LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Eu una ma retrag la .
Am stat cu Paul sa se uite la Narnia - am fost pe post de crainic, ii citeam traducerea ... deja vorbesc singura ...

Noapte buna si somn usor!

Pe dimineata

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui karina1976

Citat:
citat din mesajul lui ellis

si eu am vazut inzapezitii frumosi de KARINA, din Brasov...toata viaa mi-am dorit sa locuiesc la Brasov...dar acum...si mai si!

niciodata nu e prea tarziu.
sigur gasim un loc si pentru voi ...

Si pentru noi?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

de ce nu?
e mare apartamentul ........
ce nu incap, cazam la vecini ... ca-s de treaba, daca nu comenteaza la ideile teroristilor mei ... si au destule ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

si de la noi aceleasi urari--------------------------------------------------------------------------------

LA MULTI ANI ANDREI,bulgaras mic si frumos!

LA MULTI ANI STEFANEL de Victo!

LA MULTI ANI STEFANIA de Cami!

LA MULTI ANI STEFANIA de Slimatei! LA MULTI ANI si mamicii pentru ieri!

LA MULTI ANI STEFANIA printesa rozzz de Vali!

LA MULTI ANI STEFAN de Luminita!

LA MULTI ANI DARIA de Iuliana! (cu intarziere,dar din inima

noi azi am iesit afara ca sa simtim fulgii cum cad pe fata, dar nu mi-am dat seama cat este de frig. a fost crancen, am zis ca daca scapa copilul sanatos dupa plimbarea de azi pana la piatta, unde eram obligata sa merg ca nu mai aveam nicio leguma, e super.
i-am dat combinezon gros dar eu cand am ajuns acasa nu mi-am revenit 2 ore, invelita fiind cu o patura.
fetelor eu sunt uimita de ce progrese poate sa faca puiul meu.
eu am avut o perioada buna cand am lucrat foarte mult si de aceea nu am putut sa intru sa va mai citesc sau sa va salut si deci stateam putin si cu puiul, cam 3 ore pe zi.
eram turbata, mai ales in drum spre casa can mai prindeam si ambuteiaje, simteam ca innebunesc ca in loc sa stau cu el stau si pierd vremea in trafic.
acum pt ca sunt in vacanta profit de orice secunda sa fiu alaturi de el si ma uit si sunt uimita de ce face.
imita tot, dc citesc isi ia si el o carte, dc sterg praful face la fel, ma spal pe dinti la fel, stau la tv vine langa mine si ia o pozitie relaxata si se face ca priveste ceva interesant. e mortal.
e innebunit dupa povesti, zilele trecute umbla dupa mine si tot repeta "baba,baba", ma tot intreb ce vrea sa zica, initial am crezut ca se refera la mama mea care are grija de el in absenta mea si fiind plecata ii duce dorul si o tot cauta prin casa si ii zice baba, dar cand il intreb unde e baba?, dispare si vine cu o carte si imi arata imaginea unui bebe pe care eu il tot aratasem cand faceam lectura.
el tot repeta baba pt ca laptopul are pe desk poza lui de bebe si asa il facea sa zica, ce mama toanta sunt.
si mai spune cucu bau, apa, domn,domn-colindul, de ne-a facut capul mare trei zile, frere jacques-ding, dang, dong, alearga prin tot apartamentul si cea mai tare faza : e indragostit lulea de lapidou-pelusul sau, catel. fara el nu doarme si nu se misca din camera in camera. cu el se da pe masinuta.
puii vostri sunt asa de atasati de vreo jucarie incat sa nu o lase din mana si sa o stranga tare la piept cand o vad?
cam asta stim noi sa facem de cand nu am mai intrat sa mai vorbim.
va pup si somn pufos

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

LA MULTI ANI BULGARAS ANDREI!!!

woww si asa au implinit toti bulgarasii anul!!! sa cresteti mari si sanatosi bulgarasi si globulete!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Chiar ma avem copilasi mari si trecuti de an

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Neata!

