LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie ...

Daca te invinovatesti mare lucru nu rezolvi.Oricat de multa atentie i-ai da unuia sau altuia niciodata nu e de ajuns. Fa asa cum crezi tu ca e mai bine si nu mai masura timpul acordat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

o sa incerc sa revin pe linia de plutire... Ca incepatoare am voie sa ma panichez macar putin ???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ancutaD sunteti superbe, cat de mult seamana cu tine si noi aven cuburi cu cosulet si body de printesa ca voi

noi tot nu mai bem lapte deloc...da-ti idei, mai ales ca Elena trebuie sa bea 900 ml lichide zilnic.... si din supa si ceiut, apa, suc nu ajung aici

..

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

nu stiu ce sa iti spun.... sincer...Al meu e ca o rata la capitolul lichide... daca i-as umple cana cu apa ar bea continuu..

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Si azi avea suc de portocale in canuta lui de apa si a fugit din bucatarie glont la Cecilia sa ii "dea" si ei.... si a umpluto pe fata de suc de portocale... saracuta .. .
Si sa nu zic ca nu e marinimos fiu-meu ... de cate ori prinde ocazia vine sa ii dea si ei jucarii ..si i le indeasa in mana si se uita la ea mirat ca nu le tine ... Tre sa fiu cu ochii ca pe butelie pe ei

Poze pitici

super tare...

dragu' de el..clar simte ca ceva nu mai e ca inainte...scrie peste tot in carti ca dupa ce apare 'un intrus' cel mare face orice ca sa atraga atentia pe care o avea inainte...trebuie mult tact si rabdare ca sa-i explici cum sta treaba...bafta!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

anca, super tare piticoata ta...o dulceata...

a primit si ea multe de la Mosu', deci concluzionam ca a fost o fetita taaaare cuminte....

e interesanta moda asta noua, cu palariile...cred ca ar trebui sa ne adaptam, ce ziceti?

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

ank...
se pare ca a dat roade allium cepa asta, ca acum e mult mai bine...mai scoatem muci cand tusim sau stranutam, ca altfel ne ajung in gura, darr...a dormit mai bine noaptea trecuta, a tusit foarte putin...deci...doamne ajuta....

mai, si eu te admir, pe tine si pe toate mamicile care au 2 pui la diferente asa mici intre ei...doamne, cum reusiti???????? la cat sunt eu de stresata si stresanta, cred ca as ajunge la Spitalul 9....

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ancutaD sunteti superbe, cat de mult seamana cu tine si noi aven cuburi cu cosulet si body de printesa ca voi

noi tot nu mai bem lapte deloc...da-ti idei, mai ales ca Elena trebuie sa bea 900 ml lichide zilnic.... si din supa si ceiut, apa, suc nu ajung aici

..

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

nu stiu ce sa iti spun.... sincer...Al meu e ca o rata la capitolul lichide... daca i-as umple cana cu apa ar bea continuu..

Poze pitici

pussi, dupa ce ca noi mancam prost, acum nici lapte nu mai bem ca altadata.... nu stiu ce sa zic... o fi paote de la boala, zic eu, sau ma gandesc ca vrea altceva de papa...s-o fi saturat copilu' de atata lapte...noi din fericire bem lichide, nu-mi fac griji din pct. asta de vedere....nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca si eu am nevoie de multe...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule, andreea mersic, daca va vin alte idei astept....

eu m-am gandit ca maine dimineata schimb laptele, merg azi si cumpar si Milupa si Nan(de vaca nu vor ca am incercat) si le trezesc la 8 ca poate asa somnuroase papa(ele se trezesc la 9-10 dimineata)

ankule eu iti sugerez sa incerci sa stai cu Raul jumat de ora cel putin zilnic, numai voi doi si sa-i acorzi toata atentia ta...
ellis zic pas la carnea de pui congelata. Cerealele le dai cu lapte de vaca? si lapte de vaca papati si gol? la bibi?
miha dupa noul regim... n-am voie sa le dau supa de carne(apa in care fierbe carnea) ... oare le-as putea pune arome de carne gen Knor.. stiu ca-i stupida intrebarea...

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

pussi ai incercat sa le schimbi laptele??
ancaD, ai o printesa frumoasa foc!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

neata, dc se mai poate pune ca doar e 2
pussi si eu sunt in aceeasi situatie cu piticul, nu mai vrea lapte, dar deloc.
dupa ce am inceput serviciul, cam la o luna, a inceput putin cate putin sa refuze laptele. la inceput cel praf pe care il mai dadeam cand nu apucam sa ma mulg si il lua fara probleme apoi, l-a preferat doar pe al meu pana cand nu a mai vrut nici de la mine, cineva mi-a spus ca este un fel de protest la faptul ca lipsesc si el nu era obisnuit, a stat numai cu mine.
am incercat toate lapturile posibile, toate marcile, pana si laptele la cutie humana junior cu aroma de vanilie, cel proaspat(la asta a dat sa vomite), cu cereale, cu miere(dupa un an) dar nimic.
eu mi-am luat speranta sa-l mai vad cu canita plina de lapte( odata preferatul lui), parca o data i-a placut humana de noapte dar a doua oara nu l-a mai vrut.
acum ii dau lapte de continuare topfer(cu asta a crescut cand nu aveam eu suficient)si adaug cereale diverse care se pot dilua in lapte pana se face un terci ca sa-l pot dat cu lingurita.asa isi primeste portia de lapte seara si dimineata. la un moment dat aveam senzatia ca-i dau prea multe cereale dar nu am alta alternativa.
asa ca vin si eu cu intrebarea oare cum sa fac ca sa vrea din nou lapte?

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am descoperit ca iasminei i-au iesit 3 maselute de odata!!!! saracuta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput