Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 10
marius spune:
Io acu am sosit din Zalau (jobu') Maine plec la Salonta (jobu')
Am decis cu fetele prin telefon Rev'ul il vom face pe partia de la Arieseni (jobu' alalalt adika)
No vedeti voi ce-nseamna sa fii inconjurat de fete frumoase? (ahh jobu')![]()
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Eu am niste poze de la munte, cu zapada, le-am primit cadou, vi le arat si voua mai incolo, ca-mi vin niste vecinute.
Ioi da faine-s!
Azi am stat cu Maria 6 ore sa-mi treaca dorul adunat in saptamana trecuta. Din pacate fetita e un pic racita si se cam chinuie cu respiratia pe nas. De aspiratorul nazal nu vrea sa auda.
Album 1 + Album 2
andy.p spune:
Cris
..chiar ca-i bun vinu fiert
Adi
ici Mariei si sper sa-i treaca raceala cat mai repede,pacat ca nu accepta aspiratorul nazal..ar respira mai usor.
Marius tocmai ce-ti spuneam
..distractie placuta.
Daria- pai de la ce ora tre sa mergi sa-ti gasesti un loc de parcare??Vezi ca stiu de anu trecut ca centrul e inchis,nu ajungi cu masina ...am incercat si noi si no way.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Pana la raceala asta, Maria a tolerat aspiratorul nazal, dar acum nu-l mai vrea.
Aici sunt pozele.
cristina22 spune:
'neata lume!
maine anu' se-nnoieste si voi inca tot cu cornu' perna!!??!![]()
Simi-nu va necajiti.E fetita mare deja.In curand isi sufla singura nasucu'.Asa-s copiii, racesc, mucesc, dar le si trece repede
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Vreti cafea, ca io vreau, d`aia am venit la lucru ![]()
![]()
Toata noaptea am avut frisoane si am visat ca dau in varicela (iar are un prieten al Giulikai
).
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
marius spune:
Eu beau un ceai fierbinte (mi-am facut obiceiul asta in loc de cafea)![]()
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Mercedes spune:
mamagiuliei-hahaha apropo de varicela, la bia in grupa din 28 de copilasi cam 16 au facut varicela in perioada de dinaintea serbarii.La bia inca nu se vede nimic dar o tatonez, cred eu ca am scapat de data asta.
Vreau si eu o cafea daca mai aveti.
cristina22 spune:
vin si io la o cafea, cu Merce si Daria.
Marius io zic pas la ceai.Nu pot sa beau si gata![]()
Fac si atmosfera http://www.youtube.com/watch?v=zs45RtHxTmg
Asta-mi place la nebunie!
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Mie nu-mi vine sa cred ca maine seara e Rev-ul. Cand a trecut anul asta?
Mai ce leneveala m-a cuprins in vacanta asta.