LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 22
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi bb pe maine dimineata sunt inarmata cu lapte: humana, milupa 3, nan junior si vaca. Am luat si cereale intregrale cu scortisoara de la Nestle cred ca si a lui ellis ....asa ca urati-mi bafta... Si v-am vazut pozele! Suteti superbeeeeeeeeeeeeeeee .. toate trei ellis ai inteles bine, nu pot sa dau apa in care fierbe carnea... adica supa de pui, ciorba de perisoare, de pui a la grec ... nu au niciun gust ![]() cu carnea fiarta separat. Nu mai am idei ce sa le dau: supa de ou, chimen, rosi, cioarba de legume, crema de telina...am facut si mi-a cam expirat meniul.... asa ca helppppppppppppppppppppva las ... merg la nani ca sunt rupta. PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
poate le place nan junior cu miere ... zic si eu... Cat despre zeama goala ...si eu sunt de aceeasi parere

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
mariussimiuc spune:
Pussi,ti-a dat BB niste idei super.
Cat despre Knorr...eu m-as feri de el.Eu nu mai folosesc nici pentru noi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pussi,ti-a dat BB niste idei super. Cat despre Knorr...eu m-as feri de el.Eu nu mai folosesc nici pentru noi.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
heloouuuu
Ank
Raul
17.10.2007 si
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui pussi ancutaD sunteti superbe, cat de mult seamana cu tine ![]() noi tot nu mai bem lapte deloc...da-ti idei, mai ales ca Elena trebuie sa bea 900 ml lichide zilnic.... si din supa si ceiut, apa, suc nu ajung aici .. PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
mersi mult ...voi sunteti superbe

de lapte nu stiu ce sa iti zic ca noi seara bem si 450-500 ml.E mult?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
mersi mult ...voi sunteti superbe ![]() de lapte nu stiu ce sa iti zic ca noi seara bem si 450-500 ml.E mult? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
beiiii ... aveti turma de vaci voi???? fac fata la jumatatea de litru
Noi am ramas pe nan junior 1 cu miere
Ank
Raul
17.10.2007 si
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi heelloo pussi ai incercat sa le schimbi laptele?? ancaD, ai o printesa frumoasa foc!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi avem si noi cateva pozici!! de aici incep: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3135062587/in/set-72157603226497116/ _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Bravo Iasmi!!!!!!!!http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3135062593/in/set-72157603226497116/
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui dany26 ancad si bb de unde ati luat masuta asta?? http://good-times.webshots.com/photo/2846718440101626593KdSANl si acel lego care are unele piese cu rotitr de msina www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
de la Real Berceni,60 ron si lego tot de acolo
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Anco ce vrei sa spui?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
hi hi numa' monologuri sunt in seara asta......

eu folosesc knorr la supe.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!