Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Tania, condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, foarte frumos bradutul mov dar si voi ... iar tu arati de maxim 20 ani!!!!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tania, condoleante! As spune mai multe, dar nu am cuvinte potrivite. Va doresc din toata inima un an nou plin de lucruri bune, fiindca ati fost destul de impovarati in 2008

Cristina, sanatate multa! Adevarul e ca de-acum toate evenimentele astea vor sta sub semnul incertitudinii. Nu stii cand ii apuca raceala, sau mai rau, alta minune. Va dorim multa rabare in perioada de carantina

Anda, superbi ochii albastri langa bradul mov

Si Maria mea a fost ciufuta toata ziua, m-am enervat rau pe ea la un moment dat, ca ne strica cheful la toti.

gata, fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Intru intr-o mega-viteza si vad numai vesti proste.

Tania, condoleante. Foarte trist.

Cristina- of of mai mai. Las' ca trec si e o boala bifata!

Anda77- sunteti tare frumosi! Nasoala vestea cu serviciul Asta mai lipsea. Cu gradi ce s emai aude?

Ma reintorc la mancarea porceasca. A fost o scurta pauza pe ziua de azi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara si de la noi si Craciun fericit alaturi de cei dragi va doresc.
Imi pare rau sa citesc de TAnia...condoleante si Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul...

Noi suntem ok, sanatosi voinici, si bucurosi ca a venit Mosul. Poate reusesc sa pun cateva poze....desi nu promit ca cine stie cand mai apuc si eu la calculator.
Ne-am luat al 2 lea calculator, ca cel pe care il aveam mergea greu si era vechi si incepuse sa pice....so...acela a ramas calculatorul la care joaca Stefan zuma o jumatate de ora / zi si cateodata mai se uita la cate un DVD. Cel mic creste, e un dulce, rade si e vesel mereu si foarte cumintel.

Va poop si sanatate multa copilasilor bolnaviori (otita, varsat de vant.....etc)

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Tania , condoleante Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
(eu cativa ani am avut teama de apropierea Craciunului pentru ca de Craciun fratele tatei a murit si tot de Craciun mama tatei a paralizat, asa ca am ramas marcata multi ani de zilele din apropierea Craciunului)

Anda , offf ce veste trista si de la tine sper sa gasesti repede un job bine platit si stabil!
Frumoase pozele cu voi si bradul mov !

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

tania- condoleante!
un gand bun pt familia ta , noul an sa va aduca sanatate si bucurii,ca anul asta ati avut destule rele!

anda - poate Anul nou aduce vesti bune pt tine!

sanatate pt toti cu - varsat,guturai,febra..etc

Sarbatori fericite in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am intrat in ziua de Craciun pe forum ca sa anunt, in caz ca nu puteati sa dormiti noaptea, ca m-am prins in sfirsit cum se fac fulgii de nea din hirtie si de-atunci...cu asta ma ocup!

Condoleante, Tania. Imi pare tare rau.

Dordia, ma bucur mult ca ne-ai mai dat un semn de viata.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, nasoool ca vestea a venit acum de sarbatori. Dar poate iti gasesti ceva mai bun, cine stie?
In alta ordine de idei, sinteti atit de frumosi!
Ah, si Smaranda a primit un set de tren asemanator cu cel al lui Nichita!
Problema a fost, acum citeva zile, ca mai nou voia..... tren roz. Ceea ce e mai greu de gasit. Dar cind a vazut setul a fost foarte multumita.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

si de la noi, zile bune, calde si fericite de craciun!

tania, condoleante..... ieri am aflat si noi de la frate-meu ca a murit soacra lui - fusese bolnava de ani de zile cu degenerare inceata dar sigura de la alzheimer, deci calitate de viata chiar nasoala de tot. dumnezeu sa-i odihneasca... ma tot intreb cind o sa fim noi, oamenii, in stare sa celebram trecerea in nefiinta (asa cum o stim noi) cu bucurie si liniste in suflete.....

anda, sinteti o pereche de vis! nu-mi vine sa cred ce mare-i nic!
desteapta si frumoasa cum te stiu, o sa te descurci cu siguranta inspre mai bine cu un job pe viitor. te pup!

ai mei sint la noi, asa ca am pus si-am strins masa de zeci de ori in astea trei zile deja
miine mergem la disney's animal kingdom (un parc de distractii care are si animale - noi am fost de zeci de ori, dar ai mei o sa fie prima oara). simbata si duminica mergem la plaja inspre miami, pe partea de atlantic si-apoi spre golf. de-abia astept. pe-aici sint 23-25 de grade celsius, uscat, o adevarata placere sa existi

am pus citeva poze noi din zilele astea.

cu drag!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Recente 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput