Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, asa ma gandeam si eu, ca inseamna "Mami, te iubesc", dar voiam o confirmare

I-am dat in seara asta grisulet cu lapte si acum ii da tati bibe. Sa vedem cum doarme.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Of, gabitzam, te inteleg, si eu m-as fi simtit exact la fel si as fi culpabilizat la infinit...

Dar esti cea mai buna mamica din lume!! Cine e perfect si nu face greseli niciodata?? Nu te autoflagela, linisteste-te, e doar un cucui!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

LA MULTI ANI pitici(toti piticii caci zilele astea sunt zilele lor de sarbatoare). Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii.

Sarbatori fericite tuturor si un Craciun cat mai bogat

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Craciun fericit si tie, Fecian!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara mamicutze,

Am venit de la primul Mos CRaciun care s-a grabit si a ajuns in seara asta la soacra mea, Vlad si verisorul lui au primit o gramada de cadouri, noi la fel, am baut si o bere, a fost f frumoasa atmosfera: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Petrecere%20Craciunei-%20Vlad%207%20luni/

Alex@Sara, tu stii cel mai bine cum trebuie sa procedezi, clar ca sanatatea ta e prioritara, mai ales ca au nevoie de tine copilasii tai. Oricum, mergi la un medic, vezi ce spune si in functie de pb tale de sanatate, daca iti zice ca nu e nici un risc, te sfatuiesc si eu sa-l pastrezi. Dar repet, inainte de orice e sanatatea ta!

Gabitzam, stai linistita, esti o mama foarte buna, crede-ma pe cuvant. Un cucui e o nimica toata pana la urma. Te consoleaza daca iti spun ca eu l-am oparit de doua ori pe Vlad la chiuveta cand il spalam de kk? Suntem obosite, tracasate, facem acelasi lucru de 1000 de ori pe zi, e normal sa mai avem si evenimente de-astea. Eu prima data cand l-am oparit,, l-am aruncat la ta-su in brate si m-am dus in baie (eram la mare) si mi-am dat palme peste ochi (stiu, m-am isterizat) si am plans de m-am umflat. Era si mic. A doua oara (adica acum cateva zile) i-am zis, "Hai, taci cu mama, ca n-ai nimic. Am fost multa mai linistita si el s-a calmat rapid.

Cleo, Micaela, multumim de vestile bune ref. la lege. Deja incepusem sa ma gandesc la ce data sa-mi caut job. Sper sa nu se razgandeasca astia ca le sparg mecla

Laurita, ma gandesc f serios sa-i propun lui Stef sa mergem sambata, dupa ce venim de la teatru , la arabescul ala. Cu toate ca am citit ca e o crasma vai mamicutza ei dar se pare ca se mananca exceptional. Sau poate ne luam acasa, sa ne romantizam. Hmm, imi dai idei bune

Fecian,!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

MISS tocmai ce il laudai cu somnicul si acum......poate e ceva trecator. Imi aduc aminte cu Tiberiu cand a inceput sa isi schimbe programul 2 nopti le dormea apoi iar revenea la programul anterior si tot asa pana cand a ajuns sa doarma noaptea. Poate si la el la fel, zic si eu!
Legat de Agada bebedi am dat un search pe net si inseamna: „esti cea mai buna mami!”

Alex sara asa cum a zis si Miss tu hotarasti desi e ff greu, insa indiferent de hotarare noi suntem aici. Si nu uita ce ai zis, copilasii tai au nevoie de o mamica sanatoasa asa ca nu mai plange mai ales ca alaptezi! Uff stiu ca iti e greu dar fi tare!
Cleo si eu m-am gandit la diana_d cand am citit ce a scris cadina. Ai citit undeva legat de faptul ca ar fi fost scandal la guvern pe tema asta? Te intreb din curiozitate!
Ma framant ca ttare mult imi doresc sa stau cu el macar pana la un an. Apoi va sta mama mea dar .....tot as vrea sa stau eu langa el ca e altceva si pt el si pt mine! Cred ca atunci cand voi incepe serviciul am sa ma topesc de dorul lui. Mereu cand ma gandesc ca vine si ziua aia imi dau lacrimile. Multi imi zic ca sunt eu exagerata si sunt o mama posesiva dar ei vorbesc asa ca nu stiu cum e sa ai copil. Le-am si zis sa vorbeasca cand or avea copii pana atunci sa taca! Sau....poate chiar sunt o mama posesiva ....dar e viata mea si as da orice sa stau mai mult cu el!

Ylari imi pare rau ca nu mai papa asa bine Eva. Tiberiu imi face la fel cand mananca o saptamana enorm de nu imi vine sa cred cand urmatoarea saptamana intra in greva foamei. Deja m-am obisnuit. Saptamana trecuta papa cate 270-300 g de legume ceea ce este enorm de mult. Ma soca efectiv si in rest 180 de lapte dimineata si seara, un iaurt, fructe cam 150. Acum 100 ml de lapte dimineata si seara un iaurt daca...are chef, 150max de legume si fructe 50g. Ma bucur ca te-ai simtit bine la petrecerea de Craciun si felicitari pt catelus!

Belleane felicitari pt reusita cu iaurtul! Legat se supica noi papam mai bine de cand nu i-o mai pasez de tot ci o las asa o idee mai mare, adica cam ca la zacusca, dar doar o idee! Oricum acum papa mai putin asa ca voi reinventa ceva dar nu stiu ce!!!
Gabitzam imi pare rau pt cucui si stiu cum te simti ca si eu i-am facut lui Tiberiu fara sa vreau o zgarietura de am plans mama mama. Dormea pe burta mea si a intors capul si s-a zgariat in breteaua de la sutien, uite-l aici http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/2900886513/ si toata lumea ma intreba vai ce i-ai facut. Lasa ca trece mai gresim si noi ca doar nu suntem perfecte!

Simonacip am semnat si eu petitia si am trimis mai departe!
Fecian Craciun fericit si tie si puiutului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andrada, asa si eu ma gandesc cu groaza la servici. NU stiu ce ma apucase pana acum vreo doua luni, ca ma tot gandeam la servici. Era vreo psihologie inversa cred in subconstientul meu, ceva se intampla pt ca intr-o zi mi-am dat seama ca de fapt imi doresc enorm sa stau cu el. Indiferent daca va mai fi valabila legea asta sau nu. Ma gandeam azi, la eventualitatea unui job in cazul in care guvernantii nostri se razgandesc, dar nu, indiferent ce va fi, vreau sa stau cel putin pana in septembrie la anu' cu el. Off, daca as castiga la loto, as mai face repede unul. as mai adopta unul si as trai linistita cu ei. Dar ce sa faci, fara banutzi nu se poate si mai ales cum sunt eu cheltuitoare si dornica sa iau fel si fel....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

gabitzam te rog nu te stresa. Cucuiul o sa treaca dar dragostea imensa ramane. Eu m-am dus sa ma incalt, constienta de riscuri si copilul a aterizat din nou pe jos. A cata oara? Nu mai stiu, cred ca 3. La cat era de imbracat nu a simtit mare lucru, in 30 de sec era vesel. Orisicat am repetat promisiunea de a nu-l mai lasa singur nici o clipa. Suntem toate toante cateodata, cum zicea si Alysh am obosit, cateodata atentia scate.

Alex@Sara, nu stiu ce sa iti spun. Pana la urma important este sa fii sanatoasa pentru cei doi copilasi. Nu as vrea sa fiu in pielea ta, e o alegere foarte grea, fiecare zi care trece este dureroasa, fiecare minut te macina. Sigur multa lume in locul tau la primul copil ar fi facut avort, eu sigur da. Acum, dupa doi copilasi este si mai greu. Nu pot sa spun ca te inteleg, numai tu stii ce e in sufletul tau. Dar asa cum ti-au spus si fetele, suntem aici pentru tine, eu nu te judec orice ai face, numai tu poti lua hotararea asta, ce te sfatuiesc insa este sa cauti un medic competent. Daca vrei eu pot sa iti dau coordonatele doctoritei care m-a supravegheat de a lungul sarcinii dar si al unei alte doctorite care este foarte draguta si cu mult suflet, la care am fost si eu la un moment mai greu din viata si m-a ajutat mult. Deci daca vrei imi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Fetele mi-a zis acum o prietena sa dau pe antena 3 dar nu am cum ca doarme piticul. Este noul ministru invitat si cica a zis clar ca se aplica legea! Uraaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Scriu de la un monitor nou, ca cel vechi a crapat. Tot raul spre bine, acum avem diagonala de 22, wide screen. Oricum planuia B sa-l schimbe pe cel vechi, bine ca s-a stricat!!
Acum au plecat finii de la noi. Ne-au adus o gramada de cadouri: eu am primit un pulover de la ZARA si o masca NEUTROGENA, Bogdan un atlas super cu acvarii, BB jucarele, manusi si caciulita, botosei de ren de la MOthercare...
E casa plina de cadouri. SI de vase nespalate...

Alysh Iar plecati la teatru, ce mistoooo!ce piesa de data asta??
DA, stiu, crasma arabeasca e o bomba, dar mancarea conteaza pana la urma!Eventual, vorba ta, comandati si le luati acasa unde faceti ce atmosfera doriti voi!

Am vazut pozele, se vede ca v-ati simtit bine, imi plac, ce asortati erati, mami si Vladi.
Sa stii ca si eu cand a cazut Mirci l-am lasat pe Mirci in brate la Bogdan si m-am trantit pe jos, tipind si dind din picioare..culmea ca nu-mi mai aminteam, abia dupa ce mi-a zis Bogdan mi-am dat seama ce am facut..
Fecian Sarbatori Fericite alaturi de pufarina voastra!!
Miss dragul de Daviduche, incepe sa gungureasca mai serios asa!
Alex&SaraDumnezeu sa va lumineze si sa va dea putere si sanatate!
Gabitzule oof, pupam Raducu pe cucui sa-i treaca repede si sa uite si mai repede!
Ylari Fa-o pe Emily papusa de carut, sa se joace cu ea afara, iar cutzulache sa fie de interior!! ca sa profite de ambele la maxim!
Andradasi eu sunt posesiva si geloasa si exagerata. Uite, o tot admir pe Alysh ce curaj are cu Vladi, sa-i dea sa pape nepasat - deja- sa-l tina sa mearga, sa ii dea sa guste din papica lor, sa nu-l cocoleasca, sa nu-l infofoleasca...eu fac exact invers!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput