LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Fetelor, acu intru si eu sa va urez:
CRACIUN FERICIT, MINUNAT, IMBELSUGAT SI PRESARAT CU FULGI DE NEA, ALATURI DE CLOPOTEII VOSTRI!
Noi petrecem, mergem cu saniuta, ne jucam cu cadourile (dintre care masuta de activitati chiar ca-i criminala si-i place super tare
), e un Craciun minunat, de poveste!
Ninge la noi neincetat (ca in colinda
) din ajun...s-a depus o minunatie de zapada, cum nu am mai vazut de muuuulta vreme!
Azi am fost cu saniuta si Thea a adormit in ea
si-i statea capul pe spate si o ningea pe fatza, de numa![]()
Nu am apucat si nici nu cred ca voi apuca sa citesc ceva din urma, ca tre sa vedem ce facem in seara asta
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Laura Ioana spune:
Stefania
Mathias
Felicitari, puiuti, pentru primul anisor din viata voastra! Sa cresteti mari, sa fiti fericiti si sa aveti o viata asa cum v-o doresc parintii vostri!
Atat sunt de mare
Filmulete
Laura Ioana spune:
Am apucat sa vad pozicile cu Evita si cu Razvi
Niste dragalasi si scupilici. Si Thea (o tineam in brate) a avut multe de comentat si de vorbit cu amandoi![]()
Foarte curajoasa Evita, sa stea ea asa cumintica la mosu'!!!
Atat sunt de mare
Filmulete
miri_mik spune:
Buna Seara lui Craciun!
Tinna, La multi ani! cu sanatate, sa-ti dea Domnul toate cate ti le doresti! multa fericire, voie buna si niste copii buni cuminti si snatosi!
Stefiutsa mica si agera, La multi ani! sa crestimare si frumoasa, sa fii o stelutsa mereu sclipitoare pentru mami si tati, sa stralucesti zi si noapte fara sa obosesti vreodata!
Mathias, La multi ani! la asa o mamica, nu se potriveste decat un baietel de exceptie! frumos foc, sprinten si zambaret! sa cresti mare, fericit si sa fii mandria lui mami si a fratiorului tau!
in rest... pusici!
n-am apucat sa vad nici poze nici nik:( revin mai incolo.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Laura Ioana spune:
Am vazut si pozele si concertul Craciuneilor de Danybv
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca mereu asa bucurie, ca acum!
Atat sunt de mare
Filmulete
Ioanact spune:
LA MULTI ANI! RADU, MATHIAS, STEFANIA, PAULA
SA FITI FERICITI SI VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA!
MIHAI
Am vazut si eu pozele Dariei(Nermary), lui Andrei (Lala D) de la aniversare, lui Eleni(Laura Dimitris), Sofiei (Madalina28), Sarei (Gattasalvaje)
CRACIUN FERICIT, mi-au placut toate..
Noi petrecem cu parintii mei si cu cumnatul meu (fratele sotului).
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 16 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Multumesc tuturor celor care ati vizionat pozele Ioanei.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 16 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina28
Off Mari nu prea stiu eu multe despre astea dar pare a fi o enteroviroza sau ceva de genul incearca sa o ti putin pe regim banana,orez fiert,morcov, in general mancaruri care "strang" la stomac si sa-i dai daca ai prin casa sau daca poti cumpara ceva saruri pt hidratare gen hidrasec sau smecta + ceva ceai de menta.Uite aici cateva chestii pe care le-am copiat in calculator de la fete cand s-a vb de asta : Apa de orez /decoctul de orez- 2-3% - orezul (2 linguri cu virf)se spla se tine 24 de ore la macerat in apa rece, se fierbe apoi 2-3 ore, se strecoara prin tifon/sita. Se completeaza cu apa fiarta pina la un litru. Mucilagiul de orez 2,5% - contine bobul fiert de cereale care a fost pasat. Se alege orezul, se spala in doua ape, se adauga 2 linguri cu virf de orez la 1 litru de apa. Se pune la macerat seara 12-24 de ore in apa rece, a doua zi se fierbe la foc moale 2-3 ore, se rastoarna intr-o sita deasa si se paseaza orezul de 2 ori refacind cantitatea de apa pina la 1 litru. Supa de morcovi - 300 de g morcovi tineri (pentru nou nascuti) sau 500g morcovi pentru sugari, 1 litru de apa. Se curata morcovii, se spala, se taie in rondele subtiri, se pun la fiert in 1 l de apa rece; se fierb 2-3 ore la foc moale pina se sfarima cu usurinta, se paseaza printr-o sita deasa de 2 ori, se completeaza cu apa fiarta pina la 1 litru, se mai dau 2-3 clocote. Se pastreaza la rece maxim 24 de ore. Sanatate multa! Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
adaug la cele de mai sus branzica de vaci, banana, si neaparat daca face "apa" saruri de hidratare.
multa sanatate.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
seara buna,
abia acum rasuflu si eu .. am avut oaspeti azi si n-am avut timp de nimic.
am vazut pozute cu sofiuca .. ce frumos face ea baita .. are suport de baita din ala de la carrefour?? si ce dulce e cu tzitzica in gurita .. si cred ca a fost taree cuminte de i-a adus mosu atatea jucarele frumoase.
gatta vai cat de frumoasa a fost sarita mica la turta!! superba ... si ce rochite frumoase a avut .. mi-au placut mult! SUPERBA http://good-times.webshots.com/photo/2240487980101722542yVPyKP
lala am ras cand am citit ce a ales pletoselul mic .. programator se face tornada mica! am vazut si pozutele.. tare mumos imbracat andreiu .. si imi pare bine ca nu i-a taiat mult din parutul ala superb! pupam baietii
laurici pupam piticutii frumosi!!!! se pricepe dimi la decorat, mi-a placut bradutul. i-am vazut pe cei trei crai .. tare dulci si frumosi!!!
multi
ramo vai cat de cuminte sta razvanici pe olita .. super. e un frumos razvi .. seamana tare cu mami a lui.#
mari wow .. ce de copii la party, care mai de care mai frumos .. dar dariuca i-a luat pe toti, tare frumusica si dulce e.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Mary, e o papusica fetita ta, asa e de frumoasa.Da ce sac mare a avut mosul, si plin...!
LauraI ce bina ca aveti zapada.Ii place Theei cu sania asa de mult incat adoarme.Se relaxeaza, hihihi.![]()
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog