Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Miss asa face si veveritza mea...cand avem musafiri si discutam e ochi si urechi si cum cineva se joaca cu ea cum incepe rasfatzul...dar macar e dulcica

Fetelor va uram si noi Craciun Fericit si un An Nou frumos, plin de
sanatate si voie buna, cu bebei veseli si fericiti, cu 85% si cu tot ce va mai doriti voi

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Va mai urez odata ca nu se vede
Craciun Fericit si un An Nou frumos, plin de
sanatate si voie buna, cu bebei veseli si fericiti, cu 85% si cu tot ce va mai doriti voi!

Nicole d-asta vreau si eu sa o scap odata d emuci...pt vaccinul de 6 luni ca nu i-l face decat daca e 100% sanatoasa...sper sa se vindece odata

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

dati si mie reteta de cele mai bune fursecuri ever done!!!!!
da repede, ca in 1 ora vine tati!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, alea de la COFETARIE !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gata! papat,culcat ambii copii, profit de putina liniste ramasa sa tastez si eu cu viteza melcului in ideea de a nu face galagie sa scol copii, o urare:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!! MULTA SANATATE COPILASILOR,VOUA,PARINTILOR,SOCRILOR (acolo unde e cazul ylari,draga mea,la tine nu se pune) SI SA NE CREASCA COPILASII SANATOSI, FRUMOSI, DESTEPTI SI BUNI LA SUFLET!

miss tie in special iti urez nopti linistite, sa te lase mai moale racusorul capos dar scump

ylari e o dulcica grasunica ta

gabitza acu am vazut. of,of! pup caputzul cucuiat. hai nu mai fi suparata ca se mai intampla sa mai fi zapacit de cap si sa gresesti. o sa fie bine vezi tu sa treaca

of cat as vrea sa va raspund la toate, dar ma streseaza tasatura asta face zgomot si scriu pas,pas sa nu fac prea tare tambalau va pup si imbratisez pe toate! sa va iasa cozonacii,sarmalele, piftiile,buful , etc. mai delicioase ca niciodata sa se minuneze lumea cum de puteti si cu copil maraici si bucatarese excelente sa moara "dusmanii/soacrele" de ciuda!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu citesc din urma...bine ca am cu ce

Ylari super mailul ala pt alocatie, dar chiar merge pe email? Adica cererea si dovada de venituri, nu le vor comunistii stampilate?

WOooowwww/Anisiap prima mami de bebe dupa mladita? CE sa spun? Sarcina usoara, bebe sanatos si tie putere maaare!

DanaH sper sa esti bine by now.. sanatate multa!
Onyx ma bucur ca ai mai scris si sanatate multa!

Miss in primul rand Doamne ajuta cu somnul vostru; in al doilea, la noi diversificare inseamna 2 saptamani de para de la care s-a constipat beton. Nu am mai avut curaj sa-i dau ceva nou, am intrebat pediatra, cica sa nu-l las asa, sa-i dau Humana Milkzucher din aia (stiu ca am scris aiurea), ceai de musetel. Aseara a facut singur dupa o saptamana de constipatie si supozitor. E drept ca a facut cu sange saracul. Acum, sa-ti raspund, la noi dive+dinti+ce-o mai fi e mai maraicios, ne trezim noaptea 12 si 4 apoi 7. Oricum eu reusesc sa ma odihnesc

Dolores brrr..ce friguri. Urasc frigul ..ufff si ma plang de zero grade.

Danicris bine ai venit la M&M! Eu ca sa fac treaba il las pe covorasul de joaca sau in patut.

Stefany felicitari pentru dintzoc!

Kristinik welcome back!

Cadina imi pare tare rau de vestea data. Sa fii tare, puternica pentru Cosminel dulcel.

Mi bebelina si la mine e cam la fel, putin ajutor din partea lui tati, am invatat sa accept asta, ca nu stiu cum sa schimb. Uite

Alex@sara imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, mai ales in perioada asta. Cred ca tu vei decide ce e mai bine pt tine, pt familia ta, ai o imbratisare virtuala de la mine.

mi bebelina sper sa treaca repede mucutii. Eu tot in Braila sunt acum, hopefully voi scapa repede de aici si merg, [peste drum, la mama.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mosul care vine la noapte sa fie plin de cadouri si sa aveti un Craciun Fericit!!!

Stiu ca asta e cel mai frumos Craciun din viata mea, Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii.

Multumesc lui Dumnezeu ca a facut posibila minunea asta de langa mine, care s-a trezit si ma trage de haine....

Va pup dragele mele M&M!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cleo, alea de la COFETARIE !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

http://gospodini.blogspot.com/2008/06/fursecuri-non-plus-ultra.html

asta.
in 10min se framanta pe forum
se coc repede
mai greu cat tai formele ca sunt cleioase

a, bezea am pus numai pe unele. ca asha am avut io chef. sau lene

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

In prag de Mos Ajun ( chiar daca am sa mai intru si maine ) vreau sa va urez tuturor mamicilor, taticilor, puiutilor, fratilor, surorilor, bunicilor:

CRACIUN FERICIT

sa aveti parte de o sarbatoare plina de caldura si iubire, inimile sa vi se umple de bucurie alturi de toti cei dragi voua.

Pentru noi , ca si pt multe mamici de aici este cel mai frumos Craciun de pana acum si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat asa minune in viata. Il iubesc nespus de mult pe puiutul meu si ma simt in sfarsit implinita pe toate planurile.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am intrat pe fuga...intre ultimele pregatiri...impodobit acushica bradutzul si bebe care tre' sa pape!

Deeeci am intrat sa va uram si noi Craciun Fericit!! Sa aveti sarbatori imbelsugate, cu sanatate si multa voiosie...cu pui mici zambareti si ne-plangaciosi, cu cadouri minunate si cu veselie!!

Eu am primit cel mai minunat cadou pentru tot restul vietii = IASMINA ...altceva nu mai vreau de la Moshu'!
...aaaa mai vreau sanatate pentru mine si pentru tati si pentru bunici si pentru toooot familionu' sa putem sa-i fim Iasminei aproape si sa veghem sa creasca frumos!

Va cu drag!

Iasmina si mami

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput