Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries Buna seara la toata lumea. desi intru foarte rar, sper sa nu fiti suparate pe mine. Sunt foarte fericita, dupa cateva zile de asteptari am facut testul si a iesit pozitiv, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunt insarcinata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e cel mai minunat cadou de Craciun. Nici nu stiu ce sa va mai zic. Abia astept sa merg la eco, sa vad cum e, dar nu stiu cum lucra dr meu acuma d sarbatori, cred ca totusi o sa las dupa Revelion. Darius e bine,e tare cumintel. deja stie unde e bebe, vine si da pupic. Va doresc din tot sufletul sa aveti Sarbatori frumoase, alaturi de cei dragi. Va pupam. ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) de bebe mic DPN 01.09.2009 |
[b][red]Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Frumos cadou v-a adus Mosul. Sarbatori fericite.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Diwana, din pacate nu par sa invete din cazaturi, desi mie mi se pare ca devin un pic mai prudenti. Exact asa face si Bubu cu cataratul, si stie ca nu are voie.
Betty, bravo lui Mario, ce bine ca s-a rezolvat cu culcarea. Succes in aplicarea sfatului, cred ca e mai bine asa pentru toata lumea. 
Lavinia, drum bun, sa ajungeti cu bine!
Yaia, nu sunt eu 100% convinsa de chestia cu mainile nespalate, dar fie, las asa sa nu te supar.
Recunosc ca rotavirusul se transmite intr-adevar prin mainile nespalate, dar mainile cu pricina trebuie sa se fi contaminat cumva. La noi la gradi ii spala educatoarele cand ii primesc, nu parintii. Teoretic parintii ar trebui sa ii predea la vestiar si sa iasa, deci e treaba educatoarelor/ingrijitoarelor sa ii spele pe maini.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu zic sa faci unul si joi, poate la anul te alegi cu altcineva! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Nici gand, suntem destui!Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Pfiii, mai voiam sa spun si altele dar zau m-a bulversat mesajul de mai sus. ![]()
Sa aveti o zi buna, sa va iasa mancarurile, sa aveti spor la gospodareli, si sa fie toti puii sanatosi! 
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Nu am avut timp sa citesc, am treaba ......si m-a desumflat lista, nici anul asta Cristi nu apare in lista![]()
Roxana nu esti singura fraiera care munceste, tati ieri a fost la Suceava si Bistrita, iar azi a mers la Constanta....asa ca ce injuri tu benzinarii eu sunt si mai siiiiiiiiiiii![]()
gata fug la treaba....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
Draga Rodicuta, felicitari, sa ai o sarcina usoara,sa va bucurati de clipele astea , vei fi iar mamica de sept oct:)

Va urez un Craciun de vis!
La noi e unu mai urat
, Sofia inca nu e bine, si Gh a devenit peste noapte mucios.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aeperju spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna seara! Emma, nu ma indoiam ca e super sociabil Andrei! Ce zici de playdate-ul puiutilor pe 26 sau 27? O noapte de Craciun magica si voua! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
sigur. vorbim la tel si ne vedem. craciun fericit!
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui luy A aparut Lista copiilor cuminti din Romania, o vedeti www.evz.ro/content/display-content/lista-copiilor-cuminti-din-romania-2008/" target="_blank">aici Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati Si-apoi un vot sa-mi acordati ! |
Uau! Suntem si noi! Cand apare ziarul? Astazi?
emma
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Am de recuperat de pe la 247...dar poate mai prind o pauza intre pregatiri.
Mamici vreau sa va urez voua si familiilor voastre multa sanatate, bucurii , implinirea tuturor dorintelor, liniste in casa si in suflete.Sarbatori fericite!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni

sunt insarcinata
Maria Teodora
( 25 august 2007 )