Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 11
Gabi_K spune:
Ciao dragii mei!
Am apucat sa citesc tot ce ati scris... Am avut casa plina de musafiri, abia ieri au plecat, nici nu am apucat sa deschid laptopul...
Stie cineva cumva de unde se vor lansa anul acesta artificiile?
Adica de la statuia Eminescu sau din parcul 1 Dec?
Cristina22, ai scris undeva ca Andrei si-a schimbat doar 2 dintisori- stai calma, Lili inca are 20 dinti de lapte si acum ii ies deja niste molari, asa cum trebuie: nopti agitate, la primul dinte chiar si febra, acum vreo 2 zile nemancate, diaree, tot tacamul. Dar inca vreo 15 ani pana ii ies si ultimele masele, si gata, am terminat cu eruptiile dentare
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
'neata ...ma primiti si pe mine la cafea??Chiar am nevoie.
La ceai zic si eu pas...imi cam sta in gat![]()
cris-imi place si mie melodia,bine mie imi plac toate melodiile aste mai romantice![]()
Chiar ma gandeam ca mai e o zi si trecem in 2009...anu trecut pe vremea asta eram pe coclauri si asteptam revu sa ne chefuim...acuma vreau sa vina si sa treaca odat cu iarna sa vina vara de care nu m-am bucurat anu asta...noah ca ma ia
..de la melodia lu Cris![]()
Daria - si Andy a facut varicela in gr mica la gradi o forma ff usoara.
Adi - cum e micutza?
Gabi- chiar ma intebam pe unde esti.![]()
Lili.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabi_K Dar inca vreo 15 ani pana ii ies si ultimele masele, si gata, am terminat cu eruptiile dentare ![]() Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |

Bine ca ai aparut, Gabi!!!
A venit mosu'? Ce faceti de rev?
Laura-priveste partea plina-CHEFUITI IN 4 DE REV
!!Simi-creca m-ai molipsit cu leneveala
...cristina si Andrei

szivarvany spune:
Gabik, bine ai aterizat la cafea 
Andy, Giulik e vaccinata, io nu`s si n-am facut ![]()
Si io astept sa treaca anu` asta de kkt.
Siminel, si io votez cu leneveala 
Marius, noah distractie maxima sa aveti 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
marius spune:
Las ca fac poze sa vedem cum o fi. Eu acum am aterizat acasa.... am condus o gramada de km in ultimele 3 zile. Ma fac sofer ![]()
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andy.p spune:
Cris
cam asa ar trebui sa privesc da mi-s tare obo si cred ca de aia nu pot...da-mi revin io![]()
Ioi Daria iti tin pumnii sa nu faci ca e nassoool..a avut o cunostinta de a mea odat cu pruncii..si nu-ti spun
Ce faceti??V-ati apucat de bucatarit??Eu sunt intr-un 'chef maxim'![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Daca va zic ce am facut ![]()
Am gatat ciorba de vaca cu os cu maduva 
, am gatat cocioanele
, toate la 8 fara 10 minute ... la 8 fata 7 minute ieseam pe usa ... sa ajungem la focul de artificii la Artima ca ne sunase o mamica ... n-am luat masina ca era parcata la draqu`, am luat-o pe jos si ne-am oprit in spate la Tineretu`, cocotzate pe scari si am admirat cele 3 minute focurile, Giulik e inca in extaz ![]()

La dimineata fugim amandoo la birou, apoi home sa lenevim si sa asteptam Revelionul
Dar,
Va uram un an nou plin de impliniri si bucrii, multa dragoste si fericire, noroc si prosperitate, multa sanatate !

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Da..da.. eu tocmai m-am intors din vecini, unde ne-am pus pe facut pizza. Pentru prima data a iesit delicioasa ca am pus mult porumb dulce.
Mama, harnicuta si ea, a facut 3 feluri de praji, ca doar avem un sarbatorit in familie pe 1 ianuarie si musafiri.
Am descoperit niste documentare geografice de care nu ma pot dezlipi, asa ca nu prea dorm noptile. Acum urmaresc unul cu cele mai frumoase pesteri din lume. Super.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Simi, la multi ani tatalui tau... parca el e sarbatoritul, nu?
Am fost si noi la artificii, iar maine... inca nu stiu cum va fi, sper sa iasa bine.
Va urez tuturor distractie placuta, An Nou fericit!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert