LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis Mai, Maria are ceva cu palariile astea au couture... ![]() ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ceva ceva tot iese ca nu protesteaza cand i le pun
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Ank83 spune:
Anco asta e ...a la Monica Columbeanu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Raul al meu nu doarme nici la ora asta 
... se invarte ca un titirez pe aici si daca il pun in patut protesteaza
...
S-a schimbat asa de mult de cand e Ceci acasa ...credeam ca e mic si nu baga chiar asa de seama ... dar l-am subestimat... Parca toate le face mai nou numai sa primeasca atentie ... Mi se pare ca a prins si ca daca sora-sa plange e luata in brate ... si mai trage si el cate o repriza mai nou si vine sa il iau in brate dupa
... Asa nasol ma simt uneori ca nu stiu cum sa mai fac sa nu fie nici unul neglijat... Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie
... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva...
hai ca va plictisesc deja ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Si azi avea suc de portocale in canuta lui de apa si a fugit din bucatarie glont la Cecilia sa ii "dea" si ei.... si a umpluto pe fata de suc de portocale... saracuta ..
.
Si sa nu zic ca nu e marinimos fiu-meu ... de cate ori prinde ocazia vine sa ii dea si ei jucarii ..si i le indeasa in mana si se uita la ea mirat ca nu le tine
... Tre sa fiu cu ochii ca pe butelie pe ei 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Daca nu mai e nimeni ies si eu... Vezi Miha cum mi-am primit critici ca stau putin ... cum am intrat la foeumeala de noapte ... si voi nika...
Noapte buna
... asta daca adoarme raul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu i-am dat ieri iasminei lapte cu Nestlé HONEY NUT CHEERIOS, Cereale integrale cu miere. ati incercat/ |
Noi am papat si Chocapic si Nesquik...
| cine are cartea irinei petrea " si tu poti fi supernnany" ?? vreau si eu sa o comand si vroiam cateva impresii. |
Mie mi-a placut. E interesanta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
totulii spune:
si mie mi-a placut cartea
si mai este interesanta si cea a doctorului Spock, are niste chestii bune si e destul de detaliata, analizeaza destul de multe situatii.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
totulii spune:
draguta mea ank, nici nu am apucat sa te felicit pentru pui,dar o fac acum caci niciodata nu e tarziu.
te admir enorm pt relaxarea de care dai dovada in ingrijirea puilor.numai tu stii ce-i in sufletul tau cand ai diverse situatii care iti ridica semne de intrebare dar sunt sigura ca faci fata cu brio.
felicitari si fii puernica incontinuare.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie ... |
Daca te invinovatesti mare lucru nu rezolvi.Oricat de multa atentie i-ai da unuia sau altuia niciodata nu e de ajuns.
Fa asa cum crezi tu ca e mai bine si nu mai masura timpul acordat. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Anco asta e ...a la Monica Columbeanu Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
asta ma sperie si pe mine ca a ales la turta piticul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2