Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

A aparut Lista copiilor cuminti din Romania, o vedeti www.evz.ro/content/display-content/lista-copiilor-cuminti-din-romania-2008/" target="_blank">aici

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

eu nu il gasesc pe Mario...si l-am inscris

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Mai tineti minte ca va povesteam acum ceva timp ca am vrut s ail invat pe Mario sa adoarma in patului lui? Ei bine de vreo 3 zile isi bea lapticul in patul meu, apoi mergem de manuta in camere lui, il pun in patut si apoi il mangai pe spate pana adoarme...de fapt de ceva timp dupa ce isi be alapticul incepea si se foia la noi in pat mai mult de o ora, efectiv, pana ne exaspera....asa ca ne-am gandit ca poate nu isi gaseste locul....si am avut dreaptate.

Roxana merci pt sfatul pe care mi l-ai dat si m-am gandit sa i-au masuri dupa sarbatori

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Rodica felicitari !sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Diwana nu te mai necaji ,o sa inteleaga bunicii lipsa cadourilor dar asta nu-i scuza pe cei la care ai facut comanda si mai ales daca au promis ca vor ajunge albumele in timp util.

Bernix si eu suspectez tot mai mult vaccinul,deoarece iau trecut mucii brusc in 2 zile ,iar tusa asa din cand in cand....asa ca suntem apte de plecat in Romania
bagajele sunt facute dimineata am decolat
Miruna ne-a terminat azi, a avut o energie debordanta ...in continuu a alergat prin casa ,ia tati dupa ea.
maine suntem pe drum toata ziua asa ca va uram de pe acuma un CRACIUN FERICIT! si plin de bucurii alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Nici eu nu ma laud cu vreo pregatire, de fapt o sa ma duc in vizita la mama de Craciun, asa ca nu o sa pregatesc absolut nimic.

In plus azi mi-a venit soacra in vizita pentru cateva zile, iar drept urmare Mario s-a innoit cu foarte multa hainutze belea.

Rodica, chiar azi ma gandeam ca acum 2 ani, am aflat ca sunt insarcinata si m-a luat o asa melancolie; efectiv am retrait toate momentele precedate aflarii rezultatului. Imi este groaznic de dor de burtica de

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Mamici, va urez o noapte buna.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia,m-ai umplut de uimire cu microbii aia adusi de-acasa .Cum reusesti sa-ti dai seama cand un copil aduce de-acasamicrobi fiindca nu-i spalat pe maini ? Si daca-l spala pe maini, gata, nu mai are microbi ?

Papanasho, pai s-o luam cu inceputul: fii-miu sanatos, spalat pe maini dimineata la gradinita dupa ce e schimbat, asa cum e regula. Copii vazuti de mine nespalati pe maini de parinti si apoi vine fii-miu acasa cu un virus care, conform medicului, se transmite prin contact cu mana nespalata.
Noua ne-a fost teama sa nu luam si noi virusul ca la adulti cica e si mai nasoala boala si credeam ca se transmite prin aer, dar medicul ne-a spus ca nu, doar sa ne spalam pe maini cu atentie. Si noi oricum ne spalam cu atentie.
Sper ca acum te-ai lamurit.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
- Nici eu nu cred ca aduc copiii virusii de acasa, ca doar acasa nu colcaie de virusi. Poate din astia de au frati si surori mai mari sa aduca ceva, in rest putin probabil. Chiar si virozele intestinale se transmit prin saliva si nu musai prin maini murdare (alea sunt mai degraba bacterii). Imi amintesc sedinta cu parintii de asta iarna, ce mare scandal facea toata lumea ca trimit parintii copiii bolnavi si la serbare chiar copiii celor cu gura mare tuseau de mama focului. Asta este colectivitatea, e nevoie de igiena si putin respect pentru ceilalti, dar mai mult de atata e deja utopic.

I-am scris deja Papanashei, stiam de la educatoare (care a avut si ea virusul) si mi-au confirmat si doi medici diferiti ca se transmite prin maini nespalate. Si daca regula e ca toti copii trebuie sa se spele pe maini inainte de a intra in clasa, de ce unii parinti nu sunt prieteni cu apa? Hai, uiti o zi, doua, dar dimineata de dimineata?
Si da, sunt vreo 2 care au frati in grupa mai mare, unde au avut si viermi intestinali! Pe aia i-am fentat, nu i-am luat acasa, dar atunci au facut si educatoarele mai mare tam-tam in sensul ca le mai atrageau atentia unora cu spalatul. Plus ca ele au spalat si ultimul cotlon al gradinitei (poate de asta au facut tam-tam, ca au avut ele de spalat mult si probabil nu voiau sa o ia de la capat.)

Cu planurile de sarbatori...acasa, ca am pui mic ce se culca devreme si nu am nici babysitter!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries
am facut testul si a iesit pozitiv

Felicitari, mamica de moroseni! Sa ai bebe sanatos si sa fie la fel de zambaret si cuminte ca Darius!
Sarcina usoara!
Si Sarbatori fericite! Cand te-o intreba bebe2 el de unde a venit, sa-i zici ca l-a adus Mosu'!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Mi-am amintit de testul de sarcina de acum 2 ani, l-am facut fix in ziua de Craciun si m-am ales cu Bubu.

Eu zic sa faci unul si joi, poate la anul te alegi cu altcineva!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Yaia, ma bucur ca Tudor e mai bine. Ai grija insa cu fructele, ca au stomacelul f sensibil si o poate lua de la capat cu scaune moi. Degetica a tinut-o asa toata luna septembrie. Parerea mea e sa scoti treptat laptele delactozat, ca asta constipa, insa sa-l tii in contionuare pe regim cateva zile. Poate doar banana.

Multumesc de sfaturi. Am notat in minte!

Poze

Mergi la inceput