Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

CRACIUN FERICIT!
VA DORIM TOT BINELE DIN LUME, SANATATE SI PROSPERITATE!

Cristina Negara, va dorim sanatate!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Craciun Fericit!!!

CristinaN , multa sanatate voua, poate totusi nu e varsat de vant

Felicia , am tot uitat sa-ti raspund : la noi a mers Bia o saptamana la gradi -una a stat acasa ca a facut faringo amigdalita acuta si traheobronsiolita acuta , apoi a mai mers 2 saptamani la gradi si acum are otita . Eu sper ca din ianuarie sa nu mai avem probleme ca altfel o iau razna, chiar nu are cine sa stea acasa cu ea .
Am inteles ca toti trec prin asta mai ales primul an de gradi indiferent ca au 3ani sau 4, totusi poate la voi nu va fi asa! (eu sincer daca as avea cu cine sa o las acasa nu as da-o la gradi acum dar cum nu am...)

Miri , ma bucur ac e bine manuta lui David iar tie sa-ti fie de bine cosmetica

Helep , abia astept pozele cu Maia, sper sa mai intri sa ne arati! Felicitari pentru examen si pentru noul job!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

va pe toate, Craciun Fericit! inca odata si "ne vedem" mai pe seara

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Socrul meu a murit azi noapte, a facut infarct in somn . Ieri am vorbit cu el, am glumit, era totul bine, s-a dus pe neasteptate si mie inca nu-mi vine sa cred, refuz sa cred ca e adevarat! Doamne, nu ar trebui sa moara nimeni de Craciun! Acum ma gandesc cum ii explic lui Stefan, cand va intreba de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cu siguranta e varsat de vant. Nu am fost la dr. cu ea, nici nu stiu unde as putea gasi unul azi, dar am avut si eu in 2005 (febr) si stiu cum arata bubele. Are pe picioare, burta, mana, una langa nara stanga si vreo 2 prin cap. M-a lasat sa-i fac si poze (mituita, bineinteles) ca altfel nu ma lasa nici pe mine sa le vad. Poze.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

tania, condoleante. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Se zice ca cei ce mor in zi de sarbatoare ajung direct in rai...

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si voua sa va dea multa putere!

Cristina N. nu stiu ce sa zic, nu stiu cum arata varsatul de vat! Sanatate maxima !

Bulucel, LA MULTI ANI !!! Sa fii fericita, implinita si sanatoasa, sa ai parte numai bucurii si intamplari frumoase alaturi de Simon drag!

A venit si la noi Mosu azi-noapte si am gasit cadouri multe sub brad. Daria a fost incantata insa nu s-a bucurat asa de mult din cauza surprizei, cred ... A primit un joc cu Mack si Fulger (lego cu vreo 40 de piese), un saxoflute, o casa de marcat cu diverse accesorii, o carticica, dulciuri multe si cam atat ...

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

se pare ca unii dintre noi nu avem un Craciun asa cum trebuie...

tania, condoleante, ce soc pe voi! singura consolare este ca omul nu a suferit. avea afectiuni cardiace stiute?

negara, tztz, acu' i-a venit si pacatosului de varsat de vant sa apara?! imi pare rau.

eu am aflat zilele astea ca se desfiinteaza insitutia in care lucrez, respectiv se va lipi la un minister nou creeat ca sa aiba si videanu portofoliu:(( si deci salarii de primarie/minister...ceea ce pt mine e tot una. nu pot plati nici rata la credit cu salariul acela. deci cautam alta munca...pe langa ca s-a confirmat ca aici nu avem salarii in dec si ianuarie!

dar sa nu ma cuprinda deprimarea de tot, poze cu bradul mov: http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/craciun%202008/?action=view¤t=nichita122.jpg

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Intru si eu sa va urez Craciun fericit si un an nou mult mai bun si mai frumos decat acesta!

Nu am citit ultimele pagini, ne-am hotarat alaltaieri sa plecam in germania,am gasit niste bilete de ultim moment f ieftine si am ajuns ieri seara, nu e zapada dar e frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

TANIA, condoleante! suntem cu gandul alaturi de voi!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Revin ca am putin timp:
La multi ani, Cristi!
La multi ani, David!
La multi ani, Victor!

Lavi, multumesc pentru adaugarea pe listuta, si felicitari Silviei! Asta e varsta la care se descopera pasiunea cititului, imi aduc aminte si acum cand am lecturat prima mea carte cap-coada, pe un fotoliu un hol, m-am ridicat amortita :) era pinocchio :)Si mult succes sotului tau la noul serviciu!

maria_alexia : si ies buni cozonacii la masina de paine? au forma aceea rotunda cu gaura la mijloc, nu? ca asa m-as incumeta si eu, altfel, daca e vorba de framantat, e lenea mare.

madau, n-am uitat de pozele de la zoo, tre sa descarc zilele astea.

cristinan
, uf, varsat de vant e sigur?partea buna e macar ca il bifati pe listuta, scapa de el odata si bine.

tania, condoleante, imi pare tare rau. Dumnezeu sa-l aiba in paza!

anda, wow, ce frumosi sunteti! si bradutul, dar mai ales voi.

Noi am avut un Craciun tare frumos, sotul meu are un frate si o sora si au venit amandoi cu familiile, socrii mei erau in extaz sa-i vada pe toti reuniti, pt prima oara in 8 ani . am mancat la masa de pranz ce se mananca in familia asta de 50 de ani: gasca, un piure special cu nuci macinate si un fel de varza rosie acra gatita cu vin :) a fost foarte bun, si traditia i-a dat o savoare speciala.

sunt in casa 5 copii plus unul in burtica (maya ma intreaba de ce nu i se vede capul ca la cangurii mici ), e o harmalaie ceva de speriat. dar e frumos pentru ca e si spatiu mult, si jucarii noi, si ochisori in extaz.

Mergi la inceput