LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
de lapte nu stiu ce sa iti zic ca noi seara bem si 450-500 ml.E mult? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
glumesti , nu???

in ce ii pui atata lapte???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu la un film apoi la nani!!
pupici multi!!!
somnic pufos sa aveti!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
popbianca spune:
buna seara...!
am citit si eu ultimile 2-3 pagini....sunt ceva probleme,din pacate...![]()
nu vb. aici de Yasmina si Maria care, ca de obicei, sunt mancacioase, dorm bine...
frumuselelor cuminti...sa va tina naravul....am vazut si pozicile lor...super faine....masuta din aia are si Ana mea, doar ca in loc de ceas are o alta chestie...doar ca noi o avem din august...si acum da pe la ea mai rar....
ma tot plangeam eu ca Ana nu vrea sa se culce...acum chiar stam rau la cap.somn...in sensul in care inainte de 12 noaptea nu adoarme(apa,lapte, mancarici, cantat,leganat,becuri stinse,o mai las la jucarii)...dimineata la 6 la laptic mai gata a fost sa nu mai adoarma, se trezeste la 11,12...asa ca o masa e scapata ....
cu lapticul stam prost si noi...se bucura cand il vede, se agita dar de baut...
nu reuseste sa depaseasca 150ml....
tot ce e fruct e super, biscuiti, deserturi hipp,iaurturi....masa de pranz ...nasoala...2 zile baga, 4 zile greva
pussi, pai cum e treaba cu supa? eu sunt inebunita dupa supa...mananc cate 2 farfurii odata , si Anei ii place tare mult asa, cu taitei, cu orez...pai cum sa nu-i dau?asta mananca si ea cu placere...chiar e nociva daca fierbe carnita acolo? eu eram convinsa ca odata ce carnea fierbe in apa aia , apa imprumuta elemente ale carnii?adica nu e carne dar e cu carne...intelegi ce vreau sa zic?
in alta ordine de idei....la ski a fost super...am prins 3 zile senine senine, cu soare, vin fiert,....excelent...m-am simtit super, m-am odihnit cat de cat...(ca ne trezeam la 8 sa mancam , sa ajungem repede repede pe partie)statiune frumoasa, eleganta, nu ff scumpa...dar mi-a ajuns...imi era un doooor de Ana...in fiecare zi vb la tel , primeam toate detaliile(mancare, somn, plimbari), seara ma uitam la pozele din telefon , mai luam si tel. sotului....nu a fost usor din punctul asta de vedere...dar a trecut...acum sunt din nou cu ea, ma topesc cand o vad cat e de scumpa, cum se cuibareste la mine in brate,cum se joaca, cate si cate mai stie, si-mi arata dar nu poate zice inca nimic...pe de alta parte cand o vad ca nu vrea sa manance, sa doarma ....(asa cum manca si dormea odata)cum as vrea eu sa fie ....imi vine sa o scot in fata usii!
glumesc ,desigur...dar stiti toate cat de frustrant e sa vezi ca nu poate adormi , ca incerci 1000 si 100 de variante , metode si nu dau rezultatul dorit(la fel si cu mancarea)...important e sa inghiti in sec, sa tragi aer in piept si sa o iei de la inceput...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
aaaa o chestie importanta pt mine...
ellis...cum ati rezolvat problema aia a Alesiei, cu pielicica aia care ii unea labiile?...sper ca la voi era problema si nu am facut o gafa...daca da , te rog sa ma ierti de pe acum...daca nu, atunci te rog sa ma luminezi si pe mine....cred ca avem si noi probleme....
acum chiar am iesit ca aud cum scanceste mititica mea...fug la ea..sa nu se tureze...ca atunci ii vai de somnul ei...dar si de al meu..
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
Lavinia nu glumesc cu laptele,bea 2 biberoane
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
MIHA - TE ROG SA MA SALVEZI...AGAIN...VAZUSEM UNDEVA UN TORT DIPLOMAT FARA FOC? IN DULCIURILE NATALIEI? STII CEVA? ...CA NU IL MAI GASESC...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca aaaa o chestie importanta pt mine... ellis...cum ati rezolvat problema aia a Alesiei, cu pielicica aia care ii unea labiile?...sper ca la voi era problema si nu am facut o gafa...daca da , te rog sa ma ierti de pe acum...daca nu, atunci te rog sa ma luminezi si pe mine....cred ca avem si noi probleme.... acum chiar am iesit ca aud cum scanceste mititica mea...fug la ea..sa nu se tureze...ca atunci ii vai de somnul ei...dar si de al meu.. mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
nu am rezolvat-o nicicum, adica am vrut sa trag eu sa o rup, dar mi-a fost mila, oricum e fff mica, in ianuarie mergem la dr; daca nu ar fi risc pt infectiile urinare, chiar nu asa face nimic acum, ca e f mica si cica se reface...poate ma invata dr cum sa fac sa nu se mai refaca...in plus, doctora noastra a zis sa mergem acum, ca mai tarziu va fi maimare trauma pt pitica...
despre zeama de la carne eu am zis ca fierb si prima apa o arunc...asa fac eu de muuult...adica fierb 10-15 min si o schimb un alta apa fiarta...eu am tinut regimuri pt stomac, rinichi si de slabit...si toti mediciii mi-au rec asa...deci aeu asa fac, devenise obisnuinta...asa ca la fel am procedat si pt picea...dar eu ii dau zeama in care fierbe carnea...adica asta a doua ...

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia nu glumesc cu laptele,bea 2 biberoane ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
simplu sau cu cereale? pai dupa un bibe la Alessia se aude baldabac in burta...dar dupa doua?????????Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
simplu ca cereale nu vrea de niciun fel.
pe bune credeti ca e mult nu?
ce sa fac?
ca urla de foame![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
ea bea laptic de vacuta, nu? ca asa imi zisese dr noastra,ca e mai putin hranitor si va creste cantitatea cand ii voi da...bine asta daca ii va placea...si a mea a avut cateva zile cand plangea dupa primul bibe, dar pe urma nu mai bea mai mult de 30, dar ea bea cu cereale nutriben, acum; maxim vreo 330-340 a baut, n-ai ce sa-i faci, poate doar sa ii dai altceva sa pape ca cina cu vreo ora inainte de bibe; aseara a mea a mancat o felie de toast cu almette ,a 19, iar la 20.30 300 de lapte cu cerele; cica sa nu baga asa mult deodata ca isi maresc capacitatea stomacului...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR