Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicole1980 spune:
Buna,
Noi suntem la mama si nu prea avem timp sa intram pe forum, insa v-am citit. Suntem bine, l-am impartasit pe David, a fost astazi cu colindul impreuna cu tatal meu. L-am imbracat in mos craciunel si a fost adorat de toti, este un dulce.
Ne pregatim de petrecerea de craciun, cand va veni si mos craciun pentru copii sa asculte poezii sis a imparta cadouri (va fi un prieten), iar seara mami si tati vor merge in club, yupiiii!!!!
Cadina – ce poveste trista ai tu, va urez multa sanatate si putere sa invingeti toate greutatile.
Mi bebelina – eu chiar nu o inteleg pe mama ta cum poate fi asa, o soacra poate, dar mama…dar pana la urma te descurci tu ca esti o fata puternica.
Laura – merici pt mesajul de la Ana. Stai linistita, ca si bebelusii nostri, fiecare mama este diferita de alta. Si eu il tin pe al meu de maini sa mearga, il las rezemat de pat,i-am dat mancare sa guste de lanoi, dar toate astea pt ca am discutat mai mult cu fete care au deja bebei
Alysh- am vazut si eu coltisor frumos de Vlad,insa nu am reusit sa vad ultimele poze postate.
Miss – sigur ai schimbat ceva daca nu si-a mai respectat programul.
Gabitzam – la noi eritemul fesier s-a tratat foarte bine cu Mustela, in 2 zile am scapat. Azi am facut si noi, insa nu am unguentul la mine, daca nu trece cu crema zilnica maine ii cumpar. Off mititelul cucuiat, stai linistita ca nu ai vrut si mie imi mai scapa David intr-o parte cand sta in fundulet pe covor si se da cu capul…ii va trece sigur pana la craciun.
Belleane – nici eu nu am primit luna asta alocatia, iar cei 6 mil nici vorba si tot in oct am depus actele
La multi ami puiuti nascuti in zi de 23:
George Vladimir, Lorelei, Daria Maria, Gabriel, Gabriela si Vlad Andrei
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Si pt ca maine am treaba, trebuie sa merg sa fac o eco abdominala k am avut problema cu bila, trebuie sa stau cu bebe sa se poate ocupa mama de sarmale, cartabosi, tort, salate, fripturi...vreau sa urez puiutilor nascuti in zi de 24L
La multi ani sa fiti sanatosi, voiosi sa norocosi:
Matei, Teodora Maria,David, David Andrei, Teodora Larisa

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Daria_Ioana spune:
Copiii mei au adormit azi un pic cam tarziu, asa ca de abia acuma am avut timp sa intru un pic.
Azi a fost la mine pe seara matusa mea si a stat cu astia mici si eu am putut sa ma duc sa fac niste cumparaturi pt Craciun .
Le-am luat si jucarii si dulciuri si carticele .
Un ponei Casandrei si un pinguin lui Darius .
O sa le dau cadourile maine.Le-am cumparat azi cadouri si parintilor mei.
Maine vom pleca si noi la sat la parintii mei.
Impodobim bradul acolo.
LA sat netul merge foarte prost ,asa ca va urmez si eu de pe acuma
CRACIUN FERICIT !

Si va cantam si un colind....la mamici si la bebei
cleo78 spune:
buna dimineatsa
o
si la multi ani si lunitze frumoase cupiilor nascuti astazi: David de germn, Matei -fratioru lui Daviduche, Todora Maria din Holanda, David puiul lui lcazangiu, si teodora Larisa, pui de akella!
va cant neshte colinde, pe nas, ca rinita e rinita, si ma laud cu bradu facut de tati si tushi, ca mami aseara a facut kiftele, a pus perdea noua, etc etc. ma duc sa pun la fiert de salata buf. an uasta nu e cu pui, e chiar cu vita. Ca infiecare an m-a luat Vic. peste picior: salata beuf fara beuf? da-mi mie beuf-u si tu mananaca salata. Na, ca acu e cu beuf!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Buna dimineata la Mos Ajun, ne dati ori nu ne dati?

Si eu am in programul artistic de azi salata de beuf. Si mai sunt si singura acasa cu amadoi piticotii, sa te tii vanzoleala. Bine ca am curatat legumele de aseara. Dar tocatul oricum cred ca tot dupa ce vine taica-su o sa fie.
Am avut liniste cateva minute, pina am baut cafeaua si am dat un ochi pe forumuri, incep astia mici sa misune.
Sa aveti o zi minunata si sa va aduca Mosul ala adevarat tot ce vrea sufletelul vostru! Craciun fericit mamici de mladite si mugurasi! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Sa nu uit sa urez de bine si noroace toti puii nascuti pe 24: Matei, Teodora Maria,David, David Andrei, Teodora Larisa 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
si sa va bag si io o colinda moldovineasca, una mai deshucheata:
colinda, colinda
baga iapa-n tinda
si da-i fan sa roada
si pup-o sub coada
si mais tiam din astea, de 2 lei, da' iaka neuronu e neuron. stie ca mai am de curatsat morcovi.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Neata si de la noi
Multumim mult fetelor de urari. Doamen 8 luni...si nici o cazatura, eu ma minunez ca tot astept sa apara. Vorba voastra, la David la fel eram, imi cadea, imi dadeam palme si promiteam ca nu se va mai intimpla..SI iata ca peste un timp pica iar...Iar Matei care deja merge de-a busilea cu viteza si merge in jurul patului, se ridica in picioare in scaunul de masa
...nimic inca.Dar sa tac din gura ca cine stie.
LMA din partea noastra pt David de Miss, Teodora Maria de Dana , David ANdrei, teodora larisa

Gabitzam,
sa treaca cucuiul. Incearca putina pudra de talc pt fundulet.La noi merge mereu
Nicole, Sarbatori fericite, sa va fie de bine cadourile si vacanta la mami. Succes la eco!
Sis, si voi sa purtati sanatosi cadourile.Maiine ne vedeeem
Fecian, sarbatiri fericite si voua!!
Cleo, si noi salata azi, am fiert deja toate cele, astept sa vina tati sa le tai, ca nu se mai poate face treaba cu matei el meu. Noi tot cu pui o facem...nu ne place vita prea mult.Sper sa nu-ti dea mari probleme rinita aia...
Alysh, frumoase pozici, se vede ca v-ati simtit bine. Scump foc Vlady.
Andrada, bine ar fi sa se aplice...dar cam am temeri mari. In norme nu prea mi-e clar dc tb adev tipizata sau pur si simplu venitul pe ultimele 12 luni?Si dic cite am priceput in cele 12 luni intra si luna nasterii copilului, dar se considera salariul luat luna anterioara...Ma rog, om vedea..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
David a plecat la Pasarea, la manastire cu mama, deci am avut timp sa impachetez cadourile . Sunt o gramada, ca desi nu s-a mai facut petrecerea de Mos la Cip la sv, cadourile se luasera deja. Asa ca...acum mi se pare ca-s prea multe...Nici nu stiu dc sa le pun toate, dar cred ca va fi foarte bucuros sa le vada asa multe...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna dimineatza la Mos Ajun!!!!
La multi ani tuturor puiutzilor care se sarbatoresc astazi, la multe lunitze fericite, sanatate maxima. MATEI, DAVID de Miss Parker TEODORA MARIA, DAVID ANDREI si TEODORA LARISA 

Gabitzam, pupic lui Raducu pe cucui sa ii treaca repese si unul si tie sa nu mai fii suparata pe tine! Esti o mama minunata, stiu eu sigur!!! (Am vazut pe net - vorba reclamei)
Laurita, sa stapaniti sanatosi cadourile! Iti multumesc ptr sfat, asa am sa fac cu papusa si catzelul, nu stiu de ce nu m-am gandit!
Noi azi ne carabanim la loc in Pantelimon, apoi vineri iar venim aici
dupa care de duminica gataaaa, in Pantelimon cu noi!!!!
Va pup. Ma bucur ca se aplica legea.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png