.webshots.com/album/569376921kOYIVh?start=0

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura, sunteti niste frumosi. In ce mag. sunt facute unele poze? La Piatra? Si ce misto e la sanius, cred ca i-a placut. Si imbracata in craciunita e tare scumpa.

Din pacate, Patti nu e mai bine, pana luni n-am unde merge la dr. O sa caut lapte fara lactoza, si o sa ai dau sa pape la regim pt. diareici si om mai vedea. Si a slabit asa mult saracuta, bine macar ca a avut de unde.
Iar cu banutii, cand poti tu, nu-i asa problema.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Craciun Fericit !!
Merry Christmas!!
Feliz Navidad !!
Joyeux Noel !!
Froehe Weihnachten !!

Pupam toate zuzicile si toti clopoteii si le uram toate cele cuvenite la zi de mare Sarbatoare.

Deasemeni uram LA MULTI ANISORI SI LUNITE !!!! tuturor clopoteilor care au implinit anishorul, sau au mai adaugat cate o lunita in buchetul varstei lor.

Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti, copilasi frumosi si scumpi !!!!

Uram LA MULTI ANI !!!! si zuzicilor care au implinit o frumoasa varsta si le dorim tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume.

Si va pupam cu drag si va imbratisam strans, de la mii de kilometri departare,dar simtindu-ne totusi atat de aproape de voi.

Va multumesc fetelor,pentru faptul ca faceti parte din familia Zuzelor !!! Mi-ati fost de mare ajutor de-a lungul intregului an.
M-ati sustinut, imbarbatat sau laudat , dupa caz. Si pentru asta, va numesc <prietenele mele de suflet>.

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Si, sa va spun ca am vazut si eu pozici cu clopotei unul mai frumos ca altul .Nishte ingerasi , nu alta!!!

Si ne-am indragostit din nou de iubita noastra Sara-tzica.Simona, noi sa stii ca suntem seriosiin privinta petitului. Aducem aminte doar... astfel incat Saratzica sa nu uite de noi.

Si,ca nishte cavaleri ce se respecta, avem si noi pozici,normal.
Aici:

http://family.webshots.com/slideshow/569374499OXwxwU

Enjoy !!!

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata!!!
Oare sunt prima pe aici?O cafea doriti?AM una calda buna tare, pofiti

Hai ca am vizionat niste pozici cu bebe Aj Craciunel si cu foarte multe cadouri pe langa el, cu donsoara Pipetica, tare bine i-a mai stat imbracate in rosu si cu cornitele de ren.Si bineinteles pe bebe Thea cu masuta (incantata tare, nu?) si cum doarme ea in sanie.A si am vazut si mulajul talpitei in brad.Super!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Laura, sunteti niste frumosi. In ce mag. sunt facute unele poze? La Piatra? Si ce misto e la sanius, cred ca i-a placut. Si imbracata in craciunita e tare scumpa.

Din pacate, Patti nu e mai bine, pana luni n-am unde merge la dr. O sa caut lapte fara lactoza, si o sa ai dau sa pape la regim pt. diareici si om mai vedea. Si a slabit asa mult saracuta, bine macar ca a avut de unde.
Iar cu banutii, cand poti tu, nu-i asa problema.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Irlandeza, sanatate Patriciei, sa se faca bine sa nu mai fie nevoie de doctor.Continua cu regimul si da-i cat mai multe lichide.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREI sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos si multa fericire si iubire toata viata ta!!!!

Micul print-blog

Mergi la inceput

si clopoteilor Radu Teodor, Alma si Rares Stefan multa sanatate si noroc sa aveti in viata!!!!

Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Acum un an, Laurici D ne dadea o veste asa frumosa!!!
"LA 9.18 A VENIT PE LUME ANDREI CRISTIAN PRIN CEZARIANA. A AVUT 3200 GR. SI 51 CM. SUNTEM BINE "
Andreias, la multi ani si o viata minunata!
Felicitari mamica LALA pt baietii tai!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput