Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, SIMON!!!! Sa cresti mare, sanatos, voiois si sa ai parte numai de intamplari fericite, asa cum meriti!

Bulucel, sa-ti traiasca minunatia de baiat si sa va dea Domnu fericire pe toate planurile!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Simon!Sa fii sanatos si norocos in viata.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Varicela, ziua 2 (sau 4 luand in considerare cand i-a aparut prima bubita si am ignorat-o):
- bube multe, unele mai mici, altele mai mari
- predomina pe corp si in cap, are f. putine pe membre, cateva pe fata, in talpa, pe si intre labii, intre degetele de la picioare, pe si in ureche
- vreo 2 s-au spart, sper sa nu se infecteze sa lase semne
- cred ca or sa mai apara, nu toate au apa deci mai avem de tras
- azi noapte... noapte alba, am dormit dimineata 7-9 dupa ce am dat-o cu mixtura mentolata
- e maraita, nu mai are febra, nu mananca, cu chiu cu vai o fac sa bea cate ceva, de acrituri nici nu poate fi vorba, doar castraveti la otet si suc de porto (e recomandat iaurtul, dar cine-l bea)

Planificasem sa facem rev-ul la noi. Cateva familii, prieteni buni. De la Bc au zis ca vin fara copii, cumatra e gravi dar a facut varicela acum 2 ani si (cred ca) e imuna, alti cumatri de la Humor au zis ca si asa Roxi tb sa faca si ea deci... vin.
La noi ninge incontinuu din ajunul Craciunului. Zapada a depasit juma' de metru, afara nu e ger deci era numai bine de mers cu sania
Ma duc si eu sa ca la noapte... cine stie?!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Simon! sa cresti mare, voios si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor dragi, LA MULTI ANI, Craciun Fericit si tot ce va doriti.

Nu am apucat sa intru nicicum zilele trecute, noi pe 24 am plecat la mama (soacramea) la tara, am deschis atunci calculatorul special sa apuc si eu sa trimis un mesaj, dar nu am putut.
Suntem singurei, kinderii sunt la mama, nu stiu cum s-o descurca cu ei ca-s ca leii in cusca intr-o singura camera unde face focul, Alex tragea cand de unul cand de altul sa-l ia si pe el cand iesea din camera...

O sa-i fie greu, dar zice ea ca se descurca.
Va pup, ma duc sa tai niste cozonac ca nu mi-am facut plinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SIMON!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Imi pare tare rau ca nu toata lumea are chiar un Craciun de vis.

Tania, condoleante si multa putere sa mergeti mai departe. Sunt inca socata .

CristinaN, nasol moment pentru varicela. Tot e bine ca nu va incurca prea tare planurile. Atentie totusi si la adultii care au facut forme usoare de varicela in copilarie - pot face boala si acum! A patit-o sora-mea, care se stia imuna. Dar se pare ca facuse o forma ff usoara care nu i-a dat imunitate, asa ca a luat-o inca o data de la Cristi si a facut o forma chiar puternica.

Mihaela, frumos Craciun, si-mi place mult cum povestesti

Bic, ce-mi place de tine! Eu am avertizat ca odata ce te apuci de fulgi nu te mai opresti! De fapt, eu m-am oprit de-abia atunci cand mi-am dat seama ca intrasem in niste manierisme cu fulgii - prinsesem niste taieturi care aratau bine si tindeam sa le tot repet. Cum fulgii care nu sunt unici n-au nici un farmec... m-am oprit . Pe moment, cel putin, ca deja am in minte niste figuri noi. Si fulgi mai mari, unde poti taia mai mult . De-abia astept poze cu fulguletii tai !

La multi ani, Simonel Bulucel ! Sa ai o copilarie fericita, alaturi de amandoi parintii tai minunati. Si noul an sa va readuca impreuna!

Pupam bolnaviorii, sa va faceti bine sa puteti iesi afara la zapada!
Noi avem ceva-ceva zapada, azi am iesit la sanius, sa ne mai dezsmortim dupa mesele intinse din ultimele zile.

Monet, ce-mi place de Maya cu piciorutele goale langa brad! Si pozele alb-negru sunt super-artistice !

PS. Cozonacii cu masina de paine au iesit excelent! Suntem incantati odata in plus de jucaria noastra din bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

monet, m-am indragostit de fetitele tale! lia face balet? are o tinuta foarte frumoasa si eleganta. sunt niste minuni, pe cuvant, le sta minunat impreuna, cred ca se joaca foarte frumos. si rochitele de craciun sunt tare, tare frumoase.

La multi ani, Simon!

cristinaN, aha, s-a captusit Elise deci. Insanatosire grabnica, si tie rabdare sa o pazesti sa nu isi rupa coaja la bubite. Eu am facut tot pe la 3 ani, ma manca rau toata pielea, imi aduc si acum aminte. Am fost ascultatoare insa si n-am ramas decat cu 2 semne, din pacte ambele pe fata, dar nu se vad dect daca stii de ele. Dar imi aduc aminte ce frumos imi explica mama sa nu le rup si cum suportam din greu mancarimea asteptand laude pentru stoicism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani SImonelul nostru drag. Sa cresti mare si fericit!

Maria_alexia,

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy! E incredibil cat de mult pot manca...

Simon, sa cresti mare si voios, vesel si sanatos!

Negara- of of ..rabdare si tutun.

Noi azi am fost la Piatra Fantanele. Zapada si sanius. Tare fain. Abia atunci mi-am dat seama cat d emult mi-a lipsit zapada.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput