Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

desi intru pe aici mai rar am venit special sa va urez

SARBATORI FERICITE!!! UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

ma duc ca am treaba trebuie sa facem bradul :)

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pana nu uit (ca dupa aia ne aruncam pe salata de boeuf si nu mai apuc sa intru):

LA MULTI ANI pentru
Teodora Maria, Teodora Larisa si Mateias, David Andrei si DAVID al meu!!

Sa aveti o viata frumoasa si implinita, cu sanatate, noroc, bucurii, iubire si fericire!!
Pupa mama si iubeste mult, mult puiul ei

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Sarbatori fericite!

Nasterea Domnului sa va aduca numai bucurii si multa sanatate!

Eeeei, parca acu' a fost primul craciun al lui Andrei... si era de-a busi-lea sub bradut... cred ca avem si poze de-atunci...

Va a un ciresel de mai-iunie 2006

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

LA MULTI ANI!!!
tuturor mladitelor si mugurasilor nascuti pe 24 si 25

Muuuulte cadouri de la pentru cei mai cuminti bebei din lume si o multime de pentru toate mamicile!!!

Cristina si Diana Maria va doresc:

Craciun fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

CRACIUN FERICIT

tuturor bebeilor si mamicilor, taticilor, fratiorilor si bunicilor!!!

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Noi suntem tot la mama, asteptam Craciunul.
Fetelor otita nu este contagioasa, nu ? Are nepotica mea si sa stiu daca ne intalnim maine cu bebelusii…Eu am citit ca nu este, dar nu se stie…
Azi am fost la eco si fierea mea este ok, nu are nisip, nu are pietre.
Tot astazi a primit si puiutul meu o multime de jucarii “cantatoare”, acum este pe jos inconjurat de ele, dar tot cu ambalajul de la baterii se joaca…ha ha ha…

Daria Ioana – bravo, ma bucur ca ti-ai gasit timp pt cumparaturi
Cleo – ha ha ha ce colinda…m-ai facut sa rad, o sa o invat s-o spun si eu
Mi bebelina – imi pare rau ca puiutul este racit, sun-o pe doctora si stabilizeaza-i fetei starea ca sa puteti sa va ganditi si voi la Craciun.Da-i niste Panadol…Uite ca si Simo recomanda.
Leeloo – multumim si vacanta placuta in Austria. Va invidiez. Merge si piticotul ?
Ylari – am vazut bebeluna grasunica , dar am vazut si mamica eleganta si frumoasa langa ea. Imi place catelusul, e super haios si scoate multe sunete.
Piggy – si al meu a stat vreo saptamana cu nasucul plin, apoi cateva zile uscat, acum din nou e cu mucisorii. Cred ca e din cauza temperaturii, mai ales ca eu il dau afara. Noi tratam cu ser fiziologic, betisoare si sterimar. Aaa si noua ne-a facut vaccinul
Miss – ma bucur ca te-ai odihnit, sigur Daviduta isi schimba programul usor usor, o data cu diversificarea. Al meu sta mai linistit cand e singur in patut, se joaca, insa daca ne vede pe vreunul incepe sa planga sis a vrea in brate, e deja bandit…

Intru si eu mai tarziu sa colind si sa urez….

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss sa stii ca si eu tot cu unghiera i le tai si de ceva timp ii tai colturile care raman, la fel tot cu unghiera. Pt ca mereu cand le las netaiate se zgarie pe fata si destul de rau!
Tot asa si la noi cand vorbim ne urmareste si daca noi suntem sa zic in bucatarie si ne aude vorbind si nu e cu noi, moamaaa ce se supara!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna ziua. am reusit si eu in sfarsit sa-i dau de cap calculatorului astuia..mi-am facut timp sa reinstalez (a n-a oara windows-ul) si sa iau un antivirus cu licenta si sper ca problemele mele sa fie rezolvate. am luat un al naiba de virus cum deschideam netul cum il primeam pe tava..si imi freca legatura la net ca imi mergea 2-3 minute apoi dintr-o data ciuciu! restart si tot asa, pana ma enervam si nu mai faceam nimic. azi mi-am luat inima in dinti si am instalat wind,firewall,antivirus, tot! acu sper sa nu mai am probleme.

deci, timp de conspect n-am, ca suntem singurei incepand cu diseara si am o gramada de pregatiri de facut..cu mancarea m-a scutit mama, dar am de umblat dupa cadouri, de aranjat prin casa etc..

LA MULTE LUNITE MLADITELOR SI MUGURASILOR CARE S-AU SERBAT IN ULTIMELE 2 SAPTAMANI DE CAND ABSENTEZ EU, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA FITI INGADUITORI CU CREIERII LICHEFIATI DE OBOSEALA AL MAMICILOR VOASTRE
LA MULTI ANI FETELOR CARE S-AU ANIVERSAT INTRE TIMP, VA PUP SI VA IMBRATISEZ PE TOATE

Danicris bine ai venit printre noi draga mea cu intarziere putin dar au fost probleme tehnice aici la Vl

a nins ieri pe la noi cu niste fulgi maaari .. 5 minute..atat damn!!!
noi inca n-am reusit sa facem vaccinul ca n-am ajuns la dr. mergem saptamana viitoare ca nu ma simt bine sa-l stiu in frigider, am dat si o gramada de bani pe el.

Alex@Sara imi pare tare rau pt tine. m-am ingrozit putin. draga mea, iti doresc sa treci cu bine peste toate problemele multa sanatate
mai intru mai tarziu. trebuie sa hranesc fomista mica. avem spanac cu broccoli,ou si morcovel

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna bombonici!

Toata lumea e bine sper!
Noi suntem la socri, Robert doarme, a plans nitel ca multa lume l-a agitat si-i trecuse ora de nani. Noi suntem bine, mergem de-a busilea, ne ridicam in fund si ne aruncam in orice pozitie; cel mai mult ar vrea in picioare in patut. Si..... tatam-tataam... ne iese un coltisor chiar doi...mai are un pic.

Citesc din urma si revin

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Robert dintzos Ti-am zis ca vii cu dinti de acolo

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput