Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)
Raspunsuri - Pagina 5
helep spune:
M-am tot gandit la voi, si printre picaturi am reusit sa 'vad' ce mai faceti.
Acum in sesozon aniversar, vin si eu sa urez tuturor celor care s-au serbat deja si celor care urmeaza, sa va dea DD tot cei mai bun si mai frumos in viata, voua copilasilor si 'colectiei de mamici' deasemenea.
Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Intelepciunea din inimile noastre.
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Gandacel spune:
In cele cateva minute de pauza intre miile de treburi dinainte de sfanta sarbatoare a Craciunului, dupa ce am reusit sa imbodobim bradul si o parte din casa... ma gandesc la voi si la copiii nostri. Ma alatur pentru cateva clipe grupului, ca sa va urez un Craciun fericit, sanatate, belsug, iar Noul An sa va aduca impliniri si intelegere, inspiratie si noroc!
Va imbratisez cu dor!
SARBATORI FERICITE!
catutza spune:
Helep , ce ma bucur ca ai mai scris
Ce face Maia nu ne mai spui nimic de ea? tu ce faci, ai terminat cursurile?
Miri , ce face manuta lui David? mai are rana ?
Anda,Roxi , ii pot face baie pe cap Biancai acum ca are otita? sau mai bine astept pana lini cand mergem la control?Ea e mult mai bine acum, nu o mai doare urechea, nu a mai facut febra dar sta foarte rau cu pofta de mancare
eu care pana acum nu am avut copil mofturos acum nu mai pot de nervi, nu mananca mai nimic toata ziua (azi de exemplu pana la ora asta : 100ml lapte, o felie de tost cu sunca si branza, si 5 (nu mai mult) linguri cu ciorba, 2 fursecuri si apa multa 
eu am terminat acum cu toata treaba, mai am sa fac dus si sa vina Mosul ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
helep spune:
Cata - imi pare rau de voi ca nu puteti sa va bucurati pe deplin de mosh. Sper sa treaca cat mai repede.
Ma intrebai de Maia... Este un copil minunat. Este foarte obraznicuta, dar stiu ca nu face nimic din rautate, ci pur si simplu din dorinta nespusa de explorare a tot ce-i nou si nu numai. E foarte atasata de mine - avem o relatie cu totul speciala si in acelasi timp il adora pe taica-sau. Mi se pare ca este cumplit de matura (este inconjurata numai de oameni mari), vorbeste non-stop si mai nou a devenit foarte pasionata de limba Engleza. E in culmea fericirii ca ii spun ca in curand va merge la 'scoala' - aici incep gradi la 4 ani, dar trebuie inregistrati la inceputul anului '09, spre disperarea lui taica-sau, care nu-i convins ca-i cel mai bun lucru pt. fata lui. Momentan il asteapta pe mosh, care va veni 'live' si cu care este foarte buna prietena (la tot intalnit cu diverse ocazii si locuri). Are o tona de poezii si cantecele pregatite - om vedea ce-o iesi.
Eu am terminat scoala - a fost o perioada cumplita din viata mea. Am avut zile cand nu apucam sa petrec nici 5 min. cu Maia. Iar totul a culminat cand m-am si angajat si le faceam pe toate in numai 24 ore. Atunci mi-am dat seama ce copil matur am cum a acceptat ea situatia fara a riposta, chiar daca se vedea ca nu-i place situatia.
A meritat insa chinul...
Tocmai citisem ca ai dat un concurs si ca vei incepe lucrul. Super si bravo tie.
Am sa revin candva in vacanta asta cu poze noi.
Bic spune:
Intru si eu repede sa va urez un Craciun foarte fericit!
Si
sarbatoritilor din zilele astea.
Noi aveam un pom mic pentru ca asa a vrut Smaranda. De fapt nu e el chiar asa de mic pentru ca ta-su a convins-o totusi sa ia unul ceva mai mare. Ea ochise unul cit ea de mare. ![]()
Eu sint mindra ca am impodobit cu totii pomul de dimineata si ieri am pus luminite pe o parte din casa.
In rest, tot nu m-am prins cum e cu fulgii (aviz marica_alexia) si cred ca vor trebui sa astepte pina la anul!
Va pup!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
mara95 spune:
Va dorim un CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi!
Azi Flavia a avut intalnire cu Mosul si, spre disperarea noastra , nu a vrut sa se apropie de el si nici poezia nu a zis-o.Ar fi vrut sa i-o spuna de la distanta, dar in harmalaia aia tot nu s-ar fi auzit...asa ca suntem putin suparati...
proadelina spune:
Va urez un Craciun fericit!, plin de pace si buna-ntelegere, belsug si caldura. 
Albert este fascinat de brad, de globuri, de instalatie, de tot... Chitaia fericit cand am impodobit bradul, "uite... uite... Mos de zapada!"
La multi ani fericiti! pentru toti copilasii sarbatoriti zilele trecute!

Scuze de intarziere!
Adelina si
Albert
miri__b spune:
Intru si eu in drum spre perna sa va urez CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!
Catutza esti o bomboana ca de obicei.nu=i mai sangereaza rana, dar nici nu vrea sa fokoseasca mana.cred ca l=a durut tare de 2 ori si acu sufla si-n iaurt.
in dimineata cand implinea 3 ani radea in somn si a vorbit tot in somn ceva ca-i place cu locomotiva.asa ca aseara l-am intrebat dc vrea sa plece la PL si s-a dat jos din pat in miez de noapte ca el vrea sa plece acum.
pe acest motiv facem Craciunul fara copil,la inceput m-am bucurat, acum nu mai imi place,probabol ca vom merge miine dupa el.
azi fusei la cumparaturi, mallul gol, cora plinaaaaa.
fi-miu a primit un tren cu sine primul cadou, evident ca nici macar nu a vrut sa desfaca pe celelalte.
si i-au placut artificiile de pe tort, si sa sufle in lumanare. ca atare dupa ce au plecat musafirii i-am mai cantat de cateva ori LMA si a suflat in lumanare. pe urma s-a stricat fitilul si le-am adus si pew cele cu nr 1 si 2 pastrate si iar cantare si iar suflat de cateva ori.
a fost o zi minunata.
Horea -prietenul lui i-A SCRIS O FELICITARE facuta de el cu mama lui.
as vrea sa dau tuturor din fericirea mea de ieri.(am fost si la cosmetica-sic)
Craciun fericit inca o data!
felicia74 spune:
Craciun fericit!
Mara nu fi suparata, si la noi a fost la fel, a crezut ca e bau-bau
dar cand a inceput sa vorbeasca cu ceilalti copii si a mai si amintit de cadouri s-a mai schimbat treaba
Insa a fost bucuroasa cand a plecat. Asta e, sunt inca mici.
Primul mos l-am "intalnit" la mamica unui copil din gasca Ilincai din parc.
La mine mosul a venit cu un telefon mobil, ura, tare mai aveam nevoie de unul nou. Si a mai adus bomboane, off-course, ca nu puteau sa lipseasca
Miri sa-ti traiasca Davidutzul, sa creasca mare si frumos!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Mosul a fost prea darnic anul asta. Cred ca ne-a adus si varsat de vant
Cristina & Elise-Stefania