Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 9
Mercedes spune:
Am revenit si noi acasa. A fost fain dar fara zapada. Pe piatra craiului la intoarcere vroiam sa ne oprim sa ne bulgarim un picut dar trupa de soc din spate dormea asa ca sa fie fresh pe cand sa ajunga acasa.
Am vazut pozele cristina, foarte faine dar si ce harmalaie era pe acolo...
simina - noi am avut un urs si o ursoaica din aceea dar datata cu alt an si cu alte chestii care intra intr un sac( a se citit plus) le ma donat la gradi la inceput de an scolar. Sunt foarte faine.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Suntem in formula completa.![]()
Cris frumoase pozele,macar v-ati jucat un pic in zapada,da chiar ca toata oradea era acolo
.Andy tot ma intreaba la noi cand ninge???N-am uitat numa n-am apucat sa-i pozez,da cat de curand
Adi-ff dragutz ursuletzul
Marius-pai daca asa vor fetele eu zic asa sa faceti..minoritatea se supune majoritatii nuu??Si cand e vorba si de doua fete asa dragutze nu mai sunt sanse![]()
Daria-nici de la noi nu se vad artificiile lansate din centru...se vad celelalte de la altii
,lu Andy ii plac tare mult...drept ca nu i-am spus ca sunt altele mai faine![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Mercedes, bine ati revenit, pozele unde`s ? ![]()
Cris,
, nu, nu se vede din pacate.
Siminel, super frumos ursuletul 
Andy, hahaha, deci asa cu feciorul, e si el fan artificii 
Io musai sa gasesc locatie de parcat masina
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria-vrei sa feresti masina de artificii sau n-ai loc de parcare?Asta era problema noastra cand stateam pe transilvaniei, nu gaseam loc de parcare, o lasam la sosea.Era tare fain cand veneam de la cumparaturi.Atunci avea prilej husbandu' sa-si expuna arselanul de sudalme![]()
Merce-cum e acasa?
Lucrezi?
Laura-ce bine-i cu voinicu' langa tine, asa-i?
Noi ne-am apucat sa facem un puzzle de 300 de piese
...
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Pfoai, gand la gand !
Si io vreau sa fac un puzzle, am io pe stoc 5 cutii, a cate 1000 de piese, sper sa nu le piarda Giulia 
Cris, vreau un loc de unde sa vada printesa focul de artificii si sa putem sta in masina pe frigu` ala din noapte
Vreau io multe ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
1000

???????noi am dibuit vro 10 piese care se potrivesc din 300
si amu's franta!! merg la relaxare...ssst liniste, ma refac!!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Eu ador sa fac puzzle 

Giulia deocamdata face din`astea , ultima poza e reprezentativa
Mai nasol e cand o apuca acuarelele si-si poarta apa in tot felul de recipiente gaurite 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
mamagiuliei- foarte faine preocupari are d-soara.Apropo de mandala le- am luat din carrfour sabloane.
Puzzle- copiii au primit de craciun de la diversi mosi puzzle cu 100,200 si 500 de bucati.
andy.p spune:

Eu am fost cu pretenele la o cafelutza asa de sfarsit de an
...tati e in concet asa ca l-am lasat cu gaza,s-a descurcat onorabil as zice![]()
No cum stati cu puzzelurile??Le-ati gatat??![]()
Anu trecut cam asta era si preocuparea lu Andy,pe covor cu puzzel-ul si noi in jurul lui asisitentii
..statem si pana la 12 noaptea sa le terminam,eu mai ales ca me enerveaza sa le las pe jumate.
Vad ca aum nu-l mai pasioneaza,le-a pus pe rafturi si gata...acuma numa masini are in cap![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
bei, ce viata pe Laura!!! auzi, cafeluta, pretene, iesiri...iooooi!
In afara de minimax, curse de masini, concurs de fuga prin casa
, desenat si un puzzle, altu' nu ala cu 300 ca l-am abandonat, abia daca am scos nasu din casa.
O sa pun niste poze cu munca lui Andrei de azi, un puzzle cu racing cars, cu niste piese miiiiici.Acum e satisfacut ca are 16 machete minuscule.
O seara faina!
Poftiti la un vin fiert, virtual, da' ca-ntre prieteni!
cristina si Andrei