Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri - Pagina 35
narcisa.s spune:
Doamne Iisuse, indura-te si ajuta!!
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Anina_n spune:
Doamne, apleaca ochii catre sufletul incercat al iubitei Emma, ai grija de ea si de parintii ei.
Lumina, infinita iubire si putere, licurici drag.
Va iubim si suntem cu voi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
Mariaa spune:
Dumnezeu sa te ohineasca licurici mic!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
rall spune:
Am aprins o lumanare pentru Emma, mica si in forma de inima... pentru ca e atat de iubita si draga!
Nu am mai multe cuvinte...
Condoleante.
happymum spune:
emma zbor lin printre ingeri. te sarut cu drag.
aida... esti o mama minunata. emma a fost fericita sa iti fie fiica. acum o ai ingeras in ceruri si de acolo te va veghea cu drag si va ocroti pe viitorul tau copilas.
szivarvany spune:
Somn usor, inger scump si iubit.
Azi, in zi de sarbatoare, DD te-a luat la el, sa fii printre cei mai puri ingerasi, sa veghezi asupra familiei tale, care te vor iubi mereu.
Vei ramane mereu si in sufletele noastre.
" Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer "
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
sinzi_ana spune:
Eu nu mi-o pot imagina pe Emma decat ca un copilas cu un zambet dulce si cu o voce cristalina...fericita...
Asa cred ca e si acum, acolo unde a plecat...!!!!
Aida...nu pot decat sa te imbratisez...
Sinzi 5+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta inimoasa
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Mariaa spune:
Dormi in pace, licurici drag
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor