LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragi zuzici!!!

Noi suntem la Focsani de cateva zile...noi fetele. Aseara a venit si tati, si a adus progresul cu el ... avem net, adica :-)

Nu am reusit sa citesc din urma...desi sunt in vacanta, am fost mai in priza ca niciodata. Sofia in continuare ma chinuie noaptea si ma solicita ziua, chiar daca nu stau numai eu cu ea. Se anunta o domnisoara usor capricioasa, cel putin cand ma vrea langa ea si nu apar cu viteza solicitata :-)))

Dar, e frumos. Si, ca si voi, sunt fericita ca petrecem primul Craciun cu bebelusi - deja mari - care ne lumineaza zilele astea de sarbatoare cu zambetelele si poznele lor, mai mici sau mai mari.

DRAGELE MELE, VA UREZ SA AVETI UN CRACIUN FERICIT SI IMBELSUGAT, LUMINOS SI CALDUROS, ALATURI DE CEI DRAGI VOUA. SA LASATI IN URMA GREUTATILE SI CONFLICTELE ULTIMULUI AN, SA VA FIE SUFLETUL LUMINAT SI PLIN DE CALDURA SI FERICIRE!

Diana si Sofia, bebele poznas

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt si eu pe aici. V-am zis eu ca mai trag cu ochiul
Fac ultimele bagaje si pun friptura la cuptor.
Tati merge sa-l aduca pe Andrei de la mama, caci maine dimineata trebuie sa fie acasa sa vedem ce lasa Mosul sub brad.
Abia astept sa le vad mutritele si sa-i vad cum reactioneaza si sa-i vad daca nu se bat unul pe cadourile celuilalt.

Am reusit sa vad pozele Cretei mici de la studio. Absolut superbe. Le-a vazut si tati si a zis ca venim si noi cu familionul la anul la studio!

Am vazut-i si pe Ioanact uimita de barba Mosului!

Ginette si Shose si eu ma aflu in clubul ne-gospodinelor

Va doresc inca o data un Craciun minunat!

Va-am si de data asta va lasam cu bune pana la anul!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Gata, am terminat si eu treaba pentru Craciun , mai sunt de facut doar sarmalele dar astea le va face mama soacra si imi va da si mie , mama soacra sta pe acelasi palier cu noi , deci aproape.
Vreau sa va anunt ca peste 1 h vom pleca toti 4 la colindat , ii luam pe toti la rand : prieteni , rude , dr da familie , pediatra copiilor etc
Spor la treaba celor care inca mai aveti de facut prin casa si voi reveni diseara cu povestiri .
Va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Dragele mele va urez din suflet sa aveti un Craciun fericit si deosebit alaturi de familie si prieteni. Sa fie Mosul imbelsugat si bucatele alese.

Eu am primit astazi cel mai frumos cadou posibil de la Clara: a inceput sa mearga in patru labe!!!! Stiu ca fata de clopoteii care merg deja nu e mare lucru dar pentru noi e un pas foarte important in recuperare.

Va pup si va imbratisez pe toate, va urez drum bun si vacanta frumoasa celor care pleaca si numai numai bine.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou,cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,cand magii strabat distantele pt.clipa cea de taina,ACUM,dupa sfanta porunca a datinii strabune,iti incredintam gandurile frmoase si calde urari de sanatate,belsug si implinire.CRACIUN FERICIT.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Bineinteles ca nu am mai avut un minut liber de astazi de dimineata

Sunt rupta de somn si moarta de foame

Am intrat doar sa va urez si eu sa va dea Domnul sanatate si tot binele din lume !!!!

CRACIUN FERICIT !!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

CRACIUN FERICIT, BUCURIE IN SUFLETE, CETE DE COLINDATORI LA USI, ATMOSFERA FEERICA IN CASE, MULTA IUBIRE SI INTELEGERE...UN 2009 MINUNAT!!!!

iar Santa's Little Helpersa-l ajute pe Mos Craciun sa va aleaga cel mai dorit cadou...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Dragele noastre,

am intrat si noi in cea mai mare fuga, printre ciorbe, sarmale si fripturi, sa va uram:

CRACIUN MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI, IN SPECIAL ALATURI DE CLOPOTEI, SANATATE SI MULTE BUCURII!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 25 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Dragele mele mamici din tot sufletul va urez UN CRACIUN FERICIT! Aceasta noapte sfanta sa va gaseasca sanatosi, fericiti si sa va aduca bucurie in suflet.
Pentru multe dintre noi este primul Craciun alaturi de fiintele cele mai dragi din viata noastra si sunt sigura ca simtiti ca si mine, cea mai mare bucurie ce poate exista, cand imi iau copilul in brate si ma mangaie cu manutele lui mici si catifelate ma simt cea mai fericita!
Va imbratisez cu drag!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Eu am primit astazi cel mai frumos cadou posibil de la Clara: a inceput sa mearga in patru labe!!!! Stiu ca fata de clopoteii care merg deja nu e mare lucru dar pentru noi e un pas foarte important in recuperare.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Bravo Clara, fiecare progres facut inseamna ceva, fiecare dintre noi ne-am bucurat de orice .. Pot sa va zic si eu de Ioana ca azi dimineata a facut pipi la olita.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 18 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput