LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ancad si bb de unde ati luat masuta asta??
http://good-times.webshots.com/photo/2846718440101626593KdSANl

si acel lego care are unele piese cu rotitr de msina

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ellis zic pas la carnea de pui congelata. Cerealele le dai cu lapte de vaca? si lapte de vaca papati si gol? la bibi?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

mai, pai cred ca m-am exprimat gresit...nu e vorba de carne congelata, e un cocosh de la mama si l-am portionat si congelat, am gatit pt ea si mai am jumate...de care uitasem in congelator, de asta intrebam...

tu zici ca nu ai voie supa de carne, adica fierbi legume separat de carne si le amesteci??????????...ca nu inteleg...eu oricum prima apa o arunc...la orice carne...ca am citit ca e nociva pt stomac - asta o stiu de cand eram eu cu regimuri...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

PUSSI - cerealele de adulti le dau in iaurt, o data i-am dat si in lapte de vaca; la bibe ii dau lapte junior nestle 1+ cu miere sau fara;

LAVI - ii place fetei sa fie la inaltime, ce ai tu cu ea?...mosul pare cunoscut...sau aba...

GINA - tot asa a patit si o prietena a mea , cam tot la o luna dupa ce a inceput serviciu, acum ii cam da fortat lapte, insa se gandeste ca pt un timp sa il inlocuiasca cu iaurt, ca nu vrea nici lapte de vacuta...la voi se poate sA fie un protest, dar la Pussi?!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am descoperit ca iasminei i-au iesit 3 maselute de odata!!!! saracuta....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

ce bine...felicitari!andrei de cateva luni tot sta cu degetele in gura....si doarme f prost

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb pe maine dimineata sunt inarmata cu lapte: humana, milupa 3, nan junior si vaca. Am luat si cereale intregrale cu scortisoara de la Nestle cred ca si a lui ellis ....asa ca urati-mi bafta... Si v-am vazut pozele! Suteti superbeeeeeeeeeeeeeeee .. toate trei
ellis ai inteles bine, nu pot sa dau apa in care fierbe carnea... adica supa de pui, ciorba de perisoare, de pui a la grec ... nu au niciun gust cu carnea fiarta separat. Nu mai am idei ce sa le dau: supa de ou, chimen, rosi, cioarba de legume, crema de telina...am facut si mi-a cam expirat meniul.... asa ca helpppppppppppppppppppp

va las ... merg la nani ca sunt rupta.

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

ancad si bb de unde ati luat masuta asta??
http://good-times.webshots.com/photo/2846718440101626593KdSANl

si acel lego care are unele piese cu rotitr de msina

14 Noiembrie 2007

de la real.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

LAVI - ii place fetei sa fie la inaltime, ce ai tu cu ea?...mosul pare cunoscut...sau aba...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

daaaa aba.....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

Citat:

am descoperit ca iasminei i-au iesit 3 maselute de odata!!!! saracuta....

_

ce bine...felicitari!andrei de cateva luni tot sta cu degetele in gura....si doarme f prost

14 Noiembrie 2007

si iasmi la fel era si maraita si a avut o perioada cand vroia tot in brate. am fost la dr si i-am zis sa se uite daca nu cumva sunt maselele si a zis ca doar la una se vede putin umflat dar nu crede ca ies prea curand..... si uite ca au iesit 3....
ma bucur insa ca nu a facut febra si a avut pofta de mancare!! de fapt are o pofta de mancareeeeeeeeeee
_

Mergi la inceput

Citat:

bb pe maine dimineata sunt inarmata cu lapte: humana, milupa 3, nan junior si vaca. Am luat si cereale intregrale cu scortisoara de la Nestle cred ca si a lui ellis ....asa ca urati-mi bafta... Si v-am vazut pozele! Suteti superbeeeeeeeeeeeeeeee .. toate trei
ellis ai inteles bine, nu pot sa dau apa in care fierbe carnea... adica supa de pui, ciorba de perisoare, de pui a la grec ... nu au niciun gust cu carnea fiarta separat. Nu mai am idei ce sa le dau: supa de ou, chimen, rosi, cioarba de legume, crema de telina...am facut si mi-a cam expirat meniul.... asa ca helpppppppppppppppppppp

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

neaparat numai supe,ciorbe?? supa crema de dovlecel cu lapte, broccoli,supa crema de toate legumele,supa de conopida cu unt si smantana,supa de legume cu rosii,supa crema de legume cu smatnana, supa crema de conopida....

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

neaparat numai supe,ciorbe?? supa crema de dovlecel cu lapte, broccoli,supa crema de toate legumele,supa de conopida cu unt si smantana,supa de legume cu rosii,supa crema de legume cu smatnana, supa crema de conopida....

_

super!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput