LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Nu am apucat sa citesc temeinic tot, dar am vazut pozici cu domnisoara Fulgushor a lu' Naty. Parca e desprinsa din povesti
Am vazut un Inginer poznash si dragalash. Pare rau de zgarietura....sa dispara de pe fruntica lui inteligenta cat mai rpd!!!

Mariuca creatza e frumoasa foc, nu ca'i a noastra, dar chiar e. Si mami si tati sunt pe masura.
Apropo de asta Cretzulina mare, io cu mama ne intrebam intr'o zi: 'mama, o fi Pipe frumoasa sau e sindromul cioara la noi?'
Si cu dilema asta ne'am hotarat sa o intrebam, dar sa ne raspunda sincer, pe asistenta care venea sa'i faca masaj. A ras femeia de nu'si mai revenea. Ne'a sunat dupa ce a plecat de la noi sa ne intrebe cum se numeste sindromu' ca sa'i povesteasca si lu' barbatu'su.
Asa ca nu sunteti singurele suntem si noi cu voi.

Vazut Mihaitza frumos si cei doi dintzuci ai lui. Si bradutul....pe masura! Totul e gata, numai Mosul sa vina.

Ioana si prietena ei Stefania cred sunt doua domnisoare cochete, care s'au simtit tare bine la onomastica din ce am vazut in poze.

Ellenutza -13 cm cred ca arata tare bine.
Desi mi'a luat Gratzi vorba din gura....aerai tu frumoasa si asa, nici nu vreau sa ma gandesc cum te mai faci de acum inainte. mami si Bitzi

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Puiului meu mic, care mi-a transformat viata, mi-a revizuit prioritatile, ma face zi de zi mai rabdatoare, mai iubareata, mai si mai si mai....
sa te aiba Doamne-Doamne mereu in paza... sa ne cresti mare si bun.
Mami e mereu aici, uneori in fata ta sa-ti netezesc drumul alteori in spatele tau sa te prind cand cazi...mereu prezenta.
Iubirea vietii mele, gargarita mica... La multi, multi ani!

Gata pana nu inund pe- aici.. Il iau pe tati pe sus si mergem sa admiram o gargarita sforaitoare!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 6

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema dragalasa mea, stiu cum e cu mirosurile. Greata nu am avut, dar mi se parea ca miroase ceva aiurea in sufragerie. Si ihhhh ce rau imi facea. Sper sa scapi de ele cat mai repede.
Ce mamica buna ai, se chinuie sa faca sarmalute fara carne si pt tine.
Milan mai face face?

Fetelor, io citind paginile de mai sus...m'am gandit ca nu sunt din 'club' cu voi.
Cum puteti sa faceti atatea feluri de mancarica???? Ca eu maine o sa pun fripturica la cuptor si asta e toata pregatirea. Mama imi face sarmale si restul platouas rece.
Noi oicum la masa in ajun mergem la ai mei si nu avea sens sa car prea multe pe aici.
Cozonac facut de vecina si ....cam atat.

Mada si se descurca tati cu Sofiuc?? Felicitari! Cu schimbatul pampersului deja am ramas cu o mega, super buna impresie despre el.
Laurici yamyyy meniul.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

\multumim de laude, si eu sufar de sindromul cu cioara...

Shose, si eu ma uit la meniuri si raman asa, cu ochii in monitor. eu fetelor zilel astea m-am simtit barbat! adica de luni eu ma duc la serviciu sa fac un ban acolo si sotu, care e in concediu (de o saptamana, da' abia acum l-am prin pe acasa) face liste, cumparaturi, ieri racitura, maine cozonac si sarmale, azi eu terminasem treaba si m-a sunat sa-mi spuna ca sa-i mai iau gogosari murati pentru salata de boeuf. duh!
si am ajuns acasa, si, marinimoasa cum ma stiti, i-am zis sa se duca sa se odihneasca sa se joace cu asta micu', ca curat eu si pun la facut cartofii si morcovii.

it's good to be the king!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Benji, La multi ani! si de la noi, sa cresti mare alaturi de parintii tai, ocrotit de tot ce e rau si sa ai parte numai de bucurii.
Am vazut poze cu Albert care e un cavaler pe cinste, Dana ai doi copii minunati si bebe din burtica o sa-si urmeze sigur fratiorii.
Serban s-a schimbat intr-adevar foarte mult si Monica ...imi place c e scrii acolo de sotul tau, uite ca se mai inverseaza si rolurile.
Ana si Stefania doua printesici la serbare.
Am vazut si pozele de la ziua iubitei de Sara, tare bine trebuie sa se fi distrat cei trei parteneri de joaca.
Despre Mariuca nu pot sa zic decat o minunatie de copil, vesel si frumusica foc.
Cred ca toate avem sindromul cioara, e normal sa fie asa si avem si de ce:)
Pentru Elena si Larisa care ne-au intrebat de piscina cu bile: pare mai mare in poze, cat despre spatiu..noi nu mai avem living room si play room, asa ca musafirii sunt invitati sa isi gaseasca locul printre jucariile Emmei(oricum ea e personajul principal in toate vizitele).

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

LA MULTI ANI BENJI, EMMA SI THOMAS!

LauraD multumim se pare ca in ultimele zile numai tu ai observat postarile noastre dar se mai intampla....

Monica sanatate multa Clarei sper sa scapati de brontozaur fara complicatii!

Am vazutt poze cu niste clopotei minunati Mihaita cu basmalutza, Albert cu papion, sarbatorita de ieri Saratica cu prietenii ei, si Mariuca cretulie.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

se mai intampla...

cu mult drag la mamica si fetita frumoaaaaasa !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Si sa nu treaca ziua fara sa apuc sa zic si eu:
La multi ani BENJI, clopotel frumos, sa ai pate de tot ce e mai frumoas in viata alaturi de mami si tati!
La multi ani Ema si Tomas sa aveti parte de muuulte, multe aniversari frumoase.

Happy BDay Alex, Palu, Beatrice, Mariuca, Stefana si Ioan si ....nu mai e decat o luna pana la marea aniversare. E...hai, doua pt Ioan.

Nu am apucat sa citesc nimik, acum ma bag la citit si poze...caci azi toata ziua facut curat si ultimele cumparaturi.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Au fost chiar "ultimele" cumparaturi ???
Eu de 3 zile imi spun de doua ori pe zi cand car sacosele ca acelea sunt "ultimele" Si pe pariu ca mai gasesc si astazi niste "ultime" sacose...

In alta ordine, vad ca suntem la antipozi... tu scrii seara tarziu / eu- dimineata devreme
Ti-am trimis PM.

cu muuuult drag !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata poftiti cafeluta calda si aromata !
Eu imi astept piticii sa se trezeasca sa le dau papa si apoi sa facem bagaje si sa o luam din loc

Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna.
Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil.
Fie ca acest Craciun sa va umple sufletul de bucurie, sa va aduca fericire si ingerii sa va stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate.
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, sanatate si noroc !

La multi ani!!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata.
Lala D multumim de , am nevoie, ca voi avea o zi..in care tb sa rezist sa fac tb care le am, zic sa rezist pt ca de ieri mi-a venit CM si am o stare..Multumim si de urare, si tu sa ai un CRACIUN FERICIT iar noul AN sa fie unul cu numai impliniri.LA MULTI ANI!
ceska777 f emotionat moment..nasterea lui Benjamin..ma bucur ca v-ati distrat la ziua lui..
Am vazut ca a ramas la semnatura AMR-ul.
NataliaS cu siguranta vei termina azi. Un CRACIUN FERICIT iti doresc, si un an plin de impliniri si bucurii.LA MULTI ANI!
Am plecat sa fac sarmalele, friptura si ce m am de facut..pana nu se trezeste buburuza.
Revin dupa ce voi termina, poate pe seara.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 18 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Shose, Eliza multumim pt vizionare.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 18 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput