Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri - Pagina 34
Mariaa spune:
esti in fiecare clipa in gandul meu, Kissu scump!
mult curaj si multa putere! te iubim toti mult de tot!
Aiduca mea draga...
un copil creste in inima mea
Mariaa spune:
sa-ti dea DD o zi senina si fara dureri puiule
Aidule, langa tine zi si noapte
diarux spune:
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Mariaa spune:
Emma INVINGE cancerul!
mai stiti minunea de Craciun cand in ciuda asteptarilor de a-l petrece in spital, Kissu a fost bine, a fost vesela, zglobie si jucausa si fara dureri cand doctorii luau de atunci in calcul s-o puna pe morfina?!?!
haideti s-o mai facem odata...sa nu mai plangem si sa ne rugam cu toata puterea ce-o avem! sa-i trimitem numai iubire, si numai pace si lumina scumpei noastre...indiferent de ora, haideti sa-i luminam drumul si s-o ajutam sa prinda puteri. sa ne luminam noua sufletele si sa-i trimitem si ei lumina si bunul Dumnezeu sa-i aline chinul !
toata Iubirea si Lumina si Pacea fie cu tine copila scumpa!
Aida
marami
happymum spune:
draga emma, si eu ma rog pentru tine neincetat. de la inceputul postului in fiecare vinere, la sf maslu, tu esti acolo in rugaciunea mea si in gura preotului cand iti citeste numele pe pomelnic.
curaj iubita. imbratisari calde si dulci.
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
monet spune:
sa avem in gindurile noastre "SANATATE PENTRU EMMA".
sub nici un chip, inimoase, curajoase si scumpe mamici, sa nu folosim in gindurile noastre cuvintul "boala" sau "cancer" sau "durere"; ce vreau sa zic e ca legea atractiei universale e valabila si pentru gindurile noastre si ginduri "la fel" atrag ginduri "la fel". daca zicem "ma rog sa NU mai fie emma bolnava", gindul nostru atrage "bolnava" pentru ca atractia nu stie de negatie. "sanatate pentru emma", "zile de sanatate", "bucurie si veselie pentru emma", sa ne imaginam o emma bucuroasa si sanatoasa si plina de viata la 10 ani. si la 20 de ani. si la 40 de ani ... emma cu fratiorul sau cu surioara ei. jucindu-se impreuna. veseli. plini de viata.
de fiecare data cind ma gindesc la emma (cu ale carei poze m-am delectat de vreo doua zile incoace ), ma gindesc cum am descris mai sus. n-avem noi idee ce puternici sintem prin gindurile noastre. daca toate gindurile noastre sint pozitive (si-i foarte important ca, repet, ele, gindurile, sa NU contina cuvintele "boala", "greu", "durere", cancer" si orice alceva de tenta negativa), pur si simplu CREEM viitorul.
emma, iubito, te vad in gindul meu vesela, frumoasa si sanatoasa!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Tot felu' 2009"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Elle_seb spune:
Doamne Ajuta!
Emma, esti in gandurile mele mereu... si desi nu m-am mai rugat de mult, azi am facut-o pentru tine!
Dumnezeu sa te ajute, pui mic si scump!
Elle
Mariaa spune:
Doamne ajuta licuriciul mic, ajuta-i sufletelul incercat!
Inconjoar-o cu Putere, Lumina si Iubire
Emma INVINGE cancerul!