Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si sa va bag si io o colinda moldovineasca, una mai deshucheata:

colinda, colinda
baga iapa-n tinda
si da-i fan sa roada
si pup-o sub coada

si mais tiam din astea, de 2 lei, da' iaka neuronu e neuron. stie ca mai am de curatsat morcovi.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Ce colind zapacit!!!! Ha, ha, ha!!!!
Si eu stiu unul de genul asta, dar mi-e rusine... Ha, ha...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Va multumesc mult pentru sustinere!
Miss, ai punctat foarte bine realitatea. In cazul meu mai adauga nopti nedormite cu munca la negru si alaptat bebelusul, minim de ajutor din partea altcuiva (sa nu zic aproape deloc) in cazul in care mi-am sustinut partenrul pana in ultima clipa cam din toate punctele de vedere. Concluzia: ofera doar cat ti se ofera. Daca nu ti se ofera mai mult cand simti sau vrei sa daruiesti, inseamna ca exista o lacuna undeva.
Bine ca s-a aprobat legea cu 85% si pentru noi, chiar cand sa nu mai cred in minuni de craciun... s-a intamplat
Cred ca o sa fie nebunie pentru depunerea actelor. Va rog, cand va lamuriti clar ce acte sunt necesare sa ma informati si pe mine.
Sa va spun cate ceva despre Cosmin. E un baiat superb, deja nu mai are cine stie ce mutrita de bebelus (mie asa mi se pare). Are aproape 10 kg si 74 de cm lungime (ditamai flacaul). Copilul meu nu plange, doar miorlaie pentru ca e rasfatat. Ori e foarte serios, ori foarte vesel. Mananca destul de bine, stam in fundulet si se tine (ajutat de mine) de marginea patutului. Nu cred ca o sa mearga de-a-buselea, nu da nici un semn in directia asta. Imi da degetelul sa-l pup, stinge si aprinde lumina, bate din palme, face pa-pa cu manuta, pleoascaie cand papa la masa, imi trimite pupicei (incearca sa tina buzele tuguiate cum ma vede pe mine). Mai noi, ne-au crescut trei dintisori sus si se pare ca mai creste inca unul. Avem de la cinci luni doi dintisori jos. Si lucrul care ma topeste: ma apuca de par cu amandoua manutele lui grasane si pune gurita pe fata mea si ma pupa. Lucrul care ma ingrijoreaza e ca inca nu vorbeste: gangure, imi arata ce vrea, tipa, ingana, dar nu zice cuvinte. Maine ii voi cumpara pantalonasi rosii, vine mosul la o vecina si ne-ai invitat si pe noi.O sa facem multe poze si o sa ne vedeti la primul nostru Craciun.
Sarbatori fericite, lipsite de griji, liniste sufleteasca, sanatate si multe bucurii la toate mamicile si bebeii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ce de pregatiri faceti fetelor....noi speram ca maine sa plecam la soacra la Braila insa.....mi-a racit fata Stranuta, are mucusori si nu prea ii pot scoate nici chiar cu batista beblusului, uneori tuseste, temperatura are 37.8 rectal....nici nu stiu daca e bine ca pe prospectul de la termometru zica ca 37.6 e normala. Noi n-am avut probleme cu temperatura iar acum nici nu stiu ce sa fac. Astept sa se faca ora 14.00 sa ma duc cu ea la medic, daca o fi astazi, daca nu indraznesc sa o sun pe d-na dr sa imi spuna ce sa fac. Nici bagaje nu am facut, nici mancare nu am....halal Craciun...+ starea mea deprimanta din ultimile zile.......imi vine sa plang.Parca sunt la capatul puterilor. Sotul e la serviciu si eu ii zic ca nu plec la drum cu fata bolnava, el ma intreaba ca ce facem la Bucuresti singuri(ai mei sunt plecati la tara)....Dar numai cand ma gandesc ca daca ma duc la Braila si ii bag fetii aspiratorul incep socrii sa ma certe ca vai ce fac copilului.....de parca nu sunt eu destul de suparata...Vineri ar trebui sa ne ducem la nasi.....Simt ca nu mai pot......

Gabitzam, hai ca o sa-i treaca lui Raducu de la Deliua pentru cucuiul lui Raducu.
Miss......ao vazut ma ca pana la urma ai inteles ce a zis David? Nici nu era greu......

Nu stiu daca o sa mai apuc sa intru, asa ca va urez de pe acum Sarbatori fericite cu pace in suflet si numai sanatate.
Si un calduros La multi ani bebicilor nascuti intr-o zi de 24.

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cadinuta, sa ne pui poze!!
Mi_bebelina, da-i 2,5 panadol, poate o ia din pripa asa si nu-ti raceste, pic de nas pivalone sau opthamesone. Dc aveai aparat de aerosoli (ai?) ii poti face 1/zi cu 2 ml ser si 1 ml adrenalina.Sper sa n-aveti probleme!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragele mele, vreau sa va fac si eu urarile de Ajun - sa aveti un Craciun Fericit si linistit in familie si un An Nou cu cit mai multe bucurii!!! Piticii sa ne fie sanatosi ca asta e cel mai important!

Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag!

SARBATORI FERICITE!!

Am pus in albumul comun si niste poze de sezon cu ariciul - daca aveti placere sa ne vedeti...

Noi duminica dimineata plecam in vacanta in Austria, asa ca ne mai auzim doar la anul, pe 12 ianuarie cind ne intoarcem - sa fiti iubite!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna dimineata la MOS Ajun si de la noi!
Cleo asa vii tu cu colindul???
Ylarizi, ma si tu cu colindu, haaai!!
Sis, DanaH, Miss sa va traiasca puiutii sa se faca mari si cuminti!
Nicole ma simt mai bine ca stiu ca esti la mami!!
Asa tensiune pun si pe noi soacrele astea ale voastre! Ah, si stiu ca si tu esti curajoasa cu bb
Cadinutza in mod dpecial, Sarbatori Fericite si pupici muuulti!!
Hai ca fug si eu la treaba si va doresc si voua spoooor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Am pus pozici noi:

http://good-times.webshots.com/photo/2812550370102783415rImHYz

YLARI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ylarizi, ma si tu cu colindu, haaai!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Ei bine, fie, daca ai insistat

"Ne datzi sau nu ne datzi, fasole cu carnati, de datzi, ne daaaatzi???" "Daca nu ne datzi, ne suim de cosh si ne kkm in oala cu caltaboshi" Sorry daca deranjeaza pe cineva.... Eram si noi copiii nebuni si numai tampenii inventam... si iata ca le tzinem minte si acum.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, super-super pozele cu Eva de Craciun, e din ce in ce mai frumoasa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata la Mos Ajun. Pupam mladitele si mugurasii, dar si pe mamicile lor.
Dragelor, sa va aduca Mosu' tot ce va doriti, copii sanatosi si voiosi, putere de munca si muuuuuuuulta rabdare. Sa aveti un Craciun asa cum v-il doriti si sa primiti cadouri multe.
La multi ani sarbatoritilor zilei : Matei de Simonacip, Teodora Maria de DanaH, David de MissParker, David Andrei de Icazangiu, Teodora-Larisa de Akella.
Craciun fericit.

Va imbratisam cu drag,
MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)

Mergi la inceput