LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
hy
andreea, oana multa sanatate la bulgarasi!!
pussi ....noi avem problome cu laptele....dar pt ca vrea sa bea prea mult.....bea 300 ml..si inca mai cere!!!

anca, intereseante cuvinte a invatat maria....![]()
iasmi inca e indragostita de tot ce inseamna brad, craciun, luminite, mos craciun.....orice vede cu lumini sau impodobit zice ca e "omu" (pomu')
aaaa si azi a zis ca are "mucu"....(muci ).
. si de ceva timp arata si ea ca are uu (1 an).....
si stie cum face o gramada de animale. gata ca m-am intins....
eu i-am dat ieri iasminei lapte cu Nestlé HONEY NUT CHEERIOS,
Cereale integrale cu miere. ati incercat/
cine are cartea irinei petrea " si tu poti fi supernnany" ?? vreau si eu sa o comand si vroiam cateva impresii.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi hy andreea, oana multa sanatate la bulgarasi!! pussi ....noi avem problome cu laptele....dar pt ca vrea sa bea prea mult.....bea 300 ml..si inca mai cere!!! ![]() ![]() anca, intereseante cuvinte a invatat maria.... ![]() eu i-am dat ieri iasminei lapte cu Nestlé HONEY NUT CHEERIOS, Cereale integrale cu miere. ati incercat/ cine are cartea irinei petrea " si tu poti fi supernnany" ?? vreau si eu sa o comand si vroiam cateva impresii. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
multumim, Lavi...
eu am cartea Irinei Petrea, sunt abia la inceputul ei, asa ca nu pot sa-ti zic mare lucru... cuprinsul e interesant...in plus imi place mult cum scrie...eu am cumparat-o din librarie...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ank-ule...esti cam tacuta in seara asta! |
Profit de orice timp sa dorm ...sa am lapte pt mancatoareeee...
Mananca haplea asta pana vomita
... si e de o smecherie rara. Asa e cuminte... nu mai are colici ..papa si doarme...dar cand e treaza atat se maraie pana o iau in brate si atunci dintr-odata ... tace
...Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 ank, stiu ca mi-ai zis, da ca o baba uituca ce sunt am uitat....cum se administreaza Allium Cepa??? Please...vreau sa vad daca se va intampla un miracol... ![]() |
Allium cepa se da pentru mucii aceia aposi ... numai pentru aia.
Si incepi prima zi cu 2 granule la o ora .. a doua zi la doua si din a 3-a zi de 3 ori pe zi cate 2 granule. Noaptea sa nu trezesti copilul pentru ele.. Cand doarme nu imi deranja febletea ...clarrr

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Si noi stim sa aratam ca avem un anisor... si dupa ce arata ...incepe sa isi miste degetul asa ca la gadilat
... Si cam incepe sa faca ce ii zic... intelege destule.. dar nu prea le zice...
..
Cat despre cartea Irinei petrea si eu o vreauuu ... ca dehhh imi trebuie ceva indicatii cu 2 pitici in casa... unul gelos si cealalta smechera 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ellis spune:
offf..iar copii bolnaviori...pupam pe toti!
GINA - si pe Alessia am scos-o azi putin, max jumatate de ora, la fel am zis si eu ca daca scapa sanatoasa dupa asta e bine...taaaaaaaaaaaare ger!
LAVI - ni noi ca voi cu laptele, si aseara si dimineata a plans dupa ce terminase 300...deseara ii mai pun 30 in plus; eu i-am mai dat cereale integrale de care mananc eu, in iaurt;
Am si eu o intrebare taampita: am niste pasare de casa in congelator, cred ca de vreo 4-5 luni, nu are nimic, nu s-a decongelat deloc, pt noi nu ar fi probleme sa o gatesc, dar pot sa ii dau si Alessiei? sau a stat prea mult in congelator?![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Allium cepa se da pentru mucii aceia aposi ... numai pentru aia. Si incepi prima zi cu 2 granule la o ora .. a doua zi la doua si din a 3-a zi de 3 ori pe zi cate 2 granule. Noaptea sa nu trezesti copilul pentru ele.. Cand doarme nu imi deranja febletea ...clarrr ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
multu'...
da, muci aposi are, ii curg in gura...cat despre deranj noaptea, am inteles, sa traiti...
bulgarasul mic si pe cel mare...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
oana8188 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Offfffffff, mai Oana...si voi cu probleme??? sanatate multa puiutei... e nasol acum in periaoda asta sa te imbolnavesti, nu prea gasesti medicii de care ai nevoie... ma rog, doar pe cei care sunt de garda...si depinde peste cine dai...![]() CUm ati descoperit otita? A dat Alexandra ceva semne ca ar durea-o ceva? Isi ducea mana la ureche? Sau? Corina, multumim...sper sa trecem repede peste asta...am avut o noapte nasoala, tusea, se ineca cu secretii, plangea...Dumnezeu mai stie...eu sunt rupta, n-am dormit bine...mi-e asa mila de el...nu stiu cum sa-l ajut sa se faca bine mai repede... ![]() foarte faine pozele la zapada...abia astept sa mergem si noi, sa testam saniuta de la Mos... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC LA 1 ANISOR... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Andreea, am apasat-o eu in spatele lobului urechii si azi a plans cand am apasat-o, semn ca o doare. A zis doctorita de garda ca e otita "obisnuita", nu e ceva extrem de grav, dar ca e important sa aiba nasul desfundat mereu ca sa se recupereze rapid. Ce a fost interesant e faptul ca ea mananca absolut normal, nu da semne ca ar durea-o gatul... De asta am si ajuns asa tarziu, dupa 4 zile de febra, la spital... Altadata nu mai stau atat

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
ancadragoman spune:
Poze noi aici http://good-times.webshots.com/album/569399975AjXuxK
Revin dupa baita
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
Mai, Maria are ceva cu palariile astea au couture...
, ea se facea stilista(creator de moda)?

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR