Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

papanash, sanatate puiului bolnavior si . Si Andrei a avut cateva episoade de bronsiolita si dupa cateva tentative esuate cu antibiotic si sirop de tuse am ajuns la aerosoli. Asta l-a facut bine si de atunci de cate ori recidiveaza il tratez numai cu aerosoli de regula facem Flixotide si un siropel pentru tuse. Antibioticul ramane ultima portita in cazul in care celelalte nu dau rezultate.
roxana asa da relaxare. Nu ma omor dupa Stefan Banica, insa il ascult cu placere ori de cate ori am ocazia si recunosc ca stie sa faca show. Sa-ti fie de bine distractia!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

In afara de Cristi de Cecilia, eu nu am auzit de niciun alt copil care sa stea cuminte la aerosoli...scuze, poate am uitat pe cineva, dar acum ma gandesc si asta e! Asa ca trebuie tinut, Tudor avea doar 4 luni si il tineam bine si asistenta ii tinea masca....si plangea! Dar dupa o noapte de aerosoli, era baiatul 'back on business'! Asa ca eu cred ca trebuia sa-l tii totusi la aerosoli si daca ai cum, sa-i faci.
Sanatate multa!

Yaia, trece-l si pe Andrei al meu in listuta. In primele minute se cam zbate el apoi se linisteste si sta foarte cuminte, uneori mai ales seara chiar adoarme. E adevarat ca il si ajut, caut reclame pe toate posturile , de cate ori sunt reclame la televizor e ca si hipnotizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, multumim de aprecieri. Nu e bai pentru hainute, deja le-am livrat azi. Sper sa ii fie de folos ce am adunat de la mine si de la Andries. De acum sa stiti ca avem cui sa mai dam.

Gabitz, am tot zis pe aici ca e cel mai bine sa faci Craciunul in vizite.

Annisia, iti intoarcem urarile inzecit. Dar de ce de pe acum? Pleci pe undeva?

Papanash, sanatate multa si succes la numarat. Era mai bine sa numeri bani decat sarmale, dar merge si asa.

Yaia, ce face Tudor?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Celia, multumesc de urare!
danuta, sanatate multa si voua. Sa va refaceti repede !

Am auzit si eu cateva ceva pe la televizor vis- a- vis de legea mamelor. Eu nu prea m-am agitat legat de asta, ca nu ma incadrez. Unde am lucrat eu, patroana avea o politica, pe cartea de munca aveai minim pe economie iar in mana cat negociai.Insa ma oftic pentru celelalte mame care aveau o speranta in asta si chiar merita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Roxana- ei bine , da! plecam la paris!!!! numai noi 2:))))) o sa rezerv si un apartament, da' mai incolo!nu-mi vine sa cred ca am facut o asemenea nebunie.....hi hi sper sa iasa bine!

uneori e binevenita o asemenea nebunie intr-o relatie. Sa fie a doua luna de miere pentru voi si sa sa va intoarceti cu forte proaptete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - si eliza sta la aerosoli, asa ca tew rog sa o treci si e ea la copii cuminti!

Pai de ce nu ai laudat-o pana acum? Vezi ca te trec pe tine la mamici...nelaudatoare.
Eliza, iubita, esti in lista!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Erina si eu tot nebulizator Omron am si sunt foarte multumita de el. Este usor de folosit si destul de micut, nu ocupa foarte mult loc.
Moldoveanco ai un baietel tare frumusel. Este bine ca nu-i este frica de animale, poate mai tarziu ii veti lua un tovaras de joaca. I-am vazut si fesul cel rosu si am vazut si un baiat imbracat un alb, langa bradut
Am vazut o fotografie foarte frumoasa cu tine mamico. Banuiesc ca este facuta dupa nastere. Ai o talie de invidiat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Yaia- ma ce baiat ai!!!!! foc de dragut! poza cand era p[e sanie in zapada e dementiala!!!

Aoleu, mi-s toata ! Multumesc frumos!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele care va ajuta mamicile sau soacrele cu pregatirile de Craciun va invidiez....daca pana acum faceam cu placere, anul asta parca nu ma atrage nimic, sunt obosita, nervoasa si agitata, incerc sa ma mobilizez macar pentru puiul mic, care nu face decat dracaneli, era sa-l pierd azi in magazin la Titan,am intrat doar sa cumpar un pulovaras pt el si un trening pentru bb mic,( le ochisem saptamana trecuta) zis nasicul si voiam sa platesc, pana atunci s-a tinut de piciorul meu...pana sa scot banii a disparut....am crezut ca morrrrr de inima, se bagase dupa raft la tanti vanzatoarea si chicotea, vanzatoarea a crezut ca am vazut si m-a lasat sa fierb..............am zis ca nu mai merg cu el la cumparaturi, decat in carut sau cu tati, altfel sa astepte cumparaturile..................si ca sa fie treaba treaba mai am de mers ....am uitat sa cumpar niste maruntisuri(nu le-am trecut pe lista)....asa ca astept sa se trezeasca si merg prin zona cu carutul ....sunt

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, pai are legatura si virusul, pentru sensibilizeaza mucoasa intestinala si dureaza ceva pana se reface. Asa sa le zici. Cat despre varsaturi, si Alex numai dupa laptic varsa. Cred ca ii irita mai repede intestinele, stii ca laptele da balonari, plus e cantitate mare de lichid. In perioada in care varsa trebuia sa o controlez pe Alex cat bea, maxim 10 ml odata, altfel scotea tot. Legat de "porcarii", cred ca sun eu personal sa investighez chestiunea. Desi sigur sosesc de Craciun bunatatile.

Roxy, o sa le 'educ' si pe ele, plus ca o sa le zic sa-mi multumeasca pentru una dintre vietile lor salvata!
Sa stii ca educatoarele sunt chiar ok, sunt multumita de ele in general. Acum am ce am cu unii parinti care nu-si ingrijesc bine copii, uita sa-i spele pe maini si aduc tot felul de virusi de acasa! Asta ca vorbeam noi odata ca atunci cand nu ai probleme, ti le faci singura.
Auzi, dar laptele ala fara lactoza irita stomacul mai putin? Ca Tudor chiar si cu boala baga cate 200-300ml.
Si bine ca ajung 'porcariile', asta e cel mai important!

Poze

Mergi la inceput