LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Anco e normal ca asta mic sa se poarte asa ,acum el trebuia sa fie motul si na ca a venit Cecilica peste el.Si hai ma chiar nu tine jucariile in manuta?![]()
Miho faci si tu un rezumat la carte?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Raul al meu nu doarme nici la ora asta ![]() ... se invarte ca un titirez pe aici si daca il pun in patut protesteaza ...S-a schimbat asa de mult de cand e Ceci acasa ...credeam ca e mic si nu baga chiar asa de seama ... dar l-am subestimat... Parca toate le face mai nou numai sa primeasca atentie ... Mi se pare ca a prins si ca daca sora-sa plange e luata in brate ... si mai trage si el cate o repriza mai nou si vine sa il iau in brate dupa ... Asa nasol ma simt uneori ca nu stiu cum sa mai fac sa nu fie nici unul neglijat... Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie ... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva... hai ca va plictisesc deja Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
de emotie si te cred "la maxim"; pupam pe piticul gelos; sunt si ei mari, mai si simt...pai ce el nu vede ca timpul afectat lui s-a redus, dar incet va intelege el care e situatia, tu te vei mai linisti...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
dany26 spune:
cu mii de scuze pt intarziereLA MULTI ANISORI ANDREIAS frumusel , multa sanatate si fericire in viata!!!!!!!!se pare ca esti MEZINUL
bulgarasilor si globuletelor![]()
f frumoase pozele cu toti piticii de Craciun
,am pus si eu cateva![]()
ank imi plac povestirile tale despre cele 2 comori
of,multa sanatate bolnaviorilor mamicilor oana si eladea
ellis de la ce firma i-ai dat cerealele?ca andrei nu prea mai vrea iaurt cam....deloc..cu nimic...
voi ce mai dati bebeilor la masa de la 18??in afara de iaurt si lapte cu gris
ceva budinci?care??
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
pussi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Raul al meu nu doarme nici la ora asta ![]() ... se invarte ca un titirez pe aici si daca il pun in patut protesteaza ...S-a schimbat asa de mult de cand e Ceci acasa ...credeam ca e mic si nu baga chiar asa de seama ... dar l-am subestimat... Parca toate le face mai nou numai sa primeasca atentie ... Mi se pare ca a prins si ca daca sora-sa plange e luata in brate ... si mai trage si el cate o repriza mai nou si vine sa il iau in brate dupa ... Asa nasol ma simt uneori ca nu stiu cum sa mai fac sa nu fie nici unul neglijat... Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie ... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva... hai ca va plictisesc deja Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
asta mi se pare si mie cel mai greu.... Elena e mai lipicioasa si mai mamoasa... si am impresia ca-i acord mai multa atentie... si imi pare rau de Ana care e mai independenta, dar si cand prinde la mine in brate o impinge pe Elena
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui totulii si mie mi-a placut cartea si mai este interesanta si cea a doctorului Spock, are niste chestii bune si e destul de detaliata, analizeaza destul de multe situatii. mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
amandoua sunt ok
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
DANY - I-am dat de la sano vita cereale integrale si i-am mai dat si fulgi de porumb simpli, eu cu cioco nu ii dau ca la cat e ea de agitata si nu imi doarme...dar vroiam sa ii mai iau cu scortisoara de la nestle, ca imi plac mie![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
dany26 spune:
| citat din mesajul lui ellis DANY - I-am dat de la sano vita cereale integrale si i-am mai dat si fulgi de porumb simpli, eu cu cioco nu ii dau ca la cat e ea de agitata si nu imi doarme...dar vroiam sa ii mai iau cu scortisoara de la nestle, ca imi plac mie Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
mersi

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
pussi spune:
ancutaD sunteti superbe, cat de mult seamana cu tine
si noi aven cuburi cu cosulet si body de printesa ca voi
noi tot nu mai bem lapte deloc...da-ti idei, mai ales ca Elena trebuie sa bea 900 ml lichide zilnic.... si din supa si ceiut, apa, suc nu ajung aici
..
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
asta ma sperie si pe mine ca a ales la turta piticul anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui totulii draguta mea ank, nici nu am apucat sa te felicit pentru pui,dar o fac acum caci niciodata nu e tarziu. te admir enorm pt relaxarea de care dai dovada in ingrijirea puilor.numai tu stii ce-i in sufletul tau cand ai diverse situatii care iti ridica semne de intrebare dar sunt sigura ca faci fata cu brio. felicitari si fii puernica incontinuare. mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
multumesc

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici

... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva...