Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Am vazut foarte multe poze,pe micul intrus..noroc ca l-a prins tati, cine stie ce nazdravani facea |
Stii cum sunt elfii...pusi pe shotii!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Noi am stat azi acasa, eu am avut o stare tare aiurea, am fost toata ziua nervoasa, noroc cu Cristi care m-a mai scos din starea aceea cu nevoia lui de joaca si micile lui nazdravanii.......sunt tare mandra de el, aproape in fiecare zi mai spune cate un cuvant nou,azi a spus bad(brad) si pauuu(paharu), am uitat sa va spun ca de cateva zile avem tentative sa papam singurei cu lingurita, fara sa dam pe noi, o duce asa frumos la gurita...cra cra...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Noi am stat azi acasa, eu am avut o stare tare aiurea, am fost toata ziua nervoasa, noroc cu Cristi care m-a mai scos din starea aceea cu nevoia lui de joaca si micile lui nazdravanii.......sunt tare mandra de el, aproape in fiecare zi mai spune cate un cuvant nou,azi a spus bad(brad) si pauuu(paharu), am uitat sa va spun ca de cateva zile avem tentative sa papam singurei cu lingurita, fara sa dam pe noi, o duce asa frumos la gurita...cra cra... |
Foarte frumos ce spui tu, eu am mai trecut o daca prin astea cu fata , dar tot astept cu nerabdare sa ma surprinda si Andrei cu cate-o chestie. Deocamdata invatam!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Yaia Va poftim in zapada! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Am primit cu bucurie invitatia si pentru o clipa am fost si noi acolo! Aveti niste peisaje superbe daca asa arata pe timp de iarna nici nu vreau sa ma gandesc cum este vara. Tudor este un copil norocos!
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara. Gata cheful si la noi, gata si curatenia. De fapt mai am o tura de vase de pus la masina. A fost o seara minunata, copiii mari au misunat prin camera Alexandrei, asa ca am avut liniste. Iar Bubu a fost cooperant si bine dispus. Incepe sa se simta si el bine la chefuri cum era si sora-sa. Din pacate cumetrii si finutul Mihnea au lipsit, le doresc multa sanatate baietilor.
Noi ne pregatim traseul pentru plecat in Austria. Sotul meu se hotarase brusc sa mergem cu avionul insa l-am convins sa ramanem la masina si sper sa nu fie o decizie proasta.
Cam asta de la noi.
Am vazut pe Stefan cel zambaret si scumpic foc, copia la indigo a mamei Sim. Si pe dulcea printesa roz Daria la zapada.
Ali, sanatate multa mosului!
Sabina, sanatate multa lui Gheo. Obrajii sunt rosii de la febra probabil. Mai este o boala (parca a6a) care dadea obraji rosii si febra mare, in afara de scarlatina care nu are cum sa fie la el.
Yaia, ce frumusel e Tudor si curajos la zapada! Bubu cred ca o ia la goana sau se cocoata pe mine.
Cecilia,
las ca iti trece tie starea rea. Ce multe face Cristi, am mai zis eu ca nu mai citesc nimic. Bubu a vrut azi pentru prima data lingurita si nu ca sa manance, ci sa amestece in castron.
Valentina, stai linistita ca nici la noi nu e cazul de asa progrese.
Cam atat, va pupic si ma duc la somn. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
valentina_22 spune:
Inainte de a trece la somnic, vreau sa urez un calduros La multi ani, numai sanatate, impliniri si voie buna in noul an ce vine, tuturor celor care maine isi serbeaza onomastica!

La multi ani, pentru: 

Stefan- Sim_Stoian
Stefania Daria- florentinalo
Stefan- Mariadia
Robert Stefan - alehiam
Eduard Stefan -bumbita
Andrei Stefan -Nana Motoc
Stefania, - Crisjo
Stefania, - Andrruzza
Alessia Stefana- Kriss79
[b]Stefan-Mihai- lilianamarcu
cat si pentru mamicile, taticii , fratii si surorile care maine sarbatoresc!
Noapte buna, va doresc si somn linistit! 
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
gabitz78 spune:
buna dimineatza.
![]()
multumim de urari, vreau si eu sa urez tuturor sarbatoritilor de azi multa sanatate, fericire si noroc in toate!

sabina - insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/