Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 7
cristina22 spune:
salut de colindator mahmur
!!
Daria-ioi, cat e de scumpa Giuli! Ce machiaj trasnet si-a tras!!!
Da' ce multe cadouri v-a lasat mosu' sub brad!!! Cred ca a lasat pentru toata strada
...generosu' batran...
Merg ca si-a ratacit Andrei o masina si n-o gaseste fara ajutor.
Aseara aceeasi poveste, doar ca am sesizat cand ajuns acasa ca ii lipseste nu stiu ce arma de la robot, care se pare ca pierdut-o in parcare, asa ca ta-su, cu lanterna-n buzunare, s-a urcat in masina si s-a dus inapoi pana pe B. Dacia s-a caute arma robotului
. Da' sa va imaginati ca e o chestie mica, cat jumatate de deget![]()
cristina si Andrei
andy.p spune:

Ne-am intors de la vad,Alexia rupta,a mancat si acum doarme...sunt suparata Andy nu a vrut sa vina acasa,asa ca l-am lasat acolo,nush da eu nu sunt obisnuita fara el,si nici el fara mine,parca de cand o avem pe Alexia s-a indepartat un pic si nu vreau...m-am mirat cand a zis ca ramane ,dar probabil ca e satul de mine si de faptul ca nu mai pot sa-i dedic timp
..asa ca a ramas acolo cu verisorii lui si cu bunicii.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
'neata!
Laura-l-ai mai lasat fara tine?
Eu te inteleg.Andrei a stat numai la maica-mea si cu maica-mea.
E zapada la vad?? Cred ca vom merge si noi, da' pana atunci, dam, azi, o fuga la Arieseni.
O zi frumoasa sa aveti!
cristina si Andrei
blaganadia spune:
Buna dimineata. imi ce scuze ca nu am putut sa intru si sa va urez sarbatori fericite, dar PC meu a murit. Eu si Rares am fost pe acasa si la ai mei. De fapt Rares a ramas la ei, iar eu mai mult singura. Cand m-am vazut singura in Ajunul Craciunului, m-a apucat asa, un sentiment de gol in suflet. Este primul Carciun in care nu mai suntem o familie, sper ca urmatoarele sarbatori sa treaca mai usor.
Si Rares s-a bucurat de cadourile primite atat la bunici cat si acasa.
Ieri am plecat la tara, in vizita la bunicii mei. Acolo chiar m-am simtit bine, erau si matusa mea tanara ( tot in div si ea)impreuma cu fetele ei. Insa, surprize -vazandu-se la tara Rares tinea neaparat sa mearga la tata-sau. Asa ca nu am avut ce face si l-am dus (am uitat sa va spun ca el s-a mutat la ma-sa , in acelasi sat unde am si eu bunici) . Daca soacra-mea era acasa nu mergea, dar ea fiind la Oradea, am urcat in masina si am dus copilul. Nu sunt rea, dar mi-a parut putin bine in adancul sufletului, cand dupa 5 min Rares nu mai dorea sa stea la el. Sper sa se acomodeze cat de repede posibil fara el.
De unde va scriu ? Am adus vechea scula - PC- de la mama. Aseara pana tarziu m-am ocupat de instalari si alea-alea.
Azi voi duce "mortu'" la reparat, sa vad ce si cum.
Eu va doresc o zi buna, si sa va odihniti din plin dupa prima runda de sarbatori.
Multi 

andy.p spune:
Hello...da pe unde sunteti toti??
Cris - nu l-am mai lasat ca nu sunt obisnuita sa-l las undeva sa abia grija altcineva in afar de mine,poate ca sunt cu capul da eu asa simt,nu sunt gata sa-l las inca sa stea fara mine.
In alta ordine de idei am vorbit azi cu el la telefon si a zis ca se simte fff bine si ca sa nu ma duc dupa el repede...noah iti dai seama ca nu mi-a picat bine ,oricum maine plec sa-l aduc acasa
.
Voi? Cum a fost la Arieseni??Zapada??La vad nu e inca ..
Nadia
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Eu sunt prin zona ... am fost si la birou oleaca, mai trec si maine ca e de musai.
Si ma lupt cu o felina-fioroasa, Giulia 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
In sfarsit a venit nepotica mea acasa. Maine merg sa o vad, ca mi-a lipsit 6 zile, mai ales ca eu sunt libera pana pe 5 ianuarie.
blaganadia spune:
Buna seara, vad ca azi chiar v-ati odihnit. Noi am mers cu calc. stricat la reparat, prin oras ca Rares urla dupa nu stu ce sirena si a trebuit sa i-o cumpar. Dupa ce am ajuns acasa cu scula "reparata", stupoare era la fel ca si inainte, doar ca l-au desigilat. Iar l-am sunat pe unul dintre ei, dar mi-a spus ca in magazin mergea si nu stie ce are, ba ca e de vina priza, ba ca la transp. s-a miscat ceva in el. Interesant este ca cel vechi merge tot din aceeasi priza.
No, si vazand eu ca ii doare in cot m-am pus sa-l desfac, si i-am reinst.progr.; deci mai am o calificare - depanator PC.
In rest, toate vechi.
O noapte buna sa aveti.
cristina22 spune:
Nadia-amu stim la ce sa apelam in cazu' in care da rateuri pc-u'
!
Laura-asa-s si io, nu-l las de langa mine, Doamne fereste.Adik tot cu capu' si io
.
La Arieseni a fost toata lumea, da' toata lumea, asa incat am parcat pe marginea drumului la vreo 2 km de partie, ca nu ne-a mai lasat politia sa mergem mai departe ca se blocase drumu'.Asa ca toata lumea cu saniile si ski-urile sub brat si drumuuu'!!
Partia a fost super aglomerata, claie peste gramada sanii si ski-uri.Intr-un final mai mult am sta la coada la langos (husbandu), adica vreo 1 ora si ceva si la coada la kurtos, io si Andrei.Sandviciurile erau in masina, da' masina era departe, ca-n filme cu prosti...
Ce mai iesire
!!
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Tot ieri si tot la Arieseni a fost si vecinuta si prietena mea.
Sunt curioasa cu ce impresii vine, ca inca n-am apucat sa vorbesc cu ea.
Bine, bine Cristina, dar aparatul foto sper ca nu l-ai lasat in masina.
Vrem poze!!!
Album 1 + Album 2