LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 24
ellis spune:
mai, a mea se face dansatoare...cum aude muzica danseaza, dar ce dans pe ea, tipa, chiuie, se bucura
, acum danseaza pe muzica pop ulara, desigur, de la Neatza cu razvan si dani![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
si Maria pe aceasi muzica
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman si Maria pe aceasi muzica anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
facem d-un ansamblu?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
pussi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
neaparat numai supe,ciorbe?? supa crema de dovlecel cu lapte, broccoli,supa crema de toate legumele,supa de conopida cu unt si smantana,supa de legume cu rosii,supa crema de legume cu smatnana, supa crema de conopida.... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
vreau si retete....
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pussi,ti-a dat BB niste idei super. Cat despre Knorr...eu m-as feri de el.Eu nu mai folosesc nici pentru noi.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
nici eu nu folosesc.. dar ma gandeam, eu stau prost la idei despre gatit asa ca astept retetele
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia nu glumesc cu laptele,bea 2 biberoane ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
facem schuimb o sapt.??? sa am si eu satisfactia ca bea lapte
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui ellis mai, a mea se face dansatoare...cum aude muzica danseaza, dar ce dans pe ea, tipa, chiuie, se bucura Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
si noi seara avem discoteca, intru pe trilulilu si asculta: vine rata, ceata lui pitigoi, vulpe tu mi-ai furat rata, cucule pasare sura si altele.. dar rintre preferate e Ghita

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
sa va spun cum a decurs operatiune LAPTELE:
ma trezesc la 8, pregatesc 8 sticle de lapte, cu elastic de diferite culori pe ele...ca sa stiu ce le-a placut si intru la Tuste, O iau pe Anuta din pat adormita, suge 40 ml Humana se trezerste si cand vede ce se intampla... o ia la fuga prin casa, mai reusesc sa-i dau o gura de Milumil si pas.... Nan si vaca n-a gustat. Urmeaza Elena care nu gusta nimic
... le mut in bucatarie imi pip tigara si gandesc... ma hotarasc la lapte de vaca cu cereale de scortisoara. Pregatesc papa, Elena imi mananca cam 150 ml. de lapte cu cereale(pe care le mesteca cam greu ca nu le-am rupt inainte), Ana refuza lingurita, asa ca baga mana in lapte scoape pernutele de cereale si baga singura....Cat de cat sunt multumita, macar Elena care e cu problema cu lichidele a papat 150 ml lapte. La 10:30 le-am dat 5 cuburi de branza, dupa care au baut si apa cam 100 fiecare
revin diseara
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia nu glumesc cu laptele,bea 2 biberoane ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
la asta ma refeream si eu... ca bea mult
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
si noi seara avem discoteca, intru pe trilulilu si asculta: vine rata, ceata lui pitigoi, vulpe tu mi-ai furat rata, cucule pasare sura si altele.. dar rintre preferate e Ghita ![]() PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
si la noi preferata e ghita... mai nou si zunea zunea

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici

Cat despre Knorr...eu m-as feri de el.Eu nu mai folosesc nici pentru noi.