Totulii, la noi Paul e cel cu jucaria.
Are una de cand s-a nascut, doarme cu ea si acum, cand plecam undeva e primul lucru pe care il ia; e foarte atasat de Smoto a lui.
Pati inca nu are o jucarie preferata, insa a primit de la fratele meu un ursulet - ingeras, si de vreo 3 zile nu sta fara el - poate ii trece, sau poate asta e Smoto al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

vesti nu tocmai bune, tusim de rupem, avem secretii care nu ne lasa sa dormim si care ne fac sa dam afara ce papam...

in rest, musafiri zilnic, veselie mare, zapaceala, ca intotdeauna de sarbatori...Eric e tare incantat de musafiri, si suparat cand ei pleaca...

ank, stiu ca mi-ai zis, da ca o baba uituca ce sunt am uitat....cum se administreaza Allium Cepa??? Please...vreau sa vad daca se va intampla un miracol...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

LA MULTI ANI ANDREI,bulgaras mic si frumos!

LA MULTI ANI STEFANEL de Victo!

LA MULTI ANI STEFANIA de Cami!

LA MULTI ANI STEFANIA de Slimatei! LA MULTI ANI si mamicii pentru ieri!

LA MULTI ANI STEFANIA printesa rozzz de Vali!

LA MULTI ANI STEFAN de Luminita!

LA MULTI ANI DARIA de Iuliana! (cu intarziere,dar din inima )

si din partea noastra...

noi de dimineata n-am papat laptic... niciuna voi va confruntati cu faze din astea? Asa ca am trecut la varianta Sheri... o portie de cereale in care am pus si cupele de lapte, avantaj lapte praf... se poate papa si cu lingurita

acum asteptam musafiri....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Eladeea, pupici bolnaviorului Eric. Sa se faca bine repejor!
Si voua va place cu musafiri?
Pati cat sta cineva la noi, ii tot face tai-tai (pa, pa) si cand pleaca incepe sa planga si striga nu-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Andreea, sanatate lui piticot!
Acum am venit de prin spitale (ca am fost la 2), Alexandra are un rosu in gat "urat" (expresia doctoritei de garda) si am fost si la ORL si are si otita
Si pediatra mea nu e de gasit de ieri dimineata si imi zisese sa nu ii dau nimic in afara de antitermice. E drept ca nu e vina ei, ca Alexandra mananca normal.. Ufff... si in parcare la spital am facut si un buf cu masina, ca nu ne-am asigurat cand am iesit...
Asa e... cand vin necazurile... nu vine cate unul...

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Andreea, sanatate lui piticot!
Acum am venit de prin spitale (ca am fost la 2), Alexandra are un rosu in gat "urat" (expresia doctoritei de garda) si am fost si la ORL si are si otita
Si pediatra mea nu e de gasit de ieri dimineata si imi zisese sa nu ii dau nimic in afara de antitermice. E drept ca nu e vina ei, ca Alexandra mananca normal.. Ufff... si in parcare la spital am facut si un buf cu masina, ca nu ne-am asigurat cand am iesit...
Asa e... cand vin necazurile... nu vine cate unul...

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Offfffffff, mai Oana...si voi cu probleme??? sanatate multa puiutei...e nasol acum in periaoda asta sa te imbolnavesti, nu prea gasesti medicii de care ai nevoie... ma rog, doar pe cei care sunt de garda...si depinde peste cine dai...

CUm ati descoperit otita? A dat Alexandra ceva semne ca ar durea-o ceva? Isi ducea mana la ureche? Sau?

Corina, multumim...sper sa trecem repede peste asta...am avut o noapte nasoala, tusea, se ineca cu secretii, plangea...Dumnezeu mai stie...eu sunt rupta, n-am dormit bine...mi-e asa mila de el...nu stiu cum sa-l ajut sa se faca bine mai repede...

foarte faine pozele la zapada...abia astept sa mergem si noi, sa testam saniuta de la Mos...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput