Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

AVEM NORMELE METODOLIGICE!!
le am pe meil. au aparut in monitoru oficial. le-a gasit tati.

edit: vad ca si michaela le=-a gasit. cica a fo scandal asta noapte in guvern. dau linku: http://codfiscal.net/act-pdf/hg-1618-2008-modificarea-completare-norme-cod-fiscal-vmonitoruloficial.pdf
download la 872.pdf, si pe la pajina 12, prima coloana scrie de 600 sau 85%. se mai dau neshte ajutoare si studentelor; dar din ce vad io numai celor de la zi, si de la fack. de stat.
deci da! avem bani.

stiti cum e inima mea?
si uite asha se face ulcer.....

deci zilele astea oare am slabit?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Voiam sa va spun ca a inceput sa pape bine iaurtel cu banana si cereale dar nu mai papa bine supa.
Zilele trecute am pus cateva cristale de sare in supa si a mancat dar astazi nu a mai vrut. Trebe sa gasesc alt truc.
Nu-i place supa cu carne cea de legume o papa cu placere dar se simte ceva taios de la carne.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Voiam sa va spun ca a inceput sa pape bine iaurtel cu banana si cereale dar nu mai papa bine supa.
Zilele trecute am pus cateva cristale de sare in supa si a mancat dar astazi nu a mai vrut. Trebe sa gasesc alt truc.
Nu-i place supa cu carne cea de legume o papa cu placere dar se simte ceva taios de la carne.

o fi ierbivora!
sau lacto ovo vegetariana.
vedem si lapeshte cum o fi.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ce-o fi o fi, numai carne sa manance!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alex@Sara, of, Doamne, si tu esti lovita de soarta, fata draga Nici nu stiu ce sa zic, ce sa te sfatuiesc, cum sa te incurajez... Parca socrate spunea ca nu ar mai putea face avort acum, dupa ce a tinut un bebe 9 luni in burtica si l-a adus pe lume... Eu cred ca as face, cu toate ca as regreta pana la moarte si nu mi-as ierta-o si as suferi ca un caine, dar decat sa nenorocesc 4 suflete... Eu iau anticonceptionale si o sa-l pun pe Bogdan sa foloseasca si prezervativ, ca sa exclud orice risc... Oricum, sa stii ca aici nu te va condamna nimeni, sper ca celelalte fete sa fie de acord cu mine, tu esti cea mai in masura sa iei decizia buna, sau macar decizia cea mai putin proasta pentru toti cei implicati. Oricum te-ai decide, noi iti suntem alaturi si iti dorim curaj si putere, fiindca ambele decizii sunt cele mai grele ale vietii tale!

Ylari, cum sa te uitam, draga noastra, daca lipsesti 2 zile se simte!! Nici eu nu mai am timp ca inainte, si inca acum e Bogdan acasa, dar cand o va lua David la picior si voi fi singura cu el, ce ma fac??

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

abia acum am intrat! Cleo mi s-a facut pielea gaina deci ramane asa cu legea???? Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, parca imi e frica sa ma mai bucur!
Miss scuze nu mi-am dat seama ca se largeste pagina! Am corectat!

