LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karina1976 Ank, acum ti-am vazut minunatia de fetita si mandrul fratior mare; sa creasca mari si sanatosi! De cate ori vad un bb mic ma apuca o nostalgie ... de parca sunt dusa ... |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
gianina spune:
Andrei, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa plina de impliniri si realizari!
pentru toti cei ce poarta numele de Stefan si Stefania,sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa !
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ANDREI,bulgaras mic si frumos! 
LA MULTI ANI STEFANEL de Victo! 
LA MULTI ANI STEFANIA de Cami! 
LA MULTI ANI STEFANIA de Slimatei!
LA MULTI ANI si mamicii pentru ieri! 
LA MULTI ANI STEFANIA printesa rozzz de Vali! 
LA MULTI ANI STEFAN de Luminita! 
LA MULTI ANI DARIA de Iuliana!
(cu intarziere,dar din inima
)
Ank-ule...esti cam tacuta in seara asta! ![]()
Am reusit intre timp sa vad frumosii de la Brasov si zapada aia minunata...si pe blondinul mic si scump,care la prima vedere,la fel ca si Ellis am avut impresia ca e cu bunica...![]()
Si cre ca mai voiam sa zic ceva,dar iar am uitat! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Se pare ca ti-a fost indeplinita dorinta. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
tu te iei dupaa meteo? care zapada la Bucuresti? 3 fulgi au fost...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc LA MULTI ANI STEFANEL de Victo! ![]() LA MULTI ANI STEFANIA de Cami! ![]() LA MULTI ANI STEFANIA de Slimatei! LA MULTI ANI si mamicii pentru ieri! ![]() LA MULTI ANI STEFANIA printesa rozzz de Vali! ![]() LA MULTI ANI STEFAN de Luminita! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
si de la noi! buna treaba ca ai nominalizat STEFANUTII/ELE!
Ellis,
de
UN ANISOR
karina1976 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
tu te iei dupaa meteo? care zapada la Bucuresti? 3 fulgi au fost... Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
promit sa trimit urmatoarea zapada pana la voi - numai sa nu ma injurati dupa aia, daca uita edili sa dezapezeasca ... sa nu ii ia iarna prin surprindere

Pati a mancat ieri zapada de vreo 3 ori, ma gandeam ca raceste, da' de unde, a fost mai fresh decat de obicei ... nici macar ragusita nu este ... e calita - mama denaturata ce sunt ...
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
ellis spune:
si eu am vazut inzapezitii frumosi de KARINA, din Brasov...toata viaa mi-am dorit sa locuiesc la Brasov...dar acum...si mai si!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
karina1976 spune:
| citat din mesajul lui ellis si eu am vazut inzapezitii frumosi de KARINA, din Brasov...toata viaa mi-am dorit sa locuiesc la Brasov...dar acum...si mai si! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
niciodata nu e prea tarziu.
sigur gasim un loc si pentru voi ...
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
ellis spune:
citat din mesajul lui karina1976
niciodata nu e prea tarziu. sigur gasim un loc si pentru voi ... Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!" |
suntem obisnuiti cu spatiul mic...
Ellis,
de
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui karina1976
niciodata nu e prea tarziu. sigur gasim un loc si pentru voi ... |
Si pentru noi?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...