Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)
Raspunsuri - Pagina 10
valentina_22 spune:
Buna diminteata!
Luy, multumim pentru link. Eu si uitasem de lista cu pricina, dar datorita tie am verificat si picii mei au primit primul cadou de la Mos. Diplome si aparitia lor pe listuta copiilor cuminti din Romania!
diploma Andrei
diploma Alexandra
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
Dragele mele, sa nu uitati sa fiti copii in Sfanta Seara de Ajun si, asemeni lor, sa uitati pe cele rele si sa va bucurati de cele bune.
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi, iar Mosul sa va gaseasca cu masa bogata si sufletul curat!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
diwana spune:
Dragele mele prietene va urez scurt Sarbatori fericte, un Craciun de vis si sa vi se implineasca tot ce v-ati propus. Noi ne pregatim de plecare. Va pupam.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
gabitz78 spune:
salutare.
am facut bradul.e frumos!![]()
![]()
roxana - asa va sa zica...sunt pe lista neagra? a celor care nu gatesc de sarbatori?
sper sa primesc ceva de la mosu....
va urez si eu un craciun fericit, multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabriela77 spune:
Si noi am intrat sa uram din suflet Craciun fericit plin de iubire!!!! Sanatate multa si fericire pe masura!!!! Sa vina mOshu incarcat cu bunatati si daruri multe!!!!
Va pup cu tot dragul si eu si Sara!!!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bebeka spune:
Buna ziua!
Ne-am gasit si noi in listuta copiilor cuminti.
Diseara mergem la niste prieteni ca vine mosu iar maine la nasi.
Asa ca de pregatit am facut o ciorbita si niste pui la cuptor.
A ,si cica fac piftie;sa vedem ce o iesi .tot asa e o cantitate mica.Bine a zis Bernix,ca nici mie nu-mi place mancarea invechita in frigider.
Rodica,felicitari si o sarcina cat mai usoara iti doresc.
Am vizionat iar numai copilasi frumosi

In rest va urez sanate,belsug si sa se aplice legea mamelor![]()
CRCIUN FERICIT TUTUROR!!!!!!!!!!!

mandarinutza spune:
In primul rand Felicitari Rodica! Sarcina usoara !

Va urez si eu sarbatori fericite! sa aveti parte de un Craciun asa cum va doriti, plin de speranta si de voie buna si sa va bucurati de veselia celor mici!
Eu fac doar cozonac de Craciun, am lasat aluatul la crescut acum.Sper sa imi iasa bun ca e prima oara cand fac.
Soacra o sa ne dea toba,carnati si sarmale, iar mama o sa faca sarmale din carne de vita sa pape si Antonia. Am mai pregatit o mancare de mazare,morcovi si pui pentru noi trei si cam atat.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
andreea1002 spune:
Sarbatori fericite si toate dorintele sa vi se implineasca!
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
mandarinutza spune:
Am admirat pozele cu Vladut de moldoveanca, care era tare vesel la ferma! Si am vazut-o si pe dulcea Mirunica! Seamana tare bine cu mamica ei frumoasa Prisi.
Ieri a venit coafeza la mama acasa si m-am tuns si eu, am tuns-o putin si pe Antonia, nu ca r avea foarte mult par, dar i-a luat varfurile, a stat cuminte fata, dar la final i-a dat nana lui tanti coafeza.![]()
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, sanatate multa puilor. Nu mai plecati la Busteni? Cu vizitele cum ramane?
Gabitz, cine a zis ca lista e neagra? ![]()

O sa avem noi de toate si fara sa muncim pentru ele? Daaaa. Deci treaba e roz bombon de-a dreptul.
Mandarinutza, sa va fie de bine coafurile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/