Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
mi_bebelina spune:
Buna seara si de la noi!
Tocmai am venitde la Budimex....Delia are pneumonie interstitiala...ne-a dat antibiotic, expectorant...am sunat-o pe soacra-mea sa ne trimita maine pe tren ceva bucate de Craciun ca noi am reusit sa cumparam doar paine....era in plan maine dimineata sa plecam la ei si sa ne intoarem dupa Revelion, de aceea am si golit congelatorul, frigiderul. Eh.....si plang si plang....si Doamne ajuta sa se faca bine Deliuta. Mi-a spus dr ca se datoreaza faptului ca nu i-am scos bine mucii. Ce mama tampa sunt!Hai ca intru mai tarziu....ma duc sa citesc prospecte, sa caut pe net despre pneumonia asta...offffffff
Deliutza Broscutza
stefany_p spune:
pneumonie ca nu i-ai scos mucii?ups....
sanatate maxima si un Craciun fericit tuturor!!!!
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Miss in primul rand Doamne ajuta cu somnul vostru; in al doilea, la noi diversificare inseamna 2 saptamani de para de la care s-a constipat beton. Nu am mai avut curaj sa-i dau ceva nou, am intrebat pediatra, cica sa nu-l las asa, sa-i dau Humana Milkzucher din aia (stiu ca am scris aiurea), ceai de musetel. Aseara a facut singur dupa o saptamana de constipatie si supozitor. E drept ca a facut cu sange saracul. Acum, sa-ti raspund, la noi dive+dinti+ce-o mai fi e mai maraicios, ne trezim noaptea 12 si 4 apoi 7. Oricum eu reusesc sa ma odihnesc |
Pai nu ai inceput cu legume la pranz? Eu i-am dat o saptamana numai morcovi, alte 6 zile morcovi cu zucchini, acum ii dau alte 6 zile morcovi cu cartofi dulci, dupa aia ii fac cu broccoli ()pentru vitamina C) si cu fenicul (idem vitamina C), acum ii bag incet-incet grisulet cu lapte seara, iar fructele sunt la noi ultimele pe lista, le vom baga (cate unul) cu cereale dupa-amiaza, sa testam cum reactioneaza. Cel putin asa e planul la nemti... Eu lui Daviducul ii dau apita cu lingurita si pana acum n-a fost niciodata constipat, au trecut de cateva ori vreo 4 zile fara sa faca kk, insa apoi a facut tot cremos (sau gen plastilina), desi nu i-am dat decat apa.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Doloress spune:
Mi-Bebelina multa sanatate piticei! Of, Doamne, ce greu e sa ai copilasul bolnavior. Va dorim insanatosire cat mai grabnica!
Cadina ce baiat mare e Cosmin, cate stie el sa faca deja! Cu vorbitul, zic si eu ca Miss ca e prea devreme, daca el deja face pa-pa inseamna ca e foarte bine dezvoltat din alte puncte de vedere, nu se poate toate odata.
Leeloo ce simpatic ariciul tau, ce pleata bogata are el! La concurenta cu Robertel de Simonix. Copilului meu i-a crescut in sfarsit perisorul insa il are tare moale si fin, il moseteneste pe sotu, ca eu am parul des si gros, ondulat.
Ylari ce frumusete de fetita! Sunteti o familie tare frumoasa, imi place poza cu Eva intre jucarele, e atat de fericita!
MIss si al meu e la fel, se uita atent cand vorbim noi, daca il bagam in seama incepe sa se alinte.
Lorich azi s-a mai incalzit la noi
Raportam cu mandrie patriotica -2 gradulete. Ninge de rupe de dimineata din nou, apoi pe seara cica se transforma in ploaie si apoi da inghetul si o sa fie patinoar. Hehe, de-ale iernii canadiene.
Eu ieri m-am cam suparat putin, m-au chemat iar la doctor, ca a venit rezultatul ecografiei. Ganglionii sunt OK, insa mi-au desoperit noduli pe tiroida. Acuma mi-a dat trimitere iar la ORL sa-mi faca biopsie sa vedem de ce natura sunt. La ORL am obtinut programare abia pe 4 februarie. Pana atunci stau si eu in dubii, insa sunt convinsa ca totul va fi bine, in optimismul meu incurabil ![]()
In seara asta mergem in vizita, o sa fie multi copilasi si multa agitatie, plus Mos Craciun. Am sa-l rog frumos sa-i dea PAtrickului somnic bun ca de cateva nopti ma duce la disperare, aseara am cedat psihic si l-am zgaltait putin, ca nu mai puteam, apoi m-am simtit ca ultima mama. El nu avea o treaba, a inceput sa rada, credea ca ne jucam. Apoi numai cat l-am pupacit si l-am dragalit.
La Multi ani sarbatoritilor zilei, cele doua Teodore si cei doi Davizi, precum si Mateiasului
Craciun fericit, sa aveti o noapte magica! 
MissParker spune:
Of, Doamne, mi_bebelina, saracutele de voi... fir-ar sa fie, tocmai acum de Craciun v-a lovit necazul asta 
Citeste si informeaza-te bine, poate gasesti si pe net vreun sfat bun. Iti doresc multa sanatate pentru Deliuta si multa putere pentru tine, sa treceti cu bine prin asta! 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
stefany_p spune:
Dolores, imi pare rau sa aud asemenea vesti..oofff...si cat dureaza pana stii concret ce este...incearca sa fii cat mai linistita!
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Lorich Ylari super mailul ala pt alocatie, dar chiar merge pe email? Adica cererea si dovada de venituri, nu le vor comunistii stampilate? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Pai da, stampilate, ca le vor SCANATE.
Am mai intrat si eu pe ultima suta de metri inainte de Craciun!!!!
SARBATORI FERICITE!!!!!!!!
Edit: Multumim tuturor pentru complimente! Totzi M&M-ii sunt frumosii frumosilor, zanele zanelor, sunt lumina vietzii noastre!!!!
Noi am fost la nashi unde am mai primit o serie de cadouri! Pupici! Tare imi mai place Craciunul!!! Ma duc sa bag o salata de boeuf! Ce, numai Miss??? Avem si noi lighenul nostru de salata boeuf! Sac!
Mi_bebelina, offff... parca nu erai tu destul de deprimata! Pupic dulce de la mosul ca sa treaca repede!!!!
Doloress, tzin pumnii sa fie totul ok, fii optimista, Patrik te va ajuta mereu sa vezi cat de frumos este totul in jurul tau. Totul va fii bine!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
ralu_t spune:
iubitele mele desi am tras chiulul ingrozitor in ultima vreme, am citit si eu pe apucate. vroiam sa intru sa va uram tuturor
CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI (MARI SI MICI)
CU SANATATE IN PRIMUL RAND SI TOT CE MAI VRETI VOI PE LANGA!!
noi suntem mai bine, maine seara plecam la soacra mea la Campulung si ne mai intoarcem inainte de revelion.
Tudor inca tuseste si are mucisori pe care apropos mi_bebelina, mie anumiti dr. mi-au sugerat sa nu-i scot, altii sa-i scot ca face otita, etc...deci nu-ti face procese de constiinta ca nu stie nimeni f bine, nu cred ca e vina ta
. culmea e ca a facut iar si rotavirus
, bine, de data asta au fost 3 scaune moi-pediatra m-a alarmat sa-i duc proba de scaun la analize-in rest n-a avut nimic, nici febra, nici indispozitie. deci a functionat imunizarea din septembrie. a crescut bine in ultima luna in lungime, are 74cm si in greutate 8.800kg. doar falcile-s de el fiindca la inaltimea asta trebuia sa aiba cam un kg in plus, dar eu sunt f multumita ca a crescut constant.
gata, v-am pus la curent cu noutatile, sa aveti primul Craciun cu adevarat magic dintr-o lunga serie!!![]()

ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui mi_bebelina Buna seara si de la noi! Tocmai am venitde la Budimex....Delia are pneumonie interstitiala...ne-a dat antibiotic, expectorant...am sunat-o pe soacra-mea sa ne trimita maine pe tren ceva bucate de Craciun ca noi am reusit sa cumparam doar paine....era in plan maine dimineata sa plecam la ei si sa ne intoarem dupa Revelion, de aceea am si golit congelatorul, frigiderul. Eh.....si plang si plang....si Doamne ajuta sa se faca bine Deliuta. Mi-a spus dr ca se datoreaza faptului ca nu i-am scos bine mucii. Ce mama tampa sunt!Hai ca intru mai tarziu....ma duc sa citesc prospecte, sa caut pe net despre pneumonia asta...offffffff Deliutza Broscutza |
, multa sanatate!! recuperare rapida, pupam cu mult drag.nu stiu daca e numai de la muci, asta inseamna ca toti tiganii is cu pneumonie? plus ca pneumonia interstitiala din ce stiu e un diagnostic vag, si deseori se infirma in 2 zile de antibeutice. Hai ca o sa fie bine.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lilly79 spune:
Nu am avut timp zilele astea sa mai intru si acum am intrat doar sa va urez
Sarbatori fericite!
Multa sanatate, bucurii si tot ce va doriti. Craciun fericit! 
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)