LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)
Raspunsuri - Pagina 20
kalosalina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris![]() ![]() ![]() BRAVO DARIUTZA !!!!! Wow ce fetita iute si frumoasa ai !!! Si eleni stie sa se dea jos din pat dar inca nu a vrut sa se si urce inapoi... Cred ca faza asta nu o sa o invete prea curand ca ii place prea mult pe jos ca sa-si doreasca sa se urce inapoi... ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Eeee, nici Daria nu prea sta pe pat, dar aveam un dosar in pat pe care il smulsesem din mainile ei inainte sa-l faca franjuri...si fata a vrut sa-si continue treaba Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kalosalina
Eeee, nici Daria nu prea sta pe pat, dar aveam un dosar in pat pe care il smulsesem din mainile ei inainte sa-l faca franjuri...si fata a vrut sa-si continue treaba Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

eleni are "boala" pe colectia de enciclopedii disney a lui dimitris...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
citat din mesajul lui kalosalina
Eeee, nici Daria nu prea sta pe pat, dar aveam un dosar in pat pe care il smulsesem din mainile ei inainte sa-l faca franjuri...si fata a vrut sa-si continue treaba Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
inca ma minunez de cat de cuminte si ascultatoare este mariuca - cretulina 2 !!!!
m-ai imprsionat cand am citit ca deja ai adormit-o... citisem ca o vei scoate afara si asa repede ai reusit sa culci... eu m-am chinuit ieri 3 ore sa o culc pe eleni..
s-a trezit la 5.30 dimineata ( culcata de la 8 seara) si a avut o repriza de somn de la 10 la 11.30... si apoi... pana seara la 6....IOC somn
m-am chinuit de la 3 la 6 seara sa o adorm si in cele din urma a reusit mama sa o adoarma leganata pe picioare...

Asta este!
Incerc sa ma resemnez caci copii mei nu vor sa doarma ziua... 
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca.b
![]() ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |

si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
revin tot cu mesaj pentru cretuline ![]()
felicitari pentru ca ai invatat unde este nasucul, guritza...
cretulin-o m-ai impulsionat sa o invat si eu pe a mea...
uite, acum realizez din nou ca pierd totusi mult timp departe de fii-mea ... stau asa de putin cu ea ca uneori nu am timp sau energie pentru joculetze d'astea...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui anca.b Bravo, Mariuca! ce fetita agera ai tu acolo!!! felicitari! noi deocamdata stim unde e ham-ham (la care ii zicem "mam-mam")...pe cearceaful de la patutul lui...si daca il intreb unde e ham-ham, ma ia de mina si ma duce pina la el in camera sa mi-l arate (desi mai are vreo 5 catelusi de jucarie in living. hihihi
Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |

BRAVO STEFANUT !!!!
si Eleni - 05.02.2008
creata2008 spune:
Nu-ti aduci aminte asta-vara, in Moghioros, cand fiecare copil avea cate ceva de facut sau plangea, iar Mariuca mea dormea de rupea???
Oricum, nu voi uita toata viata faza din spital, si Beinazuta poate confirma, cand de afara ni se rupeau sufletele cand auzeam o droaie de copii urland de foame, intram la copii, iar Mariuca doarmea in toate urletele alea, de n-avea treaba!!!!!
Nici nu stiu ce sa zic ca e: noroc, genetica sau asa e ea!! Doarme de la 1 luna jumate' noapte intreaga, din prima zi in patul si camera ei, ii dau sa manance la pranz, o duc sus in patut, plec si adoarme cam in 10 minute maxim. Si aceeasi poveste se intampla si seara. Lapte, pus in pat, iesit din camera si in 10 minute adoarme. Da' cred ca la al doilea imi scot parleala!!!!! 
| citat din mesajul lui laura_dimitris inca ma minunez de cat de cuminte si ascultatoare este mariuca - cretulina 2 !!!! ![]() m-ai imprsionat cand am citit ca deja ai adormit-o... citisem ca o vei scoate afara si asa repede ai reusit sa culci... eu m-am chinuit ieri 3 ore sa o culc pe eleni.. s-a trezit la 5.30 dimineata ( culcata de la 8 seara) si a avut o repriza de somn de la 10 la 11.30... si apoi... pana seara la 6....IOC somn m-am chinuit de la 3 la 6 seara sa o adorm si in cele din urma a reusit mama sa o adoarma leganata pe picioare...![]() ![]() Asta este! Incerc sa ma resemnez caci copii mei nu vor sa doarma ziua... ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
kalosalina spune:
Oooffff, saracutu' Dimitris!
Ce scump e...plange dupa cartile lui...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui creata2008 Nici nu stiu ce sa zic ca e: noroc, genetica sau asa e ea!! Doarme de la 1 luna jumate' noapte intreaga, din prima zi in patul si camera ei, ii dau sa manance la pranz, o duc sus in patut, plec si adoarme cam in 10 minute maxim. Si aceeasi poveste se intampla si seara. Lapte, pus in pat, iesit din camera si in 10 minute adoarme. Da' cred ca la al doilea imi scot parleala!!!!! ![]() Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Sau nu
Mie mi-a reusit de 2 ori
Ambii baieti au avut exact acelasi program la culcare.
Exceptand cateva incidente cand il doare ceva ( cum a fost ieri cu dureri rele de tot de dinti) Andrei este pus in patul lui se joaca un pic cu plusatii lui si apoi se culca. Eu nu stau cu el in camera. Daca nu are chef de somn , ca ieri se joaca pana se plictiseste si ma cheama apoi. Dupa ce se satura de stat pe jos il pun inapoi in pat si adoarme tot singur.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri