Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pentru ca v-ati grabit cu urarile, pentru care multumesc din suflet si le intorc inzecit, m-am gandit sa fiu prevazatoare si eu si sa va urez de pe acum.

Craciun fericit, cu bucurie si caldura, daruri multe si cu suflet! Sa va bucurati de liniste si de familie si sa aveti grija la mancaruri!

Pana la anul nou ne mai auzim, insa cu siguranta va doresc sa va aduca numai bucurii, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, Gh 38.7. E cam alabnstra situatia dpdv Busteni si vizite.
Asta e:), stam acasa, n-am friptura,da sarmale am;)), de la mama si de la marieta.
Nici bradu nu l-am facut, ma duc acum in obor sa cumpar suport.
barbatu-meu injura serbari, doctrate si alte alea:)), dar asa mai printre dinti, ca isi da si el speama ca nu le poti prevede si stapani pe toate.

Madarinut, brava pt cozonaci si coafuri!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, ce rau imi pare ca sunteti bolnaviori acu' de Craciun! Sper sa scapati usor de viroza asta. Si cand va merge Sofia la scoala tot printre dinti o sa injure dom' profesor, ce sa-i faci. Da ' de ce-i vinovat doctoratu' de raceala copiilor?

Dupa cum ti-ai dat seama, n-am mai iesit la cumparaturi si n-am cadou pt Bobo.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Luy, sanatate multa si Mariei!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragii si dragele mosului,

Va dorim un Craciun deosebit de frumos.Sa gasiti sub brad cadourile mult asteptate si poate si surprize.Depinde cat decuminti ati fost.
In tara soarelui rasare,mosul ajunge mai curand...sunt brad deja cadoul isi asteapta mogalneata.

Bernix iti dadusem un PM.Ai primit?

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Va doresc un Craciun minunat, asa cum il doriti , chiar si celor care nu prea au fost cuminti anul asta !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Sabina, multa sanatate lui Gheo! nasol acum cu Sarbatorile si boala..
Rodica, felicitari pentru sarcina! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, sa ai o sarcina cat mai usoara!
Noi deja suntem mai bine, ni s-au uscat bubitele(am scris acum cateva zile ca am facut varicela)

Intrucat nu stiu daca mai intru pe aici va urez acum:
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Dragi mamici, Craciunul sa va aduca numai bucurii, impliniri, sanatate, voie buna si liniste sufletesca, inima sa va fie curata si sa uitati de suparari si de necaz!!!
Dragi Papanasi si Dulcete, Mosul sa va aduca sanatate, noroc, viata lunga si lipsita de griji si muuuuuuuuulte jucarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Buna tuturor,

Am intrat si noi sa va uram tuturor CRACIUN FERICIT, sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi voua.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dragi mamici, Daria si Elena va doresc un Craciun Magic!!!

Sarbatori Fericite!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput