LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Eu va urez de azi

CRACIUN FERICIT alaturi de clopoteii iubiti si de cei dragi voua! sa primiti si sa daruiti ce va doriti dar mai ales multa dragoste!
Sanatate multa si distractie frumoasa!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI BENJI, EMMA SI THOMAS!

LauraD multumim se pare ca in ultimele zile numai tu ai observat postarile noastre dar se mai intampla....

Monica sanatate multa Clarei sper sa scapati de brontozaur fara complicatii!

Am vazutt poze cu niste clopotei minunati Mihaita cu basmalutza, Albert cu papion, sarbatorita de ieri Saratica cu prietenii ei, si Mariuca cretulie.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am revenit..
rlc_sandor multumim de urare, iti doresc si eu un CRACIUN FERICIT si LA MUTLI ANI! Sa ne auzim cu bine in anul 2009. Asteptam sa reevniti cu vesti bune.
creata2008 SUPERBE poze , mi-au placut, se vede ca sunt facute de un profesionist.
emabcucuresti CRACIUN FERICIT!, iti doresc sa simti bine de sarbatori.
Ati vb de indemnizatie..si eu am primit-o azi..nu au avut bani la posta..asa ne-au zis.

Daca vreti sa vedeti salata beouf , cum mi-a iesit si poze cu Stefania si Ioana ,pe 25 Decembrie isi serbeaza ziua..adica cu nasii, parintii, socrii etc..taierea motului..
S-a simtit f bine Ioana, la prietena ei..am ajuns acasa.. am schimbat-o , a baut 300 ml de lapte si a adormit..de la 20 doarme..Aseara pe la 19:30 s-a culcat pana azi dim la 9:30.
Aaa sa va mai zic de Ioana... azi a stat in picioare, nu a facut nici un pas..dar macar are echilibru si sta in picioare.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 19 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

madalina28 iti multumesc ca ai vizionat pozele Ioanei..multumesc tuturor celor care ati vazut pozele Ioanei, Ioana va trimite un . In leg cu sotul tau..super..e bine ca s-a descurcat..inversatul incaltamintei e un lcuru minor pe langa cel cu iritatul la pasa si altele..Bravo.Ai reusit sa termini treaba?

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 19 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Si sa nu treaca ziua fara sa apuc sa zic si eu:
La multi ani BENJI, clopotel frumos, sa ai pate de tot ce e mai frumoas in viata alaturi de mami si tati!
La multi ani Ema si Tomas sa aveti parte de muuulte, multe aniversari frumoase.

Happy BDay Alex, Palu, Beatrice, Mariuca, Stefana si Ioan si ....nu mai e decat o luna pana la marea aniversare. E...hai, doua pt Ioan.

Nu am apucat sa citesc nimik, acum ma bag la citit si poze...caci azi toata ziua facut curat si ultimele cumparaturi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Sara Eliza!!!

(cu scuze de rigoare pentru intarziere-webbrowser care nu gasea serverul DC-speram ca ai sarbatorit frumos, noi ne-am gandit la tine)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 6

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

La multi ani, Ema!

La multi ani, Thomas Alexander!

AMR = 6

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Acum un an pe vremea asta eram gata sa renunt! Se intampla uneori sa fii atat de aproape de ceva si sa iti pierzi curajul. Fiul meu a avut poate o mamica mai putin curajoasa pe ultima suta de metri dar a avut un tatic foarte prezent. Asa am ajuns sa tinem totusi in brate dupa 36 de ore in spital o mogaldeata mica, cu un par negru si des, o piele rosie, niste manute mici cu degetele si mai mici.... gargarita ... care azi a implinit 1anisor.

Benjamin tot ce mi-am dorit si mult mai mult inca. E asa cum ii spun mereu "iubirea vietii mele". Si tati sper ca nu s-ar supara chiar de ar pricepe ce ii repet mereu, mereu fiului nostru.

Acum doarme si fornaie putin gargarita mica, dupa o zi epuizanta... a fost emotionant (am varsat si lacrimi of course) si frumos. Am avut musafiri si invitati numai de-ai casei, familia. Cadouri multe.S-a lasat cucerit de masuta de activitati (e un hit se pare la toti clopoteii care o au) si de o carte interactiva unde degetele lui tati/mami devin ba un nas de ursulet, ba o trompa de elefant....totul foarte haios. Avem "dovezi" destule si probabil abia duminica voi reusi sa pun poze-trebuie sa ma credeti pe cuvant ca am aniversat frumos- zic eu ca a fost frumos. Detalii tot abia duminica (atunci revenim acasa) pe blog daca va mai fi cineva interesat. Incerc sa citesc macar capitolul asta si poate revin.... peste 18 minute cam asa, (23:26) acum un an imi strangeam la piept gargarita mult iubita.

AMR = 6

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

....citesc urari peste urari pentru comoara mea si ma ia cu bocete.

... va multumim ca v-ati gandit la noi!

Am fost multi care l-am felicitat pe cupchil dar sigur nu putea casa asta mare sa va incapa pe toate cele care ne-ati facut urari la implinirea unui anisor!
Va mai multumim odata!

AMR = 6

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Sunt franta si tot n-am terminat tot ce mi-am propus...insa...si maine e o zi, si inca ce zi...

VA DORESC DIN SUFLET CRACIUN FERICIT SI SA SIMTITI BUCURIA SI CALDURA ACESTOR SARBATORI! SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput