Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Prisi, in primul rand multa sanatate Mirunei cretuline!
In al doilea rand, taaare dulce e nora Roxanei!
Si nu in ultimul rand, Sarbatori de vis si voua!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN
CRACIUN FERICIT! si plin de bucurii alaturi de cei dragi.

Drum bun si Sarbatori de vis, cu sanatate!

Poze

Mergi la inceput

Inca unul si ma duc:
Eu am terminat treaba acum 1 ora...dar inca mai am de facut curat maine, plus un tort pt Cristian si bradul...Sotul m-a convins sa nu mai fac ciorba, ca cine o mananca? dar am facut o supa de pui, ca aveam zeama de pui si de legume de la ce am fiert pt. salata.

Boala lui Tudor a avut un singur aspect pozitiv: am fost ocupata si stresata si am slabit...am ajuns sa vad si eu cu 6 in fata...dar mai am mult de munca! Insa nu mai vreau boli, prefer sa renunta la ciocolata si sa merg la sala.

Mai...ca mai voiam sa va zic ceva si am uitat ce...

Gata!Noapte buna!

Maine poate nu am timp sa intru asa ca va urez:

Craciun plin de zapada, cu veselie si caldura in inimi, cu prieteni si rude in jurul unui brad bogat! Sa fim sanatosi cu totii, sa trecem cu bine de criza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Va uram si noi Craciun fericit alaturi de cei dragi! Sa aveti parte de bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun!

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Va Pupam!

Sanatate maxima copiilor si mamicilor bolnave. Sa aduca mosul s un sac cu sanatate!

Rodica felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos

Noi suntem bine. Azi plecam, dupa ce o sa termin de facut bagajele Si noi tot din categoria puturosi la gateala.

Pentru mamicile care au intrebat : am reusit sa ma vad cu tomasa de petrecerea de mos craciun.

Va pup inca o data si fug inapoi la somn

Mergi la inceput

Si inca una si ma duc

"Craciunul copiilor" de Octavian Goga

Dragi copii din tara asta,
Va mirati voi cum se poate
Mos Craciun din ceriu de-acolo
De le stie toate-toate...

Uite cum, va spune badea...
Iarna-n noapte, pe zapada,
El trimite cāte-un īnger
La fereastra sa va vada...

Īngerii se uita-n casa,
Vad si spun - iar Mosul are
Colo-n ceriu la el, īn tinda,
Pe genunchi o carte mare...

Cu condei de-argint el scrie
Ce copil si ce purtare...
Si de-acolo stie Mosul,
Ca-i siret el, lucru mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Nearza fetelor!

Vreau sa urez si eu Sarcina usoara! Rodicai, e adevarat un cadou mai frumos de Craciun nici nu se putea.

Am citit ca sunt puiuti bolnaviori, multa sanatate.

Drum bun fetelor care vin acasa de sarbatori.

Si un Craciun fericit tuturor, sa fie o zi frumoasa cu belsug pe masa!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

M-am trezit de dimineata, azi am multa treaba in bucatarie, mai nasol ca tati e la munca, desi trebuia sa fie liber. Sa vedem cum ma descurc singura si cu fata.
Bradul l-am facut de sambata seara, am vrut ca Adelina sa se bucure mai mult de el. Mare atentie nu ii acorda, doar cand se trezeste imi arata cu degetelul spre el, in rest nici nu il atinge.
Ieri ne-a scos tati in oras, iar Adelina a ras tot timpul de incantare si fericire, chiar ne-am simtit bine. Pe langa ca tati planuise sa mergem in oras ca sa imi aleg singura cadoul ca sa fie sigur ca imi place. Asa ca mosul a venit mai devreme la mine.
De Craciun vom merge la parintii mei, dar prefer sa am si eu mancare facuta in casa.
Ma duc sa mai motai un pic si apoi la treaba.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata de la omul muncitor. Iaca sunt deja la birou si am si prestat munca pana acum. La 10 fug insa la masaj si la 12 sper sa plec de tot. Mama m-a rugat sa ajung acasa pana la 2, asa ca azi inchei mai rapid socotelile. Oricum astept doar o discutie si sper sa nu mai doresca modificari la memo. Intre timp sunt cu muzica rasunand in birou, Armin van Buren. Vorba aia, doar e atmosfera de vacanta.

Bernix, multumesc mult de tot . Pus la rece, pastrez pentru seara asta, abia astept. Imi pare rau de agitatia de la voi, dar zi mersi ca ai scapat de catarat. Pe mine ma omoara deja, nu imi recunosc baiatul cuminte de pana acum.

Luy, sanatate multa Mariei. Ghinion sa raceasca acum de sarbatori, dar poate scapati usor. Si eu am gasit ieri bona cobza de racita, nu inteleg cum, dimineata nu avea nimic.

Prisi, sanatate nurorii mele scumpe. Stiu ca se muta pediatria, am primit si eu sms de la ei. Au o clinica frumusica acolo, chiar am trecut intamplator. Insa mie imi convenea aici ca fugeam repejor de la serviciu, o sa fie mai greu cu drumul la noua clinica. Multumim mult de urari, sarbatori fericite si voua! Nici tu nu mai apuci sa intri pe forum pana atunci?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai dar frumoasa este Mirunica!!!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput