LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)
Raspunsuri - Pagina 18
ginnette spune:
Neata,
Saru'mana de
, LalaD si un
(stii tu, de ce)
Sa ai un Craciun cel putin asa cum aveai in copilarie!
Am savurat 'cadoul' Silviei-creata, mai bine zis, cadoul Mariucai: EXTRAORDINAR!!! si am spus tot.
Laura, si eu sunt la fel; noroc ca n-am supermarketuri aproape, ca 'ultimele' cumparaturi, ar fi diseara ![]()
Ai pus poze cu bradul impodobit de Dimitri? Dak da, zi si lu' baba, ca n-am vazut unde 
Shose, si eu sunt afara din 'clubul' harnicutelor; dar, toata admiratia pt ele; Uite-o
si un
pt bulina.
Buburuza mea, s-a trezit azi noapte, o data, dar a adormit repede.
Astazi, stau doar pana l a12:00 la munca. Uraaaaaaa!!!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danybv spune:
Am intrat sa va urez :
In prag de Sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Va doresc : Sarbatori fericite! 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

ginnette spune:
Pentru ca nu stiu daca o sa am ocazia sa mai intru vreau sa urez LA MULTI ANICU SANATATE SI NOROC tuturor clopoteilor care isi vor aniversa primul anisor, zilele acestea si tuturor celor care sunt nascuti in aceste zile.
Si,
SA AVETI UN CRACIUN DE POVESTE SI, IMPREUNA CU 'SPIRIDUSII' VOSTRI, SA VA INTOARCETI IN COPILARIE SI SA LASATI MAGIA SA VA INVALUIE! 
CRACIUN FERICIT!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
Deja s-au inceput urarile intru si eu repede sa va urez la toate
UN CRACIUN DE VIS ALATURI DE MINUNILE VOASTRE SI DE CEI DRAGI!
Pentru mine acum Craciunul are o insemnatate aparte, o am pe Sofia care imi bucura fiecare secunda din viata si parca imi retraiesc copilara alaturi de ea.Azi am reusit sa ma impartasesc impreuna cu buburuza mea dupa mult timp, am avut vointa sa tin post o sapt si ceva...cu toate ca alaptez, sa vedem maine cum a iesit mancarea facuta pe negustate![]()
Spor la treaba tuturor gospodinelor!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ceska777 spune:
Vrem si noi sa va uram
Craciun fericit! Frohe Weihnachten!
Sa traiti clipe frumoase cu familiile voastre, momente pline de lumina sa va incalzeasca inimile si sa ramana acolo pentru multa vreme.
E pentru multe dintre noi primul Craciun alaturi de clopotei.
Le dorim sa rasune mult si bine si la anu!
LA MULTI ANI! Glückliches Neues Jahr! 2009
PS V-am urat si in limba lui Benji si a lui tati, deci si din partea lor!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Eu imi propusesem sa intru si sa felicit fiecare clopotel de ziua lui. Deja nu am reusit si nu stiu cum mai ajung la calculator de aceea:
La multi ani tuturor clopoteilor nostri ce isi serbeaza primul anisor in zilele care vor urma! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va fericiti familiile!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
creata2008 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati!
Ne dati ori nu ne dati!
Am venit si noi odata
La un an cu sanatate
Domnul sfant sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe!
Am pentru fiecare dintre voi covrigi, nuci, portocale, ciocolatele si un banut! 
Va multumesc ca v-ati facut timp sa ne vedeti pozele din studio, mai ales ca e nebunia cu pregatirile pentru Craciun. Avand in vedere ca incepe Marea Sarbatoare, noi vrem sa va facem o urare si sa va spunem ca ne revedem cu bine pe 29.
Familia Cretelor va ureaza sa aveti parte de sarbatori extraordinare, sa savurati fiecare minut alaturi de copilasii vostri, sa ii strangeti in brate si sa le aratati cat de mult ii iubiti! Familia sa va fie alaturi, prietenii sa vina si ei, sa traiti impreuna magia Craciunului, cea mai importanta sarbatoare a anului!
CRACIUN FERICIT!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
Va urez si eu un :
CRACIUN FERICIT!Sa va bucurati de aceste momente alaturi de cei dragi, si sa ne auzim cu bine in anul ce va veni.
LA MULTI ANI!
Cu toate ca eu voi incerca sa mai intru..Am terminat friptura, am pus sarmalele la foc..si cam atat..
Maine vrem sa mergem la parintii mei, iar a 2 a zi la socrii..daca ne aduc cei de la LOGAN masina..daca nu..vom sta acasa.
Ioana a fost cuminte si a venit Mosul la ea..avem cateva poze aici .
TOPI
AMANDINE, MATEI, STEFAN
LA MULTE LUNITE SI ANSIORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 18 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Sa avem Craciunul frumos, pe care il visam toate acum un an pe vremea asta!!!!
Nu stiu daca pot sa mai intru ca pela 5 vin invitatii la noi la bradu, iar pe la 7 suntem la ai mei la pomul lor.
Cand se trezeste Pip ne apucam de facut barul!!!
Laurici nu fi suparata, si Mosul la Eleni vine cu intarziere c aasta e Posta noastra draga. 
Dar cine o sa mai fie ca ele, sa aiba Mos si inainte de Anul Nou???
mult iubita mea!
Vrei sa stii cum stau 'ultimele' cumparaturi??? E plecat Radu dupa ele 

Mie imi venea sa rad si lui sa inebuneaca. Azi e toata ziua acasa numai cu gandul la brad, a zis ca nu'si imagina ca mai are si de facut cumparaturi
.
Ginette lasa ca ne facem noi mari si sa vei ce le'o luam inainte la gospodine.

LalutzaD am citit in fuga blogul tau si I LOVE U!!! pt ce amintiri frumoase mi'ai adus.
Mada, asa e ca asta e Craciunul pe care l'am visat mai ales noi cele care suntem la primul bb???
fetele mele brunetele si frumusele.
Cretzule primit urari de la fam Cretelor, as zice fam Cretzilor, desi Dani nu e cretz e la fel de dragut ca si voi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Vbit cu Irinuku care va transmite la toate CRACIUN FERICIT si 
Si ea si Palu sunt bine, din ianuarie o sa o avem mai des pe DC pt ca incepe munca!!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii