Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN

V-am tot auzit vorbind de aerosoli,ma gandesc,ca e mai usor sa-i faci aerosol copilului acasa daca ai avea un aparat personal decat la spital sa-ti urle in continuu.
de obicei cu se se face aerosol in cazuri de raceala cum e miruna sau papanash???

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://community.webshots.com/album/565423621fXeOGN?start=0

Lavinia noua medicul ne-a spus ca aerosolii se fac numai in bronsite , bronsiolite, nu sunt necesari pentru raceli gen rosu in gatetc.
Da este mult mai comod si mai igienic sa ai aparatul tau, la spital sunt o groaza de copii care asteapta la rand. Medicul iti prescrie substanta cu care sa faci aerosolii si cantitatea, in functie de ce are copilul, de greutate etc

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, sa stii ca nici eu nu reuseam sa il tin pe Bubu la aerosoli. Ca sa se uite in ureche inseamna sa il tii cateva secunde, dar greu sa il tii asa 20 min cat dureaza aerosolii. Noi nu reuseam sa il tinem nici 2 persoane. Iar dr a zis ca oricum daca plange asa nu inhaleaza cum trebuie si tot degeaba este.

La noi dura repriza de aerosoli cam 3-5 minute. Probabil doza de medicament era diferita. Si ziceau ca nu e nicio problema daca plange, ca e ok. Si si-au facut efectul, parol!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Azi am o chestie ft importanta de finalizat, sper sa am bafta!!

Sper ca ai avut...bafta si spor adica!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Ca sa stau linistita, ca nu am uitat nimic nerezolvat pe 2008.

S-o crezi tu! I-ai lasat nerezolvati pe oamenii aia cu scarile!

Craciun fericit si tie si familiei tale, Annisio! Sa ne auzim sanatoase in anul nou, care sa fie mult mai bun decat asta care trece!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Yaia, ma bucur nespus ca sunteti bine! multi delfinasului curajos!

Multumim!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

In afara de Cristi de Cecilia, eu nu am auzit de niciun alt copil care sa stea cuminte la aerosoli...scuze, poate am uitat pe cineva, dar acum ma gandesc si asta e! Asa ca trebuie tinut, Tudor avea doar 4 luni si il tineam bine si asistenta ii tinea masca....si plangea! Dar dupa o noapte de aerosoli, era baiatul 'back on business'! Asa ca eu cred ca trebuia sa-l tii totusi la aerosoli si daca ai cum, sa-i faci.
Sanatate multa!

Yaia, trece-l si pe Andrei al meu in listuta. In primele minute se cam zbate el apoi se linisteste si sta foarte cuminte, uneori mai ales seara chiar adoarme. E adevarat ca il si ajut, caut reclame pe toate posturile , de cate ori sunt reclame la televizor e ca si hipnotizat.

Trecut!
Si stim si noi povestea cu reclamele...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, ce face Tudor?

Bine, multumesc! Sper...ma grabesc ca va dau gata si fug sa-l iau de la gradi...am la treaba...ca la Paste!
Azi a mancat de la gradinita, dar e drept ca au avut supa de pui. Sper sa nu avem surprize...acum ma gandesc sa-i bag iarasi fructe in meniu. Ultima data a vomat vineri seara si ultimul kk moale a fost sambata seara. Si acum nu prea mai face kk si se cam screme...asa ca ma gandesc, incet, incet...sa nu dam in cealalta extrema...ma gandesc!

Deci rau cu Atomica, dar mai rau fara ea?

Poze

Mergi la inceput

De vreme ce sunt singura pe aici, luati o pauza sa fac un nou capitol, daaa?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuam aici!

Mergi la inceput