Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am culcat si eu copiii, avem si o namila de cozonac super-frumos mirositor (sper sa fie si bun ), deci timp de forum pentru mine...

La multi ani, Victor, geamanul nostru! Si roag-o pe mami sa mai scrie pe-aici!

La multi ani, David, plimbaretule!
Miri, sa va traiasca feciorul. Am vazut si eu filmuletul Si zici tu ca nu-l zice pe 'r'??? Dar ala e un "CFR" clar de tot!!!

Mara, ce putin mai ai!! Legea cu indemnizatia 85% din salar am inteles ca deja e in monitor, din 10 dec, parca. Si eu imi astept cu mare nerabdare salariul inapoi!

Pe la noi nu vine popa pe-acasa de Craciun, n-am pomenit asa ceva. Vine doar de Boboteaza.
Voi nu stiti vorba aia cu facut curatenie "doar pe unde calca popa" ?? E o curatenie mai ceva decat "de ochii soacrei"

Pischi, sigur esti ok, la 10 sapt burtica e mica-mica, inca n-a trecut de oasele bazinului, e bine protejat samburelul mic acolo. Sarcina usoara si fara peripetii mai departe!

Leea, vroiam sa te scutur putin din depresia primei zile de munca, dar vad ca ti-ai revenit. Mare chestie shopping-ul asta .

Mandy, a circulat si pe-aici ceva viroza cu tuse groaznica, de peste o saptamana. Sanatate multa voua tuturor!

Va doresc si eu de pe-acum un Craciun cu sanatate si plin de bucurii! Si un Mos darnic si bogat cu cei mici si cu cei mari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

In forfota si agitatia ultimelor zile, vreau sa iau cateva clipe sa va urez tuturor un Craciun de vis, cu multa sanatate, liniste, caldura, armonie si voie buna.
Noi impachetam de zor, la noapte plecam spre Arizona unde vom petrece alaturi de ai mei. Ne auzim din nou saptamana viitoare, CRACIUN FERICIT intregii colectii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

David, cel mai avid fan al CFR-ului: LA MULTI ANI! si multa, multa fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Eu am auzit zvonuri ca nu s-ar aplica legea cu 85%, ca nu ar fi bani. Ma rog, chiar daca ar fi fost, doar nu or fi prosti astia din noul guvern sa continue ceva initiat de fostul.

Io-s cu fundul in sus de cateva zile, nu reusesc sa ma organizez deloc. Tre sa ma mobilizez, ca daca nu io, cine altcineva

Va pup, va imbratisez si va urez:

1.Craciun fericit!
2.Mosi cu sacul plin de sanatate, voie buna si dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Craciun fericit tuturor!
Noi suntem in pregatiri ca maine este si ziua lui Dan si avem invitati...Ma bucur ca s/a intors si maica/mea de la Bucuresti si o mai duce pe Andreea la plimbare ca sa pot eu bucatari...Deja sunt aproape gata..anul asta nu am facut decat 2 prajituri ,buni a facut cozonaci si e destul ca de mai multe n/am avut timp.
Pupam copilasii bolnaviori,noi anul trecut am avut o viroza urata care a inceput exact in ajun si a tinut pana dupa anul nou...numai noi sunam pe la medic ca nu mai stiam ce sa/i facem lui Andreea sa/i scada febra...Bine ca a trecut..oricum Craciunul ala o sa/l tin minte...
Numai bine si Sarbatori fericite in familie!

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Hello,

La multi ani Miruna, Rianna, Sorana,Mihai, Victor si David !( sper ca nu am uitat pe nimeni)

Sanatate multa celor care sunt bolnaviori !

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca sanatosi si sa va aduca in suflete multe bucurii !!Craciun fericit, draga colectie !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

La multi ani tuturor prichideilor care au implinit sau vor implini in zilele astea de sarbatoare 3 anisori!! multe bucurii si sanatate maxima!

Craciun fericit si sarbatori cu suflet!!!

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Primiti cu colinda?

Citat:
Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati,
Si va bucurati !
Mititel infasetel,
In scutec de bumbacel
Laudati si cantati
Si va bucurati !
Vantul bate, nu-L razbate,
Neaua ninge, nu-L atinge
Laudati si cantati
Si va bucurati !
Si de-acum pana-n vecie
Mila Domnului sa fie
Laudati si cantati
Si va bucuratï !

Asta incercam sa-l invatam, diseara Elise merge sa-si colinde bunicii si strabunicii
La noi ninge, a nins si azi-noapte asa ca stratul de zapada e numai bun pt sanius. Elise a racit, ii curge nasucul, nu i-am luat temperatura dar e mai calda decat de obicei, e ciufuta. Mai am de facut salata boeuf si gata.
Sanatate bolnaviorilor.
Probabil ca o sa mai intru, dar ca sa nu "pierd" fetele care au de plecat prin alte parti:

Sa aveti sarbatori de vis, cu zapada multa, cadouri de suflet, pace in casa si-n suflete. Craciun Fericit!

Ma duc la curatat barabule. Spor la treaba, gospodine!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

de pe aceste meleaguri,noi va dorim

Sarbatoti fericite,sa vina mosul cu sacul plin de sanatate si multe, multe,bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Craciun Fericit intregii colectii!!
Sa aveti liniste in suflet si pace in case
Sa va bucurati unul de celalalt
Sa ramaneti veseli si optimisti!

Si pentru ca liantul grupul nostru au fost copiii,
Va dedic cu drag aceasta colinda:
http://www.trilulilu.ro/alice_valeria/e752cf2714b709

Mergi la inceput