Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 19
danyelle005 spune:
Fetelor multumesc pt aprecieri, va
pe toate.
Roxana deci Bubu e un Atomic in devenire?
Devylla 118 sarmale? eu n-am numarat niciodata sarmalele, dar sigur n-am facut asa de multe pana acum.
Mada chiar ca e serios Luca in bratele Mosului, si bradul de acasa arata f. bine.
Lavinia si Yaia ma bucur ca se simt mai bine copilasii vostri.
Si eu as pleca undeva la munte sa ma relaxez, dar mai avem putin de asteptat pana pe 10 ian cand vrem sa serbam ziua sotului si a nasului undeva la munte. Sper sa nu intervina nimic intre timp.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Modoveanca deci erati la o ferma nu la zoo (cum am zis eu la Gravidute). E un scump Domi
.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
papanash spune:
Buna dimi de la noi. Eu tot asa, simt capul cat o banita si am nasul infundat, gatul e prins in clesti, naspa de tot. ieri seara, de pe la 17 la 21 am avut o stare rea de tot, practic nu puteam sa fac nimic, doar sa stau lungita in pat. Ma uitam dupa Ghighi, cum tragea diverse de pe rafturi, cum se catara pe scaun, nu eram in stare sama ridic la el. Acum sunt un pic mai bine in sensul ca m-am ridicat, ampus la foc mancarea copilului si stau un pic aici.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Si mama numara sarmalele, e musai cica sa fie cu sot daca nu, mai arunca una sau face 2 mai mici.
Am si eu de dat pt copilasul ala, dar o las pe ianuarie, nu amcum sa ies din casa.
ghighi e si el cam tot asa, de aseara au inceput sa curga mucii, asa ca pe langa toate siropurile ii mai dau si picaturi de nas.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Pinacolada, noi asa ne-am facut toate concediile in ultimii ani, cu bilete de avion luate cu mult timp inainte, si a iesit bine de fiecare data. totul e sa nu uiti de ele
.Daca ai nevoie de cazare sa-mi zici si iti dau site-ul hotelului unde am stat noi, e la 5 minute de arcul de triumf.
Filme Ghighi
papanash spune:
am reusit sa vad si poze, numai copii frumosi, intr-un an au crescut ca si Fat-Frumos, fiecare are personalitatea lui,placeri, preferinte. au crescut copiii, sunt niste omuleti si la anu' pe vremea asta vor spune singuri ce cadouri vor sa primeascade la Mos.
Filme Ghighi
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
v-am trimis si eu niste urari pe mailul comun.

papanash - eu pana nu am luat antibiotic nu m-a lasat gatul.iti recomand duomox, e amoxicilina care se dizova in ala...asa ca poti sa inghiti.
si multa sanatate tie si lui ghighi.
nici eu nu pregatesc nimik de craciun.
merg in vizite!
asa ca mananc la altii.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Annisia spune:
Luy, nu am recuperat nimic din urma, din lipsa de timp... Ai facut tranzactia cu Greyeras? Sper ca da. Ca sa stau linistita, ca nu am uitat nimic nerezolvat pe 2008. Sa ma anunti. Pupici!
Fetelor, va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua! Un Mos Craciun extrem de darnic, chiar si pe criza asta! Si sa petreceti frumos alaturi de familiile voastre! Multa caldura, intelegere, dragoste si belsug!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
valentina_22 spune:
Erina, multumesc!
lavinia, sanatate multa ingerasului,
sa se faca bine si sa vina Mosul incarcat la fetita!
Yaia, ma bucur nespus ca sunteti bine!
multi delfinasului curajos!
Roxana, cu regret trebuie sa-ti spun ca nu mai am nici o hainuta de la Andrei. Din lipsa spatiului, cum ramane ceva mic de la copii le si dau la cunoscuti, la fel procedez si cu jucariile. Din cauza asta nu am putut ajuta nici Mosul!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
papansh, sa de-a Dumnezeu ca accidentul sotului sa fie ultimul necaz in familia voastra. Bine ca sotul este ok si ca nu s-a lasat Doamne fereste cu urmari.
cecilia, am vazut un baiat harnicut. Are el o flebete pentru aspitaror vad. Cum dai, cum te intorci el tot langa aspirator este.Am vazut si cun socializa baiatul cu Mos Craciun, langa brad. Cred ca-i soptea la ureche ce vrea sa-i aduca in sac!
Roxana, am admirat o fetita scumpica la serbarea de la gradinita. De asemenea am vazut si doi mici cercetasi in devenire si tabara pe care si-au instalat-o in mijlocul casei.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)