Ma reintorc la citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

fetelor

belleane,acum am gasit un articol in care se zice ca poti alapta linistita choar daca esti insarcinata,eu continui,sper sa fie ok.Antibioticul mi l-a dat ginecologul acum 2 luni aproape si am stricat-o pe saruca la burtica de numa,am luat probiotice sa ne revenim .Sper sa gasesc un medic bun care sa ma sfatuiasca cum e mai bine.
gabitza ,mersic de vb de incurajare.Acum nu am nascut cu dr meu,ca nu erain Bucuresti(sau vb vine ca era noaptea la 12 cand l-am sunat,de fapt cred ca stii povestea nasterii Sarucai,ca am scris-o pe culinar)si am nascut cu dr de garda.Oricum,mi-a lasat un gust fff amar ultimele consultatii la el,desi am cotizat cum trebuie de fiecare data,parca vorbeam cu peretii,acum ii ziceam ceva,acum ma intreba acelasi lucru .Desi nu m-a asistat la nastere,i-am dat 150 de euro,si i-a luat,nu a zis nu.Acum m-am convins si eu cat de avid e dupa bani ca citisem multe rele despere el pe net,dar am fost multumita pana acum,dar gata.Am s aincerc sa caut un dr bun sa vedem ce e de facut,ca daca se poate,am sa pastrez sarcina,ca si tati ma sustine.Masura de protectie am folosit "calendarul"care dupa Alex a mers brici 2 ani,acum vad ca a dat-o in bara.Si mai folosim prezervative dar cam in perioada cand am ramas am fost luat unele care nu i-au placut domnului meu si iata consecinta

simonacip,nici eu nu sunt pt avort,chiar am convins o fosta colega de facultate sa nu faca avort,si acum pe 5 decembrie a nascut cel mai frumos cadou de la Mos Nicolae,dar daca sanatatea nu imi permite,nu am incotro.Decat 3 copii cu mama nenorocita,mai bine 2 si cu mama sanatoasa sa se poata ocupa de ei.Nu vreau sa fie nimeni in pielea mea,cand va trebui sa iau decizia finala.

MissP,cum am mai zis si mai sus,nici eu nu sunt de acord cu avortul,dar in primul rand cre ca trebuie sa pun sanatatea mea nai presus,deoarece am 2 suflete de crescut.Eu nici inainte sa il am pe Alex nu as fi putut face avort.d-apoi acum dupa ce am avut 2 bebei in burtica .Cand am ramas cu Alex,nu eram casatoriti inca,eram in primul an de facultate,departe de casa,am avut o sarcina ff dificila pana la 4 luni apoi putin mai bunicica dar tot cu rauri pana cand am nascut si l-am pastrat,am zis ca si de o fi sa ma intorc la mama cu tot cu copil si tot il fac,dar din fericire nu a fost sau nu e cazul,Stef a fost extra super mega incantat Poate daca era alta in situatia aceea,in locul meu,facea automat avort.Nu stiu povestea ta,nu am intrat de mult timp in comunitatea aceasta si nici prea activa nu pot fi din cauza copiilor,dar din cate am citit esti o femeie incercata de soarta dar f puternica .

Hai ca va las acum ca Sara urla,azi nu a dormit mai deloc,cre ca imi simte nelinistea mea,ca eu fac ce fac si mai dau o tura de plansete,spar sa nu pierd lapticul.
o seara frumoasa tuturor.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

David adineauri: "Agada bebedi" - cine poate sa-mi traduca si mie?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

David adineauri: "Agada bebedi" - cine poate sa-mi traduca si mie?

Poze cu noi

Adik, Mami, te iubesc!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt o nemernica si o mama denaturata, i-am facut un cucui in frunte lui Raducu
L-am schimbat si m-am speriat iar ce oparit era la fund si l-am luat pe sus sa-l duc la baie sa-l spal si l-am dat cu capul intr-o usa. Imi vine sa-mi dau palme singura si sa ma bat rau.
Asa ca mititelul e si cu fundul de maimuta (sunt sigura ca de la fructele pe care am inceput sa i le dau) si cu un cucui in frunte. Offf!

M-a ajuns oboseala, raceala asta care nu ma iarta, tot aiurea mi-a mers azi, am ars si friptura la prinz. Asta cu Raducu cucuiat a pus capac.

A plans foarte putin, initial am zis ca doar l-am sters de perete, dar am vazut cum creste cucuiul. L-am dat cu Hepathrombin si i-am pus un pachet de la congelator acolo. S-a dus umflatura, dar cred ca o sa faca vanataie. Numa' bine pentru pozele de Craciun

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput