Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, poti sa ne trimiti putina zapada.....?????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vreau sa va urez cu intarziere UN CRACIUN FERICIT!
Noi ne-am primit cadourile de Craciun, dar am avut o zi grea. Azi noapte am facut bradul tarziu si se facuse aprope 1 cand l-am terminat, iar apoi am impachet cadourile, asa ca m-am bagat in pat in jurul orei 3...la un moment dat m-a trezit sotul cum ca el munceste de 1/2 de ora si aranjeaza pomul, cum ca bradul cazuse si ca a facut un zgomot infernal si ca are nevoie de ajutorul meu. Asa ca am dormit cateva ore si nu mai stiu de capul meu.
Am fost in vizita la mama si acum imi este greata de numai pot. De baut nu prea am baut, dar probabil am mancat prea amestecat.
Va pup si va doresc o seara excelenta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si acum o mica www.youtube.com/watch?v=FKrx-4Awe70" target="_blank">dedicatie de Craciun!

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cris nu s-a speriat de Mos, a fost un pic mirat, dar nu i-a placut nici sa puna mana pe el. Celalalt baietel de 1 an si 2 l parca nici nu-l vedea pe saracu Mos, cel mai fascinat a fost Matei de 8l care nu l-a scapat o clipa din ochi pe Mos. A fost frumos si m-am simtit chiar bine. E frumos sa fi parinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Sper ca ati avunt Craciunul asa cum vi-l doreati. Stiu ca noi l-am avut, ne-am simtit grozav si avem si zapada destula sa mai dam si la cei care nu au.
Dupa ce ca am primit cadouri de la mos in ajun, azi am mai primit un cadou mult ravnit: un somn de pranz de vreo 3 ore! Trebuie ca am fost taaaare cuminte!
Singura problema in seara de ajun de Craciun a fost ca am avut casa invadata de un intrus, dar l-a prins sotul si s-a rezolvat.
Va ofer si eu o colinda marca Tampere.

Sa aveti in continuare sarbatori fericite!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza
la noi mosul a venit mai mult pentru cei mai maricei...oricum eliza nu a inteles nimik.dar l-a studiat...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Cu o mica intarziere va urez si eu sarbatori fericite in continuare si sa va bucurati de cadourile primite.

Si la Iasi a nins, mai ales in Ajun parca era ca-n povesti, dar nu prea s-a depus zapada.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Betty, sper ca azi esti mai odihnita. La noi acum 2 ani a fost cel mai greu Craciun. Ne-am mutat in casa noua si a fost mult de munca. Am vrut sa ii fac o surpriza sotului si sa gaseasca totul mutat pe 23 cand venea el si am muncit de am innebunit. In noaptea de Craciun ne-am culcat tot asa pe la 4 dimineata, dar a meritat efortul, a fost tare frumos primul Craciun in casa noua.

Dimineata erau cativa fulgusori si pe la noi, tare s-a bucurat Alex, dar nu a tinut mult din pacate si acum a pus boticul.

Intrusul Yaiei, e minunat! Si colinda a fost frumoasa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Intrusul Yaiei, e minunat! Si colinda a fost frumoasa.

Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox era Mosul cam racit ...

Inca mai sarbatoriti fetelor...la noi e un vant...ma duc la cinema cu juniorul si pieteni lui...daca nimeni nu se ofera, sotul nu is asuma responsabilitati

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput