Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Noi am iesit astazi la zapada! Dariei i-a placut foarte mult!!!
Citeva poze

Erina,se vede! Sper ca v-ati distrat si voi macar pe jumatate cat Daria,o mica pata de culoare pe covorul alb. Nu s-a speriat cand ati tras-o cu sania?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Noi nu bine. Gh are 39.4. Si obrajii f f rosii, se simte aspru la pipait. Dr avea musafiri...da am rugat-o ca daca maine nu e mai bine sa vina la noi.Avem noroc ca nu e plecata si sta si la 10 min de noi.

sabina,nu te supara, dar nu te-ai dus cu el la urgenta! Ai rabdare pana maine? Din cate am vazut are frebra de mai multe zile. Aveti grija de voi, am observat ca nici tu nu stai mai roz si te rog inca o data sa nu te superi. Sunt convinsa ca poti face faca situatiei!

Mergi la inceput

Sim, adorabil micul iepuras. Anul viitor ai un ajutor de nadejde la impodobirea bradului, doar am vazut ca ia lectii inca de pe acum in privinta asta. Ai baiat mare, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Yaia intrusul e simpatic foc...colindtori erau prieteni cu voi??

Multumim!
Da, o parte dintre prietenii din comunitate, cei care au ramas aici de sarbatori.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia Tudor e adorabil. Zimbea asa frumos in poza in care vroia sa il ademeneasca pe Mos!!!

Noi am iesit astazi la zapada! Dariei i-a placut foarte mult!!!
Citeva poze aici.

Multumim!
Am admirat si noi delicata papadie, imbracata toata in roz, jucandu-se in zapada! Dar pe Matei nu l-ati luat in parc?
Am fost si noi la plimbare in zapada azi. Daca a descarcat hubby pozele, poate pun mai tarziu cateva...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Noi nu bine. Gh are 39.4. Si obrajii f f rosii, se simte aspru la pipait. Dr avea musafiri...da am rugat-o ca daca maine nu e mai bine sa vina la noi.Avem noroc ca nu e plecata si sta si la 10 min de noi.

Off...am crezut ca a trecut si la voi. Macar Sofia e mai bine? Sanatate multa! Sa treaca boala repede!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Yaia, dulce fooooc, micul Craciunel, mai ales in fotografia de langa brad. Se vede ca se simte mai bine. Doamne ajuta!
Cat deste colinda, m-ati impresionat.Ati reusit sa imi transmiteti bucuria voastra de dincolo de mari. Felicitari!

Multumim!
Da, se simte excelent acum si mananca de parca au intrat zilele-n sac! In seara asta i-am combinat laptele, 60ml normal, 200 fara lactoza. Se pare ca vrea sa recupereze ce a slabit ca mananca aproape non-stop. Sper sa fie ok si sa ne revenim cu totul la normal.
Sa stii ca avem profesionisti in ale cantecului printre noi, de asta colinda nu suna...stii tu cum. Si aici mi se pare ca sarbatorim mai frumoas Craciunul, acasa nu mergeam la colinda adulti fiind, dar de cand suntem aici, colindam cu totii, mici si mari (mai mult mari). E drept ca la ultimele 2 Craciunuri nu am putut colinda, ca e piciul prea pici. Asteptam sa creasca acum copii din comunitate sa mearga ei la colinda.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Cateva poze si de la noi.

Foarte dulce boticul de iepuras!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut foarte multe poze,pe micul intrus..noroc ca l-a prins tati, cine stie ce nazdravani facea, pe Stefan care se bucura pentru darurile primite, sa se joace cu ele sanatos si nu in ultimul rand pe frumoasa Daria,care m-a facut sa-mi amintesc ce frumos era Craciunul, cand eram copil si mereu era zapada....aaaaaaaam ascultat si colinda...frumoasa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori, nu te invinovati pentru boala copiilor, sa dea DD a treaca repede, sanatate multa.

Betty, poate are dreptate Valentina....si are doua liniute

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput