Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Buna dimineata..azi ma duc dupa Andy
...a incercat sa ma convinga sa-l mai las,nici o sansa![]()
Daria-esti o harnicutza si la birou si acasa cu Giulia![]()
Cris- super tare..parca va si vad,mai bine veniti la VAd..va anunt cand e zapada
Cam asa se vedea azi dimineata la mine pe geamafara
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Simi-am cateva poze, ca stii ca io-mi fac temele.
Laura-astept poze cu cerceii, ca n-am uitat.
Si-al meu Andi m-a anuntat ca vrea sa doarma la ai mei, da' il fac io sa uite![]()
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Salutare si de la noi !
Cris, super faine pozele 
Noi am semnat condica la birou, e friggg de tot afara. Acum ne-am intors la rontaiala si leneveala
Ce bine eee 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Nadia-amu stim la ce sa apelam in cazu' in care da rateuri pc-u' !Laura-asa-s si io, nu-l las de langa mine, Doamne fereste.Adik tot cu capu' si io La Arieseni a fost toata lumea, da' toata lumea, asa incat am parcat pe marginea drumului la vreo 2 km de partie, ca nu ne-a mai lasat politia sa mergem mai departe ca se blocase drumu'.Asa ca toata lumea cu saniile si ski-urile sub brat si drumuuu'!! Partia a fost super aglomerata, claie peste gramada sanii si ski-uri.Intr-un final mai mult am sta la coada la langos (husbandu), adica vreo 1 ora si ceva si la coada la kurtos, io si Andrei.Sandviciurile erau in masina, da' masina era departe, ca-n filme cu prosti... Ce mai iesire cristina si Andrei ![]() |
Ahhh si eu care credeam ca sunt singurul din Oradea de pe DC care a ramas blocat 2 ore in masina la 2 km de Arieseni. Pana la urma si eu am lasat naibii masina si am plecat pe jos dar tot a fost cu noroc nu de alta dar la intoarcere am lasat vreo 100 de masini in urma asa ca am scapat mai repede. Sic!
Acum am sosit de acolo (singur) fetele nu au vrut sa vina acasa, dar eu merg job, asa ca le-am lasat la munte. Ma duc inapoi si eu miercuri. Fetele vor sa facem Rev'ul pe partie nu stiu ce sa spun... Ar fi o idee. Voi ce ziceti?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Eu zic sa mergeti si sa va saturati de zapada, ca cine stie, poate REV-ul urmator il prindeti in Australia. ![]()
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
ce vorbiti acilea de tari straine ?
Mey, HELP.
De unde mama frsului se vede focul de artificii , inafara de centru
, ciuperca ???
Giulia doar la asta viseaza.
Vi-am zis ce memorie beton are ???
Si-a amintit ca acu` un an, i-am promis ca mergem afara sa-l vada, vazuse cate chestiuni pe geam, lansate de pe vreun bloc ... si taman acum si-a amintit ![]()
Noapte buna la trupa.
Spor la munca maine 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi2003 Eu zic sa mergeti si sa va saturati de zapada, ca cine stie, poate REV-ul urmator il prindeti in Australia. Album 1 + Album 2 Micul paradis |
Ehhh nici chiar asa...
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
Marius-si mie mi-a placut cand ne-am intors
, acum chiar cei din urma erau cei dintai
.
Fetele chiar vor Rev pe partie? Fara dans si topaiala???
Daria-de la balconu' vostru nu se vede
??
Aci, ffff aproape de noi, tot mereu se lanseaza focuri de artificii.Eu, lesinata de impresie, chem copilu' sa vada, insa el ridica un ochi si pleaca...copiii din ziua de azi
.
cristina si Andrei