Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxali spune:
Yaia intrusul e simpatic foc...colindtori erau prieteni cu voi??
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
balaceanu_l spune:
Magia Sarbatoriilor de Iarna sa va umple mesele din belsug cu bucate alese si sufletele cu iubire neconditionata. La Multi Ani 2009 sa ne-aduci bani cu carul si sanatate cu duiumul
Erina spune:
Buna la a doua zi de Craciun!!!
Yaia Tudor e adorabil.
Zimbea asa frumos in poza in care vroia sa il ademeneasca pe Mos!!!
balaceanu_l am vazut si poze cu voi de la ziua verisorului Denis! Sunteti niste frumosi!
Noi am iesit astazi la zapada! Dariei i-a placut foarte mult!!!
Citeva poze aici.
Va
si va doresc sarbatori frumoase in continuare!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Am vazut craciunei, craciunite si spiridusi adorabili! sA va traiasca!
Noi nu bine. Gh are 39.4. Si obrajii f f rosii, se simte aspru la pipait. Dr avea musafiri...da am rugat-o ca daca maine nu e mai bine sa vina la noi.Avem noroc ca nu e plecata si sta si la 10 min de noi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Papanash, cum mai sunteti?
Eu am bagat propolis la greu(pastilute cu vit C plus spray) si, desi ma durea infiorator gatyul dimineata, acum am doar febra, gatu e mai bine![]()
Andries, sunteti la munte? noi am ratat cred vacanta de iarna la Busteni....
Rox, doctoratu are legatura cu bolile in sensul ca se simte depasit de ingrijirea copiiilor cand sunt plecata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Am vazut o gramada de poze frumoase, nu am reusit sa ascult si colindul din Tampere pt ca doarme Stefan si e oprit sonorul la laptop. Nu am mai apucat sa scriu ce am pregatit pt Craciun, asa ca scriu acum: ciorbitza cu perisoare din piept de pui, sarmalute, cozonac. Am primit de la tata turte cu nuca (cred ca pe aici li se zice pelincile Domnului). Azi am mesterit un tort diplomat pt maine, tare-s curioasa cum o sa iasa. E pregatit dupa reteta la care a dat un link Mariana mai demult. Am niste nelamuriri cu pregatirea lui, dar data viitoare mai modific putin reteta. Sper sa revin cu detalii despre cum a fost tortul maine.
Am avut musafiri, am fost si noi in vizite, s-a plimbat Stefan pe afara pe saturate. Nu prea ii mai place nici in carut, nici in brate, vrea sa mearga singurel tinut eventual de o manuta. A reactionat tare haios cand a gasit cadoul de la Mos ieri dimineata, imi pare rau ca nu am fost pe faza sa il filmez. Incerc sa descarc vreo cateva poze, revin.
Jurnal de calatorii
valentina_22 spune:
gabitz ai doi copii reusiti. Mi-a placut timiditatea celui mare in fata Mosului. Am observat ca si-a spus constiincios poezia, iar Mosul a fost foarte multumit. Am vazut si multi copii jucandu-se fericiti si micul vrajitor de la serbare.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Si acum o mica www.youtube.com/watch?v=FKrx-4Awe70" target="_blank">dedicatie de Craciun! Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
betty, faina melodia. Multumim. Sper ca te simti mai bine,ai grija sa nu fie vreo indigestie sau....iti aduce si tie Mosul doua liniute?!
valentina_22 spune:
Yaia, dulce fooooc, micul Craciunel, mai ales in fotografia de langa brad
. Se vede ca se simte mai bine. Doamne ajuta!
Cat deste colinda, m-ati impresionat.Ati reusit sa imi transmiteti bucuria voastra de dincolo de mari. Felicitari!
sim_stoian spune:
Cateva poze si de la noi.
Ma retrag, ma duc sa am grija de tati ![]()
Jurnal de calatorii

de
Mario-Alexandru 16 aug 2007