LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi anisori Stefania, domnisoara frumoasa. Fiecare anisor sa'ti aduca sanatate, bucurie si o viata frumoasa alaturi de surioara si parinti.

La multi anisori Mathias! Sa ai parte de o viata lunga si plina de lucruri minunate alaturi de mami, tati si fratiorul mai mare.

Felicitari Ven si Nati pt minunatiile aduse pe lumea acum un an!

La multi ani si clopoteilor Radu si Paula si tot binele din lume!

Vazut pozici woow cu Dsoara Bitzi la bunici, cum desface ea nrabdatoare pachetelele
Mada si Sofiuc doua fete tareeee misto petrecand cel mai frumos Craciun...in 3.Madaaaa!

Vazut Ioana o blonduta frumoasa, Saratzica la aniversare inconjurata de familie, Andreiash IT-ist sef.
Sa dea DoamneDoamne Lala sa faca Andreiashu' cea mai buna combinatie intre ce a ales de pe tava, incat sa faca mandrii pe mami si pe tati
Vazut bradutul lui Eleni si Dimitris, impodobit de fratorul mai mare, evident.
Laurici am vazut ce nepotica frumoasa ai, vreau sa ii trimit un surorii tale care ne mai citeste din cand in cand. Are o fetita minunata, exact ca verisoara ei.
Vazut Rzvanici de Ramo impreuna cu parintii lui. Ramo, sunteti asa tinerei si frumusei...!
Patti sanatate multa!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani ureaza bebe Tudor domnisoarelor Steffi si Paula si domnisorilor Mathias si Radu cu ocazia implinirii primului anisor! Sa fiti voiosi!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Sunt asa uituca....
Am vazut Dariuca frumoasa in mijlocul unuei petreceri cu multi prieteni si cu Mosul in persoana.Mary

Am pus si eu pozici aici
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=144

all

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

fetelor, dupa aproape 6 ore de mers cu masinuca am ajuns la Brasov. Nu-mi vine sa cred ca am facut aproape 4 ore de la Breaza la Brasov Tudor saracul era disperat...Ozi si-a omorat timpul cu Ipodul primit de la Mosh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

adaug la cele de mai sus branzica de vaci, banana, si neaparat daca face "apa" saruri de hidratare.

multa sanatate.

Azi a avut 2 scaune mai moi spre apatoase. Am sa vad cum intreb la farmacie despre saruri de hidratatre.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

fetelor, voi scoateti copiii afara zilnic? eu trebuie sa incep sa-l scot pe Tudor ca atunci cand era de o luna...cate 10 minute, 15...30...pana se obisnuieste...tare mi-e groaza sa nu raceasca iar...

Mergi la inceput

Shose am vazut pozicile cu superba ta Craciunitza! Ce frumos arata ea cu papusicile in fundal...ai o familie frumoasa si o casa de poveste (iar bunica arata taaaare bine!)

Mergi la inceput

Saru'mana Gratzi Papusicile le'am primit eu de'a lungul timpului dar nu le'am luat cu mine cand m'am mutat de acasa pt ca din pacate nu ne'am luat mobila inca si nu as avea unde sa le pun, la locusorul lor.
Ce s'ar mai bucura buni sa auda ca e complimentata
Pipe le'ar smotoci toata ziua, dar o tinem mai departe de ele
Cat despre iesit, acum de cand e frig nu mai stam afara decat max 20, 25, 30 de minute, mai mult mergem in masina pe la buni, pe la vre'un hipermarket.
Ozi, mami si Dudu si sa petreceti frumos la Brasov!

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Shose, ce frumoasa e Pipe SI ce bine ii statea in craciunita! SI ce cumintica statea cu cornitele pe cap...Thea nu le suporta si nici caciulita de spiridus: tragea de ea si facea scandal daca nu o lasam sa o scoata Iar in poza unde vrea sa doarma pe "unchiul Stefan" iti vine sa o papi ce molcutza e Mey, mey, mey ea nu rupe cartile? Ce le mai studiaza! Sa-ti traiasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza sper ca e mai bine Patty acum. O sa zici ca-s nesi, n-am trimis nici acum banutii aia Maine, cel mai tarziu luni, ii trimit!
Grati eu o scot cum pot: uneori mai multe zile una dupa alta, alteori cate o zi pauza, iar daca-i frig, adica ploua si-i ceatza/vant, nu o scot zile la rand.
Acum ninge asa frumos afara (in continuare, nu speram sa avem asa zapada anul asta) ca o scot zilnic, ba as scoate-o si de 2-3 ori, dar ii e sotzului lene sa tot coboram 4 etaje!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput