Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 12
marius spune:
"Vasalie"
- La multi ani!
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
am avut musafiri pana pe la 1, da' de-aia care au fumat 2 pachete de tigari.Nu va spun ce smell se simte la mine,ca-n birt
Daria-stiu ca esti supersonic, asa ca nu ma mai mir!
Laura-io n-am bucatarit nimic.Am asistat-o pe mama-mea la niste cornulete cu rahat.Da' deseara mergem cu plugusoru' si-mi aduc mancare![]()
Marius-da' n-ai plecat la fetele tale??
Simi, Gabi, Daria-io va fac urarile mai tarziu, ca avem vreme.La mine sta deschis DC pana noaptea!!
cristina si Andrei
marius spune:
Azi plec ca doar ieri am fost la job.
La multi ani tuturor! Ne (re)vedem la anul.![]()
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
mai sunt vreo 11 ore si un pic si trece anul asta.Chestia e ca incerc sa simt ceva si nu simt nimic
, e o zi ca oricare.Imi strofoc creerii sa inchei si io bilantu' si nu stiu cum: a fost un an greu, cu bune, cu rele, cred ca relele le-am uitat, totusi![]()
Sa dea Dumnezeu ca anul nou sa fie mai usor, cu mai multe bune si multe impliniri si mai ales cu sanatate!
Asta va doresc si voua!!Din inima!
Daria-noah ai varicela
? (Doamne fereste)
Eu am facut varicela imediat dupa ce m-am maritat.Bine ca nu s-a nimerit in honey moon
cristina si Andrei
andy.p spune:
Hello fete si baieti!!
Eu mai am un pic si cam termin.
Cris- hahaha ma si vad pe mine mergand cu plugusorul si venind cu plasele![]()
Si ptr ca nu-mi place sa raman datoare peste anuite
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Tot cu drumurile am fost azi. Nici n-am apucat sa mananc. Acum am venit acasa.
Ma apuc de o mica curatenie.
Urarile de an nou, spre seara. ![]()
Album 1 + Album 2

Sa-i porti sanatoasa!!